Η Ελληνική “κρίση” του 2012 – ένα τέχνασμα εξωγενών οικονομικο-πολιτικών συμφερόντων με την συμβολή ενδογενών αρπακτικών του Ελληνικού Κατεστημένου. (Επίλογος β2)

 

(το κείμενο αυτό το αφιερώνω σε όλους εκείνους τους πρώην μαθητές μου και μαθήτριές μου που τελικά επέλεξαν την “μετριότητα” και την “εικονική πραγματικότητα” για χάρη της κοινωνίας τους, των οικογενειών τους και της “επιβίωσής” τους)

 

Προς το τέλος του προηγούμενου κειμένου μας για την Χριστιανική Εκκλησία, και ιδιαίτερα για την Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, διατυπώσαμε τα εξής: ‘ Τώρα, ας ερευνήσουμε και ας ανακαλύψουμε τις “πραγματικές” ιστορικές και πολιτισμικές συνιστώσες του Εβραϊκού Έθνους και της Εβραϊκής Φυλής , έτσι ώστε να τις συγκρίνουμε με αυτές του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Φυλής’. Με αυτή την επισήμανση σαν σημείο αναφοράς , θα συνεχίσουμε το Δεύτερο Μέρος του κειμένου μας (Επίλογος β2) σχετικά με τον “καταστροφικό ρόλο” που έπαιξε η Χριστιανική Εκκλησία γενικότερα και η Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία ειδικότερα, σε σχέση με την ιστορική, πολιτιστική και κοινωνική “ταυτότητα” και “συνοχή” του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Φυλής!!!

Το δεύτερο “πραγματικό ιστορικό στοιχείο” που θα ήθελα να επισημάνω είναι το γεγονός ότι στην “θρησκευτική παράδοση” των Εβραίων υπάρχουν πολλές θεότητες!!!

Στην αρχή, “πρωτεύοντα ρόλο” στο Πάνθεον τους έπαιξε ο Αρχαιότερος και ο Ισχυρότερος Θεός των Σημιτικών Φυλών της Χαναάν , «ο Ελ» , παρ’ όλα αυτά, η Ισραηλίτικη Φυλή επέλεξε από αυτό το Πάνθεον τον θεό Ιεχωβά να τους αντιπροσωπεύει ως Έθνος και ως Φυλή!!!(σελ.1-3, ‘Yahweh’, http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Yahweh). Δεν είναι τυχαία η αναφορά στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου που περιγράφει τα τελευταία λόγια του Ιησού Χριστού πριν ξεψυχήσει πάνω στον Σταυρό, καταγράφοντας τα εξής: ‘κραυγάζοντας με δυνατή φωνή λέει,’ Ελί, Ελί, λαμά σαβαχθανέ;;;’ δηλαδή, ‘Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;;;’.(σελ.78, ‘Κατά Ματθαίον’ 27,46, Η Καινή Διαθήκη, Ελληνική Βιβλική Εταιρία, Αθήνα 2003). Ο Ιησούς Χριστός στο τέλος της “γήινης ζωής” του δεν απευθύνθηκε στον Ιεχωβά σαν την Ανώτερη Θεότητα των Εβραίων και Θεό του Αβραάμ, αλλά στον «Eλ» ή στον «Ελί», την Αρχαιότερη Θεότητα στο Πάνθεον των Σημιτικών Φυλών της Χαναάν!!!

Η Ισραηλίτικη Φυλή ή το Εβραϊκό Έθνος, αποδεχόντουσαν την “ύπαρξη άλλων θεοτήτων” που αντιπροσώπευαν άλλες φυλές και άλλα έθνη, όπως τον « Ένκι» των Βαβυλωνίων, τον «Μπαάλ» των Χαναανητών, την θεά του πολέμου «Ανάτ» στην ιστορική εποχή του Εβραϊκού Βασιλείου του Δαβίδ, την “σύζυγο” του Ιεχωβά , την θεά «Ασίρα» , όπως και τον θεό «Μαρτούκ» των Βαβυλωνίων, που τελικά νίκησε τον θεό Ιεχωβά σε μια σύγκρουση θρησκειών και πολιτισμών, στην “ιστορική εποχή” της Παντοκρατορίας της Αυτοκρατορίας της Βαβυλωνίας στην Μέση Ανατολή!!!(σελ.1-3,http://www.patheos.com/blogs/crossexamined/2013/02/polytheism-i…). 

Έτσι διαπιστώνουμε, μια Φυλή, ένα Λαό και ένα Έθνος που αποδέχεται άμεσα ή έμμεσα, την “ύπαρξη πολλών θεοτήτων”, αλλά επιλέγει μια από αυτές τις θεότητες , τον Ιεχωβά, να τους “αντιπροσωπεύει” και να τους “προστατεύει” σαν Μοναδική Σημιτική Φυλή και σαν Μοναδικό Σημιτικό Έθνος, που εξασκεί την Μοναδική Θρησκεία!!! Αυτός είναι ο Λαός των Ισραηλιτών ή των Εβραίων στην Ανθρώπινη Ιστορία!!!

Σήμερα στην Υφήλιο, “η μόνη” Μεγάλη Μονοθεϊστική Θρησκεία είναι το Ισλάμ , που είναι και η πολυπληθέστερη, περιλαμβάνοντας γύρω στα 2 δισεκατομμύρια “πιστούς” σε όλη την Γη!!!! Στο Ισλάμ, ο Θεός είναι Ένας για όλους τους Ανθρώπους, άσχετα με την θρησκευτική, φυλετική ή εθνική προέλευσή τους!!! Στην Επίσημη Χριστιανική Θεολογία όλων των Χριστιανικών Εκκλησιών ανεξαιρέτως, ισχύουν Τρεις Θεϊκές Οντότητες μέσω της Αγίας Τριάδας!!! Ο Παντοδύναμος Δημιουργός Θεός, ο Ιησούς Χριστός, Γιος του Θεού, και του Αγίου Πνεύματος, εκείνου του Θεϊκού Μεσάζοντα μεταξύ του Παντοδύναμου Θεού, των Πιστών και των Εβραίων Προφητών!!!

Το επόμενο “πραγματικό ιστορικό στοιχείο” πάνω στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω είναι το “πραγματικό ιστορικό δεδομένο” ότι το Εβραϊκό Έθνος ή η Εβραϊκή Φυλή βρισκόταν “σχεδόν” σε όλη την διάρκεια της Ιστορίας τους, κάτω από την πολιτική και στρατιωτική κατοχή Ξένων Κρατών , Βασιλειών και Αυτοκρατοριών, με μόνες εξαιρέσεις, το Ηνωμένο Βασίλειο του Ισραήλ που δημιουργήθηκε γύρω στο 1,000 π.Χ. και που μετά από 100 χρόνια, διασπάστηκε στο Βόρειο Βασίλειο του Ισραήλ και στο Νότιο Βασίλειο της Ιουδαίας!!! Αυτά τα Εβραϊκά Βασίλεια αποτελούσαν και λειτουργούσαν σαν Τοπικές Κρατικές Οντότητες που στα τέλη του 8ου αιώνα π.Χ. περιήλθαν στην Αυτοκρατορία των Ασσυρίων σαν επαρχίες της!!!(σελ.4-5,’History of Ancient Israel and Judah’, https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_ancient_Israel_and_Judah). 

Ολόκληρη αυτή η περιοχή της Μέσης Ανατολής, δηλαδή η Χαναάν, πέρασε στα χέρια των Ασσυρίων γύρω στο 740π.Χ., και μετά στα χέρια των Βαβυλωνίων γύρω στο 627π.Χ.!!! Το 587π.Χ. οι Βαβυλώνιοι κατέστρεψαν τα Ιεροσόλυμα, την πρωτεύουσα του Εβραϊκού Έθνους, όπως και τον Πρώτο Ναό της Θρησκείας τους, τον Ναό του Σολομώντα, ενώ ταυτόχρονα, μεγάλο μέρος της Ηγεσίας των Εβραίων Κατοίκων της Χαναάν εξορίστηκε στην Βαβυλώνα, πρωτεύουσα των Βαβυλωνίων!!!(σελ.7-8,’History of Palestine’, https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Palestine).

Στο “μεγαλύτερο ιστορικό χρονικό διάστημα” προτού την κατάκτηση των Βασιλείων του Ισραήλ και της Ιουδαίας, πρώτα από τους Ασσύριους και μετά από τους Βαβυλώνιους , σχεδόν όλη η γεωγραφική περιοχή της Μέσης Ανατολής βρισκόταν κάτω από τον “πολιτικό” και “στρατιωτικό” έλεγχο της Φαραωνικής Αιγύπτου, εφόσον αποτελούσε ένα “αναπόσπαστο κομμάτι” της Αυτοκρατορίας της!!!(σελ.5-8, ‘History of Palestine’, https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Palestine). Αυτό το Πραγματικό Ιστορικό Δεδομένο αναιρεί την “μυθική” Μεγάλη Έξοδο των Ισραηλιτών κατοίκων της Αιγύπτου γύρω στον 11ο αιώνα π.Χ. , μεταναστεύοντας στην Γη της Επαγγελίας, δηλαδή την Χαναάν, γιατί τότε αυτή η περιοχή αποτελούσε ένα αναπόσπαστο μέρος της Φαραωνικής Αυτοκρατορίας της Αιγύπτου όπως και όλη η Μέση Ανατολή, για χιλιάδες χρόνια!!! Λοιπόν διαπιστώνουμε άλλη μια φορά, μια “ανισσόροπη πλαστογράφηση” της Ανθρώπινης Ιστορίας από το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο για να “καλύψει” την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική “ανεπάρκεια” του Εβραϊκού Έθνους και της Εβραϊκής Φυλής!!!! 

Από το 538π.Χ. μέχρι το 332π.Χ. , το Εβραϊκό Έθνος βρίσκεται κάτω από τον “πολιτικό” και “στρατιωτικό” έλεγχο της Αυτοκρατορίας των Περσών. Από το 332π.Χ. , η περιοχή της Χαναάν όπως και όλη η Μέση Ανατολή περιέρχονται στα εδάφη της Οικουμενικής Αυτοκρατορίας του Μέγα Αλέξανδρου και μετέπειτα στα διάφορα Ελληνιστικά Βασίλεια που διαμορφώθηκαν μετά τον θάνατο του Μέγα Αλέξανδρου το 323π.Χ., όπως το Ελληνιστικό Βασίλειο της Αιγύπτου των Πτολεμαίων και το Ελληνιστικό Βασίλειο της Συρίας των Σελευκιδών!!! Η Ελληνιστική Παντοκρατορία πάνω στους Εβραίους κατοίκους της Μέσης Ανατολής και της Αιγύπτου διήρκησε μέχρι το 110π.Χ.!!!

Από το 63π.Χ. μέχρι το 324μ.Χ. , την Χαναάν που πλέον ονομάζεται Παλαιστίνη, την διοικεί η Ρώμη ως μια από τις επαρχίες της Αυτοκρατορίας της. Από το 324μ.Χ. μέχρι το 638μ.Χ. , η Παλαιστίνη και βεβαίως οι Εβραίοι κάτοικοί της , βρίσκονται κάτω από την πολιτική εξουσία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ενώ από το 638μ.Χ. μέχρι το 1093μ.Χ., η Παλαιστίνη ανήκει στα Αραβο-Ισλαμικά Βασίλεια εκείνης “της ιστορικής περιόδου”. Αυτά τα ισχυρά “πολιτικά” και “στρατιωτικά” Αραβο-Ισλαμικά Βασίλεια ήταν το Βασίλειο των Ουμαγιάδων(661μ.Χ.-750μ.Χ.) με πρωτεύουσα την Δαμασκό και το Βασίλειο των Αββασίδων(780μ.Χ.-1258μ.Χ.) με πρωτεύουσα την Βαγδάτη. Από το 1260μ.Χ. μέχρι το 1517μ.Χ. , η Παλαιστίνη βρίσκεται κάτω από τον “πολιτικό ζυγό” του Αιγυπτιακού Ισλαμικού Βασιλείου των Μαμελούκων, με πρωτεύουσά τους το Κάιρο της Αιγύπτου, και οι οποίοι προερχόντουσαν από τάγματα Καυκάσιων Σκλάβων Πολεμιστών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , όπως “οι δικοί μας” Έλληνες Οθωμανοί Γενίτσαροι!!! Τελικά μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα μ.Χ., η Παλαιστίνη αποτελούσε “επαρχία” της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!!!(‘History of Palestine’,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Palestine).

Λοιπόν όπως διαπιστώνουμε “ιστορικά”, το Εβραϊκό Έθνος ποτέ δεν είχε “εξασφαλίσει” και “σταθεροποιήσει” τον δικό του “γεωπολιτικό χώρο” και την δική του “γεωπολιτική ταυτότητα” για ένα “σημαντικό χρονικό διάστημα” έτσι ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σε μια “ενιαία” και “ανεξάρτητη” πολιτική, πολιτιστική και εθνική ιστορική οντότητα με “τον αντιπροσωπευτικό της πολιτισμό”!!! Το Εβραϊκό Έθνος βρισκόταν “σχεδόν σε μόνιμη βάση” κάτω από την πολιτική, στρατιωτική και πολιτισμική “υποτέλεια” των Μεγάλων Αυτοκρατοριών, των Ισχυρών Βασιλείων και των Δυναμικών Εθνών της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου!!! Αυτοί είναι λοιπόν και οι βασικοί ιστορικοί και πολιτικοί λόγοι που ανάγκασαν του Εβραίους Θρησκευτικούς Εμπειρογνώμονες “εξ αρχής” , είτε στην Βαβυλώνα, είτε στην Περσέπολη, είτε στην Αλεξάνδρεια , όπου διέμεναν για πολλές γενιές σαν Εβραίοι Μέτοικοι , να κατασκευάσουν μια “μυθική προϊστορία” και μια “μυθική ιστορία” των Εβραίων “στα μέτρα τους”!!!! Ποτέ δεν επεδίωξαν να αναγνωρίσουν και να αποκαλύψουν “τα πραγματικά” ιστορικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δεδομένα της Φυλής τους και του Έθνους τους!!!!

Λοιπόν, λόγω των “πραγματικών ιστορικών δεδομένων” που καταδεικνύουν πως “αντικειμενικά” και “πραγματιστικά” το Εβραϊκό Έθνος ή η Εβραϊκή Φυλή ποτέ δεν είχε ουσιαστικά διαμορφώσει “σε βάθος χρόνου” τον αντιπροσωπευτικό της πολιτισμό μέσα από μια “αυτόνομη” και “μόνιμη” γεωπολιτική οντότητα στην Μέση Ανατολή, η Άρχουσα Εβραϊκή Τάξη και μετέπειτα το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο, υποχρεώθηκαν για περισσότερο από 2,500 χρόνια να υιοθετήσουν διαδικασίες και στρατηγικές που θα επέτρεπαν σε αυτό τον Λαό να εμφανισθούν “μακροπρόθεσμα” ως “δυναμικοί” και “πρωτοπόροι” κοινωνικοί συντελεστές στις ιστορικές εξελίξεις της Ανθρωπότητας!!!

Το Εβραϊκό Έθνος ή η Εβραϊκή Φυλή κατάφεραν αυτό “το ιστορικό κόλπο” χρησιμοποιώντας πολύ “καλά μελετημένες μεθόδους” που περιλάμβαναν πρώτα από όλα, την “διαστρέβλωση” και την “παραποίηση” των ιστορικών και πολιτισμικών τους δεδομένων σε βάρος άλλων εθνών και κοινοτήτων, όπως και της “αντικειμενικής ιστοριογραφίας” γενικότερα!!!!

Δεύτερο, έβαλαν σε εφαρμογή μια “άψογη” και “αποτελεσματική” διάδοση αυτής της “εικονικής ιστορικής πραγματικότητας” μέσα από καλά ελεγχόμενα κέντρα “κοινωνικής επιρροής” και “κοινωνικής πληροφόρησης”, είτε Εβραϊκά αλλά και μη Εβραϊκά, που συλλειτουργούσαν με γνώμονα τα προσωπικά τους οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά συμφέροντα, ακριβώς όπως συμβαίνει σήμερα με τις σύγχρονες Διεθνείς Μασονικές Στοές!!!

Επίσης και πολύ σημαντικά, ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό ο κοινωνικό-πολιτικός θεσμός του “προσηλυτισμού” ξένων λαών, εθνών και κοινοτήτων στην Ιουδαϊκή Θρησκεία και στην Εβραϊκή Κουλτούρα, ιδιαίτερα στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μεταξύ του 2ου αιώνα π.Χ. και του 2ου αιώνα μ.Χ.!!! Υπάρχουν πολλές πραγματικές ιστορικές αναφορές για αυτό “το κοινωνικό φαινόμενο” εκείνης της εποχής μέσα από τα συγγράμματα Ρωμαίων Λογίων όπως του Οράτιου(65π.Χ.-8μ.Χ.), του Σενέκα(4π.Χ.-65μ.Χ.), του Γιουβενάλιου(60μ.Χ.-127μ.Χ.) και του Τάκιτου(56μ.Χ.-120μ.Χ.)!!!(σελ.7-9,http://jfjfp.com/?p=41092).

Ο Εβραϊκός Προσηλυτισμός εκείνης της ιστορικής εποχής, δηλαδή μεταξύ του 2ου αιώνα π.Χ. και του 2ου αιώνα μ.Χ. , υπήρξε και η βασική αιτία που οι Εβραίοι κάτοικοι της Παλαιστίνης αλλά και της Ρώμης εκδιώχθηκαν από Ρωμαϊκές Κυβερνήσεις , εφόσον ο “θρησκευτικός προσηλυτισμός” τους άγγιζε σχεδόν όλη την Ρωμαϊκή Επικράτεια, από την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική μέχρι την Νότιο Ευρώπη και την Μικρά Ασία!!!(σελ.2, http://jfjfp.com/?p=41092). Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε γενικές γραμμές ήταν και η εποχή του Χριστιανικού Προσηλυτισμού στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Ανατολική Ευρώπη, ξεκινώντας με τις “επεκτατικές θρησκευτικές κινήσεις” του Άγιου Παύλου (5μ.Χ.-67μ.Χ.) στις αρχές του 1ου αιώνα μ.Χ.!!!

Αυτοί οι παράλληλοι χρονικά προσηλυτισμοί, δηλαδή ο Εβραϊκός Προσηλυτισμός και πολύ σύντομα μετά, ο Χριστιανικός Προσηλυτισμός, ακριβώς στους ίδιους “στρατηγικούς γεωπολιτικούς χώρους” της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είναι απλά ένα “τυχαίο ιστορικό γεγονός”;;;;; Δεν το νομίζω!!!! Πλέον κατανοώντας τις “σταθερές” και “μόνιμες” πολιτικές μηχανορραφίες και υποχθόνιες θρησκευτικές επιδιώξεις του Εβραϊκού Καταστημένου για την “τελική επικράτηση” της πολιτιστικής, πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής “επιρροής” του Εβραϊκού Έθνους στα εδάφη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, παράλληλα “υπονομεύοντας” και “αλλοιώνοντας” την πολιτιστική, πολιτική και οικονομική “συνοχή” της Ρωμαϊκής Επικράτειας και της Ρωμαϊκής Κοινωνίας γενικότερα, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτές οι δύο Σημαντικές Θρησκευτικές Κουλτούρες, βασισμένες στην Εβραϊκή Πολιτισμική Παράδοση, “ταυτιζόντουσαν” και “αλληλοσυνδέονταν” απόλυτα, πολιτικά αλλά και ιδεολογικά!!!!

Οι Εβραίοι κάτοικοι ή οι Εβραίοι Πολίτες σε αυτές τις κοινωνίες ποτέ “δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους” να αφομοιωθούν στο Γενικό Κοινωνικό Περιβάλλον και στο Γενικό Κοινωνικό Γίγνεσθαι, ακόμη και σε ακμάζουσες κοινωνίες και σε εξελιγμένα κράτη!!! Οι Εβραϊκοί πληθυσμοί τους λειτουργούσαν “σε μεγάλο βαθμό” απομονωμένοι κοινωνικά σε Εβραϊκές Παροικίες ή σε Εβραϊκά Ghetto, όπου ένοιωθαν “ασφαλείς”, “εξαιρετικοί” και “κατοχυρωμένοι” σαν μια “πολιτικά ανεξάρτητη” και “οικονομικά αυτοτελής” κοινότητα που θα μπορούσε “εκ του ασφαλούς” να επηρεάζει και να ελέγχει τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα αυτών των κρατών και κοινωνιών, πάντα με γνώμονα τα “μακροπρόθεσμα προσωπικά συμφέροντά” τους !!!! Αυτή η Δημογραφική Ιδιαιτερότητα των Εβραίων της Διασποράς πάντα ίσχυε σε όλες τις κοινότητες, τις πόλεις και τα κράτη όπου διέμεναν για πολλές γενιές, και υποπτεύομαι ότι αυτή η “δημογραφική οικουμενικότητα” και “ιδιαιτερότητα” των Εβραίων εκτός Παλαιστίνης δεν είναι πολιτισμικά τυχαία!!!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Εβραϊκό Έθνος ή η Εβραϊκή Φυλή επιβίωσε και άκμασε τα τελευταία 2,500 χρόνια σαν “ένα παράσιτο της φύσης”, δηλαδή “ένας οργανισμός που τρέφεται απομυζώντας έναν άλλο υγιή οργανισμό”!!! Αυτή την “σκληρή φυλετική άποψη” θα την επαληθεύσουμε και θα την τεκμηριώσουμε μέσα από “πραγματικά ιστορικά γεγονότα” που έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα, ιδίως σήμερα, μέσα από αυτή την πλατιά διαδεδομένη Παγκοσμιοποίηση σε όλα “ τα πλάτη και μήκη” της Υφηλίου, πάντα όμως σε βάρος του μεγαλύτερου μέρους της Ανθρωπότητας!!!!

Θα ήθελα ξεκινήσω με “ένα ιστορικό δεδομένο” που είναι σχετικά πρόσφατο, δηλαδή που λειτουργεί και εξελίσσεται από τις αρχές του 20ου αιώνα μ.Χ. μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα στον Δυτικό Κόσμο, και είναι ο κοινωνικό-πολιτικός όρος του Αντισημιτισμού που τον εισήγαγε στον Δυτικό Πολιτισμό το 1879 μ.Χ. , ο Γερμανός πολιτικός αναλυτής και κοινωνιολόγος, ο Wilkelm Marr, για να περιγράψει εκείνης της εποχής τα Ευρωπαϊκά λαϊκά κινήματα κατά των Εβραίων κατοίκων της Κεντρικής Ευρώπης!!!(σελ.1,https://www.quora.com/If-Arabs-are…). Στην συνέχεια, “τον όρο” Αντισημιτισμό τον στήριξαν πολλά Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης και Δυτικοί Πολιτικοί Επιστήμονες , πάντα με την ενθάρρυνση και την προώθηση του Διεθνούς Εβραϊκού Κατεστημένου!!! Αυτός ο Διεθνής Κοινωνικός Εβραϊκός Πυρήνας, εκμεταλλευόμενος τις “καλά ελεγχόμενες” Διεθνείς Μασονικές Στοές του, υπολόγιζε σε “δύο κρίσιμους” πολιτικούς αλλά και πολιτιστικούς στόχους μακροπρόθεσμα!!!

Ο πρώτος ήταν να Εκλαϊκεύσει και να Διεθνοποιήσει, ιδιαίτερα στους Δυτικούς Λαούς, το “κοινωνικό στίγμα” ή την “κοινωνική κατηγορία”, σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, του “ρατσισμού” ή ακόμη πιο πλατιά, της “κοινωνικό-πολιτικής κριτικής” σχετικά με την κοινωνική πρακτική και την πολιτική φιλοσοφία των Εβραίων, κάτι σαν “την ηθική ενοχή” ή “την θρησκευτική αμαρτία” της Πολιτιστικής Παράδοσης των Εβραίων αλλά και των Χριστιανών στο Σύνολό τους!!!

Δεύτερος στόχος του Εβραϊκού Διεθνούς Κατεστημένου σχετικά με την “οικουμενική χρήση” του “ κοινωνικό-πολιτικού όρου” Αντισημιτισμός, ιδιαίτερα στην Δύση, ήταν με αφορμή έτσι ώστε το Εβραϊκό Έθνος ή η Εβραϊκή Φυλή να Οικειοποιηθεί την “ιστορική αποκλειστικότητα” της Σημιτικής Φυλετικής Καταγωγής, ενώ οι ίδιοι “ιστορικά” και “δημογραφικά” αντιπροσώπευαν ένα “πολύ μικρό ποσοστό” σε σχέση με το Σύνολο των Σημιτικών Φυλών, των Σημιτικών Εθνών και των Σημιτικών Κοινοτήτων της Μέσης Ανατολής, της Αραβικής Χερσονήσου και της Βόρειας Αφρικής!!!

Παρατηρούμε ακόμη μια φορά, την “στυγνή” παραποίηση και διαστρέβλωση της ιστορικής δημογραφικής και φυλετικής πραγματικότητας του Εβραϊκού Έθνους, πάντα με “πολιτικό γνώμονα” την ενίσχυση του και την κατοχύρωση του, σε ιστορικό, πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο, ”σε βάθος χρόνου και χώρου”, αλλά και σε Παγκόσμια Κλίμακα, προβάλλοντας ένα “σημαντικό κοινωνικό συντελεστή” στα δρώμενα και στις ιστορικές εξελίξεις της Ανθρωπότητας!!!

 

Αυτό το “εικονικό ιστορικό δημιούργημα” της ταύτισης του Σημιτικού Φυλετικού Στοιχείου “αποκλειστικά” με το Εβραϊκό Έθνος θα το εξετάσουμε αναλυτικά, έτσι ώστε να αντιληφθούμε ξεκάθαρα “τα συνωμοτικά κόλπα” που μας παίζει το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο σε βάρος “όλων των Λαών”!!! Επίσης, λειτουργούν όλα τα διάφορα Ισχυρά Διεθνή Κέντρα Κοινωνικής Επιρροής που “σιγοντάρουν” και “στηρίζουν” αυτό το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο “κάτω από το βάρος” οικονομικών, πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, αλλά και θρησκευτικών “πιέσεων”, αλλά πιο σημαντικά μέσα από την Αδυσώπητη Εβραϊκή Προπαγάνδα που ελέγχει τα περισσότερα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης και Πληροφόρησης!!!!

 

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε αναλυτικά “το ιστορικό παραμύθι” του Εβραϊκού Διεθνές Κατεστημένου που έχει προβάλλει για σχεδόν 2,000 χρόνια, το “πλαστό ιστορικό δεδομένο” που κατονομάζει το Εβραϊκό Έθνος και την Εβραϊκή Φυλή σε μεγάλο βαθμό ως “τους αποκλειστικούς κατόχους” Γενεαλογικά του Σημιτικού Φυλετικού Στοιχείου!!! Μέσα από αυτή την ιστορική αναδρομή θα επαληθεύσουμε “ξανά και ξανά”, σε ποιο βαθμό αυτό το Εβραϊκό Διεθνές Κατεστημένο κατάφερε κατά την διάρκεια του χρόνου να “παραποιήσει” την ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα του Εβραϊκού Έθνους και της Εβραϊκής Φυλής!!! Αυτή η “νοθευμένη πολιτική” ήταν τις περισσότερες φορές σε βάρος των άλλων Σημιτικών Εθνών και Σημιτικών Φυλών της Μέσης Ανατολής, “οικειοποιώντας” παράλληλα τα πολιτιστικά στοιχεία, τους κοινωνικό-πολιτικούς θεσμούς και τις παραδόσεις , όπως και τα ιστορικά επιτεύγματα αυτών των Αρχαίων Λαών της Μέσης Ανατολής!!!

 

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στα “αρχαία χρόνια”, οι Ασσύριοι, οι Χαναανίτες, οι Καρχηδόνιοι, οι Αραμαίοι, οι Φιλισταίοι και οι Ακκάδικοι(πρόγονοι των Αρχαίων Βαβυλωνίων) αντιπροσώπευαν Σημιτικά Έθνη, όπως και οι Φοίνικες, ο πιο Σημαντικός Ναυτιλιακός Λαός όλης της Μεσογείου για εκατοντάδες χρόνια!!! Όλοι αυτοί οι Σημιτικοί Λαοί και τα Σημιτικά Έθνη της Μέσης Ανατολής, όπως και οι Άραβες και οι Εβραίοι, “ιστορικά” προσέφεραν “ουσιαστικά” και “δημιουργικά” στην εξέλιξη του Σύγχρονου Ανθρώπινου Πολιτισμού!!!(σελ.1, http://www.shamash.org/lists/scj-faq/HTML/faq/16-01.html).

Ένα όμως “ιστορικό δεδομένο” που ανατρέπει απόλυτα την ιστορική ιδιότητα “της αποκλειστικότητας” της Σημιτικής φυλετικής καταγωγής στην Εβραϊκή Φυλή και στο Εβραϊκό Έθνος είναι οι γενεαλογικές συνιστώσες που αποτελούν και καταγράφουν την Εβραϊκή Φυλή και το Εβραϊκό Έθνος τα τελευταία 1,500 χρόνια.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι “φυλετικά” ή “γενεαλογικά” η Εβραϊκή Φυλή ή το Εβραϊκό Έθνος δεν υπήρξε “ποτέ ομοιόμορφο”, και θα το αποδείξουμε αυτό με “πραγματικά ιστορικά στοιχεία”!!!

Σήμερα, υπάρχουν “δύο κύριες φυλετικές ομάδες” Εβραίων στην υφήλιο, οι ονομαζόμενοι Sephardic Εβραίοι και οι ονομαζόμενοι Ashkenazi Εβραίοι!!! Οι Sephardic είναι Εβραίοι που προέρχονται από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Βόρειο Αφρική, αλλά ειδικά από την Μέση Ανατολή. Αυτή η ομάδα των Εβραίων με τον χρόνο μετανάστευσαν στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Ιταλία, στο Βυζάντιο και στο Καύκασο. Η φυλετική καταγωγή των Sephardic Εβραίων είναι Σημιτική και αντιπροσώπευαν την “μεγάλη πλειοψηφία” των Εβραίων μέχρι τα τέλη του Μεσαίωνα!!!

Μετά έχουμε την “δεύτερη κύρια φυλετική ομάδα” των Εβραίων, δηλαδή τους Ashkenazi, που σήμερα αντιπροσωπεύουν το 80% του Εβραϊκού πληθυσμού στην υφήλιο!!! Αυτοί προέρχονται από την Μέση Ανατολή, την Βόρειο Αφρική και την Νότιο Ευρώπη, ενώ μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα μ.Χ., εγκαταστάθηκαν στην Γαλλία, στις Ευρωπαϊκές περιοχές του Ποταμού Ρήνου, όπως επίσης και στον Καύκασο, πιο συγκεκριμένα στο Βασίλειο των Χαζάρων!!!(σελ.1-2, http://www.jewfaq.org/ashkseph.htm).

Μέσα από τον θρησκευτικό προσηλυτισμό των Τοπικών Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και επίσης με την “φυλετική ανάμιξη” με τον τοπικό πληθυσμό, σταδιακά αυτοί οι Εβραίοι Μετανάστες που κατοικούσαν στην Κεντρική Ευρώπη, εξελίχθηκαν “φυλετικά” σε Ευρωπαίοι, ενώ η γλώσσα τους από παραδοσιακά Εβραϊκά “μεταμορφώθηκε” σε μια Εβραϊκή Διάλεκτο που στο μεγαλύτερο μέρος της βασιζόταν στην Γερμανική Δημοτική όπως και στην Σλαβική Δημοτική, με επιρροές από την Παραδοσιακή Εβραϊκή Γλώσσα και τα Αραμαικά!!! Αυτή η Εβραϊκή Διάλεκτος που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι Ashkenazi ονομάζεται Yiddish και έχει “λίγη γλωσσολογική συγγένεια” με την Παραδοσιακή Γλώσσα των Εβραίων της Μέσης Ανατολής!!!(σελ.1-2,http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Ashkenazi).

Μετά από πάνω από 1,000 χρόνια συνύπαρξης αυτής της Ομάδας των Εβραίων Μεταναστών με τους ντόπιους πληθυσμούς της Κεντρικής Ευρώπης(Πολωνία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λάτβια, Ουκρανία, Ρωσία) μεταλλάχτηκαν “σε μεγάλο βαθμό” σε Ευρωπαίους, όχι μόνο φυλετικά αλλά και πολιτιστικά!!!

Μέσα από επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια από “έμπειρους ανθρωπολόγους” για να εντοπιστούν τα “γενετικά χαρακτηριστικά” ή την “γενεαλογική καταγωγή” των Εβραίων Ashkenazi, ανακάλυψαν ότι το DNA τους ήταν “σε μεγάλο βαθμό” Ευρωπαϊκό με ένα μικρό ποσοστό Σημιτικής φυλετικής προέλευσης!!! Η εξήγηση που έδωσαν αυτοί “οι σύγχρονοι ανθρωπολόγοι” ήταν ότι το “μεγαλύτερο μέρος” της φυλετικής καταγωγής των Εβραίων Ashkenazi, προερχόταν από τους ντόπιους λαούς της Κεντρικής Ευρώπης, γιατί πολλοί είχαν αποδεχθεί να γίνουν Εβραίοι με σημείο αναφοράς “τα προσωπικά συμφέροντά” τους, ακριβώς όπως “οι δικοί μας” πρώτοι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί Επίσκοποι, Κληρικοί και Μοναχοί στις αρχές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας(324μ.Χ.-1453μ.Χ.)!!!!Επίσης, πολλές γυναίκες αυτών των μη-Εβραϊκών Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων είχαν συναινέσει να παντρευτούν με αυτούς τους Εβραίους Μετανάστες!!!(σελ.1,http://www.livescience.com/40247-ashkenazi-jews-).

Ο Εμμανουήλ Ροΐδης(1836-1904) υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συγγραφείς, πολιτικούς αρθρογράφους και μεταφραστές του 19ου αιώνα. Στο πολύ διάσημο βιβλίο του, «Η Πάπισσα Ιωάννα», επισήμανε τα εξής:’ Ο Χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο Μόνος Σεβαστός εν τω Κόσμω Θεός- Προφήται δε αυτού οι Εβραίοι!!!’(σελ.174, Η Πάπισσα Ιωάννα, Βιβλιοπωλείο της Εστίας, Αθήνα 1993).

Μια δεύτερη γεωπολιτική πηγή των Εβραίων Ashkenazi και που έχει άμεση σχέση με την Σλαβική Φυλετική Καταγωγή πολλών από αυτών είναι το Βασίλειο των Χαζάρων(650μ.Χ.-1048μ.Χ.), ένας ημινομαδικός τουρκικός λαός που εγκατέστησε μια από τις πιο Ισχυρές Αυτοκρατορίες της Δυτικής Στέπας(Καύκασος) από τα τέλη του 7ου μέχρι τον 11ο μ.Χ. αιώνα!!!(σελ.1, https://el.wikipedia.org/wiki/Χαζάροι).

Από τον 6ο μέχρι τον 8ο αιώνα μ.Χ., είχε εφαρμοστεί μια επίσημη κυβερνητική πολιτική από Βυζαντινούς Αυτοκράτορες όπως τον Ηράκλειο(610-641), τον Ιουστινιανό Β’(685-695)(705-711) και τον Λέοντα Γ’(717-741), έντονου προσηλυτισμού των Εβραίων πολιτών του Βυζαντινού Κράτους όπως και των διωγμών τους λόγω της αντίδρασής τους για αλλαγή της θρησκείας τους!!! Την ίδια ιστορική περίοδο, τα Αραβο-Ισλαμικά Βασίλεια της Μέσης Ανατολής ακολούθησαν μια παρόμοια πολιτική, με την βασική διαφορά ότι ο Αραβικός Προσηλυτισμός σε σχέση με τους Εβραίους κατοίκους τους ήταν αυτοί να απαρνηθούν την Εβραϊκή Θρησκεία τους και να υιοθετήσουν το Ισλάμ σαν Μόνιμη Θρησκευτική Λατρεία!!!

Σαν συνέπεια, πολλοί Εβραίοι από τα Βαλκάνια, την Κριμαία, της περιοχές του Βοσπόρου, την Αρμενία και την Μικρά Ασία, μετανάστευσαν στο Βασίλειο της Χαζαρίας, που αντιπροσώπευε μια πολυφυλετική και πολύ θρησκευτική κρατική οντότητα!!! Ο Πολιτιστικός και Θρησκευτικός Χαρακτήρας των Χαζάρων βασιζόντουσαν στον Παγανισμό των Τουρκικών Φυλών της Ασίας, που “πρακτικά” και “πραγματιστικά” σήμαινε μια Κοινωνικό-Πολιτική Ανεκτικότητα, δηλαδή λειτουργούσε ένας Αρχέγονος Πλουραλισμός, ένα Ιδεατό Κοινωνικό Περιβάλλον για τους διωκόμενους Εβραίους!!!(σελ.14,http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars).

Οι Εβραίοι “από τα αρχαία χρόνια” δεν μετανάστευαν σε ένα γεωπολιτικό χώρο αν δεν υπήρχαν οι “κατάλληλες” κοινωνικό-πολιτικές και οικονομικές προϋποθέσεις όχι μόνο για την “επιβίωσή” τους αλλά και για την “προσωπική εξέλιξή” τους σε όλους τους τομείς της “συγκεκριμένης κοινωνίας”, πάντα με Απώτερο Σκοπό την Οικειοποίηση αυτής της “συγκεκριμένης κοινωνίας” και την Μεταλλαγή της για τον Τελικό Ολοκληρωτικό Έλεγχό της!!!!

Σε σχέση τώρα με το Βασίλειο της Χαζαρίας(650-1048), οι κοινωνικό-πολιτικές υποδομές της, οι πολιτιστικές υποδομές της όπως και οι θρησκευτικές υποδομές της ήταν πολύ “χαλαρές”, “ρευστές” και “πρωτόγονες”, εφόσον οι Χαζάροι υπήρξαν ένας Ημινομαδικός Τουρκικός Λαός που ο πολιτισμός τους βασιζόταν σε ένα “αρχαιογονικό παγανισμό” που επέτρεπε την φυλετική και θρησκευτική διαφορετικότητα, ενώ στον πολιτικό τομέα δεν υπήρχαν “εξελιγμένοι” και “μόνιμοι” θεσμοί Εξουσίας και Διοίκησης!!! Αυτή η Πρωτόγονη Πολιτική Κουλτούρα των Χαζάρων επέτρεψε στους Εβραίους Μετανάστες να κινηθούν και να λειτουργήσουν σε αυτή την κοινωνία σχετικά “ελεύθερα” και “ανεξέλεγκτα”, και επενδύοντας στην Ιστορική Εμπειρία τους πέτυχαν “σταδιακά” και “συνωμοτικά” να Οικειοποιηθούν, να Διαμορφώσουν και να Κατευθύνουν αυτό το Βασίλειο!!!

Ένα δεύτερο “ιστορικό στοιχείο” που επίσης διευκόλυνε αυτούς τους Εβραίους Μετανάστες να “επηρεάσουν” και τελικά να “επωφεληθούν” από αυτό το Βασίλειο των “ημινομαδικών τουρκικών φυλών” ήταν το “ιστορικό δεδομένο” ότι η στρατηγική γεωγραφική του θέση, δηλαδή μεταξύ Ευρώπης και Νοτιοδυτικής Ασίας(σταυροδρόμι), όπως επίσης και διέθετε Σημαντική Στρατιωτική Δύναμη σχετικά με αυτό του Βυζαντίου, της Περσίας και των Αραβο-Ισλαμικών Βασιλείων της Μέσης Ανατολής!!! Με αυτά τα “γεωπολιτικά δεδομένα” είχαν δημιουργηθεί οι κατάλληλες ιστορικές προϋποθέσεις έτσι ώστε αυτό το Βασίλειο να ελέγχει “ένα σημαντικό μέρος” του εμπορίου της Ευρώπης του Μεσαίωνα προερχόμενο από την Ασία, την Μέση Ανατολή, την Ρωσία και την Ουκρανία, πλούσιες περιοχές σε σιτηρά!!!(σελ.1,http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars).

Για τους Εβραίους Μετανάστες της Χαζαρίας , αυτός ο έλεγχος των Χαζάρων του εμπορίου Ανατολής με Δύση υπήρξε “ό,τι πιο πρόσφορο” γι’ αυτούς, πρώτα από όλα γιατί “ ανέκαθεν” οι Εβραίοι ασχολούνταν “επαγγελματικά” κυρίως με το εμπόριο όπως και τον “δανεισμό χρημάτων με τόκο”, δύο επαγγέλματα που συλλειτουργούν απόλυτα, ενώ στην Ευρώπη του Μεσαίωνα και μετέπειτα, οι Εβραίοι είχαν το “μονοπώλιο” του εμπορίου με την Ασία και την Ανατολή!!!(σελ.4,https://en.wikipedia.org/wiki/Medieval-antisemitism).

Εδώ θα ήθελα να σταθώ λιγάκι και να διευκρινίσω ότι στα “καλά ελεγχόμενα” και “καλά καθοδηγούμενα” ιστορικά κείμενα από το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο, που αποτελούν το μεγαλύτερο αριθμό ιστορικών κειμένων σχετικά με την διαβίωση των Εβραίων Μεταναστών στην Δυτική Ευρώπη του Μεσαίωνα, τονίζουν ότι σε αυτούς τους Εβραίους Ευρωπαίους Πολίτες υπήρχαν πολλοί “επαγγελματικοί περιορισμοί” και πολλές “επαγγελματικές διακρίσεις”, επιβαλλόμενες από το πιο Ισχυρό Κέντρο Πολιτικής και Οικονομικής Εξουσίας, δηλαδή την Καθολική Εκκλησία και το Βατικανό, όπως και από τα Χριστιανικά Ευρωπαϊκά Κρατικά Καθεστώτα που ταυτιζόντουσαν με τις Πολιτικές του Βατικανού γενικότερα!!!

Πρώτα από όλα, με τον “επίσημο νόμο” εκείνης της εποχής, ένας Εβραίος Πολίτης δεν είχε το δικαίωμα “να κατέχει Γη”, σαν συνέπεια, ο Ευρωπαίος Εβραίος Πολίτης ήταν “υποχρεωμένος” να εξασκεί τα επαγγέλματα του “φοροεισπράκτορα” για το Κράτος, του “εισπράκτορα χρεολυσίων” για το Κράτος, όπως και του “δανειστή χρημάτων με τόκο”, δηλαδή του “τοκογλύφου”, πάντα με την “επίσημη έγκριση” και την “επίσημη συμμετοχή” των Κρατικών Παραγόντων!!!(σελ.7,http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Antisemitism).

Σε αυτά τα επαγγέλματα οι Εβραίοι Πολίτες της Δυτικής Ευρώπης διέθεταν “το μονοπώλιο”, κατοχυρωμένοι από την Καθολική Εκκλησία και τις Τοπικές Κρατικές Κυβερνήσεις, δηλαδή αυτά τα “επαγγελματικά μονοπώλια” ήταν προστατευόμενα από τον Νόμο!!! Στις “στημένες ιστορικές περιγραφές”, αυτά τα επαγγέλματα των Εβραίων Πολιτών της Δυτικής Ευρώπης περιγράφονται σαν “περιθωριακά” , “ κατώτερα” και “ταπεινωτικά” έτσι ώστε να παρουσιαστούν αυτοί οι Ευρωπαίοι Εβραίοι Πολίτες σαν “θύματα” ενός Κοινωνικό-Πολιτικού Ρατσισμού των Ευρωπαϊκών Κρατικών Αρχών και της Ευρωπαϊκής Κοινωνίας στο σύνολό της!!! Μέσα από αυτά τα “κρατικά επαγγελματικά μονοπώλια” των Εβραίων Πολιτών, οι ίδιοι “πλούτισαν” , όπως και οι κρατικοί και πολιτικοί “μέντορές” τους, γιατί οι τελευταίοι σίγουρα δεν “παρέδωσαν” ή δεν “διέθεσαν” αυτά τα Επαγγελματικά Μονοπώλια στους Εβραίους “για την ψυχή τους” , αλλά για τα “χρυσά φλουριά” που θα εισέπρατταν “μόνιμα” και “σταθερά” από αυτούς!!!(σελ.7,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism).

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει , οι Εβραίοι της Δυτικής Ευρώπης επίσης έλεγχαν “σε μεγάλο ποσοστό”, δηλαδή άλλο ένα “μονοπώλιο” με κρατική στήριξη, το εμπόριο της Ανατολής προς την Ευρώπη, λοιπόν αυτοί οι Ευρωπαίοι Εβραίοι αντιπροσώπευαν πολύ “ισχυρούς διεθνείς εμπόρους” σε όλο το χρονικό διάστημα του Μεσαίωνα, “ισότιμους” με τους Ιταλούς Εμπόρους της Βενετίας, της Φλωρεντίας και του Μιλάνου!!!

Ένα από τα πιο διάσημα θεατρικά έργα του William Shakespeare(1564-1616), ο πιο σημαντικός “θεατρικός συγγραφέας” στην Αγγλική Λογοτεχνία είναι “ο Έμπορας της Βενετίας” , όπου περιγράφει την Εμπορική και Οικονομική Ισχύ ενός Εβραίου Επιχειρηματία της Βενετίας( τον Shylock), που έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία χρηματοδοτώντας εμπορικά καράβια της Βενετίας που μετέφεραν προϊόντα από την Ασία στην Ευρώπη!!! Αυτός ο Εβραίος Έμπορας παρουσιάζεται πολύ πιο ισχυρός από τους ντόπιους Βενετούς Εμπόρους , ενώ ο ίδιος απολαμβάνει την “απεριόριστη κρατική στήριξη” των Αρχόντων που διοικούν αυτή την Πλούσια αλλά και Πολιτικά Ανεξάρτητη Πόλις-Κράτος!!! Η ιστορική εποχή που έζησε ο William Shakespeare είναι το τέλος του Ευρωπαϊκού Μεσαίωνα και η αρχή της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης!!!(https://en.wikipedia.org/wiki/William_Shakespeare). 

Οι Εβραίοι Μετανάστες στο Βασίλειο των Χαζάρων(650-1048), “μεθοδευμένα”, “μεθοδικά” και “συνωμοτικά”, μετάλλαξαν σταδιακά αυτό το Κράτος των ημινομαδικών Τουρκικών Φυλών σε ένα Εβραϊκό Βασίλειο, επηρεάζοντας τις πολιτικές του Βασιλιά, της Βασιλικής Αυλής όπως και της Άρχουσας Τάξης, εφόσον όλες αυτές οι Ισχυρές “πολιτικές”, “κοινωνικές” και “οικονομικές” προσωπικότητες με τον χρόνο, είχαν προσηλυτιστεί στην Ιουδαϊκή Θρησκεία!!! Μεταξύ το 740μ.Χ. και το 920μ.Χ., η Βασιλική Οικογένεια των Χαζάρων και η Άρχουσα Τάξη του Βασιλείου είχαν αποδεχθεί “ σε μεγάλο ποσοστό” να υιοθετήσουν “επίσημα” την Εβραϊκή Θρησκεία, τον Εβραϊκό Πολιτισμό, ακόμη και την Εβραϊκή Γλώσσα, θεωρητικά “σαν αντίβαρο” στις πολιτικές πιέσεις των Αράβων και των Βυζαντινών να προσχωρήσουν στο Ισλάμ ή στον Χριστιανισμό!!!(σελ.14,https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars).

Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε πολύ καλά τις “εμπορικές διασυνδέσεις” που οι Εβραίοι γενικά διέθεταν στην Ευρώπη και στον Μεσογειακό Γεωπολιτικό Χώρο, ένα “οικονομικό δεδομένο” πολύ ωφέλιμο για το Πολιτικό και Οικονομικό Κατεστημένο των Χαζάρων, την στιγμή που το Βασίλειό τους έλεγχε ένα μέρος του εμπορίου μεταξύ Ανατολής και Ευρώπης, μέσω Κωνσταντινούπολης και Αλεξάνδρειας(σελ.13,https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars). Μέσα από αυτόν τον οικονομικό έλεγχο, το Βασίλειο της Χαζαρίας είσπραττε τέλη και φόρους για τις εξαγωγές και τις εισαγωγές ξένων προϊόντων, ενώ η ίδια τοπική οικονομία ευημερούσε και μέσα από το δικό της εμπόριο σε εξαγωγές όπως στον τομέα της κτηνοτροφίας(βοοειδή, πρόβατα) και της αλιείας της, εκμεταλλευόμενη τους πλούσιους ιχθυότοπους του Ποταμού Βόλγα. Επίσης οι Χαζάροι με τους Πέρσες ήταν αυτοί που κινούσαν τότε το “εμπόριο σκλάβων” στις Ισλαμικές Αγορές της Μεσογείου, όπως Σλάβους Αιχμαλώτους και Ιθαγενείς Νομαδικών Φυλών της Βόρειας Ευρασίας!!!(σελ.16,https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars).

Μεθοδευμένα, Μεθοδικά και Συνωμοτικά, οι Εβραίοι Μετανάστες στο Βασίλειο των Χαζάρων όχι μόνο έπεισαν την Βασιλική Οικογένεια, την Αυλή της και τους Άρχοντες αυτού του Ανεξάρτητου Κράτους να αποδεχθούν τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία τους , αλλά παράλληλα μέσω των Ισχυρών Κοινωνικών Μεσολαβητών τους πίεσαν έτσι ώστε ο αυτόχθονος πληθυσμός , δηλαδή σχεδόν 28 Ανεξάρτητες Τουρκικές Φυλές(σελ.6,https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars) που η θρησκεία τους ενσωμάτωνε ένα Αρχαίο Ασιατικό Παγανισμό, να αποδεχθούν τον Ιουδαϊσμό σαν θρησκεία τους και να αναιρέσουν την Ασιατική Κουλτούρα τους!!!

Πολλοί από αυτούς τους ιθαγενείς του Βασιλείου δεν αποδέχθηκαν τον Εβραϊκό Προσηλυτισμό και σαν συνέπεια οι Κρατικές Αρχές των Χαζάρων διέταξαν θρησκευτικούς διωγμούς και ένα βίαιο προσηλυτισμό προς τον Ιουδαισμό!!!(σελ.8,https://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι). Επίσης, οι Εβραίοι Μετανάστες της Χαζαρίας , κατευθύνοντας πλέον τις πολιτικές αποφάσεις των Κυβερνητικών Παραγόντων του Βασιλείου , τους έπεισαν όχι μόνο να εφαρμόσουν διώξεις κατά των ιθαγενών που αντέδρασαν αρνητικά στον Εβραϊκό Προσηλυτισμό τους, αλλά και να “εξουδετερώσουν” όλους τους Ιερείς(Shaman) της Παραδοσιακής Θρησκείας τους, “οι στυλοβάτες” της Παγανιστικής Κουλτούρας τους των “χιλιάδων χρόνων”!!!Με αυτή την “συνωμοτική” και “υποχθόνια” πολιτική στρατηγική, οι Εβραίοι Μετανάστες στην Χαζαρία απέκτησαν “τον ελεύθερο έλεγχο” σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα της Κοινωνίας των Χαζάρων!!!(σελ.19,https://en.wikipedia.org/wiki/Khazars) .

Σύντομα, αυτή η “ισχυρή κρατική οντότητα”, δηλαδή το Βασίλειο των Χαζάρων , αναδείχθηκε σε “φανατικός υπερασπιστής” των Εβραίων πέρα των συνόρων της, προβαίνοντας σε αντίποινα κατά Μουσουλμανικών και Χριστιανικών συμφερόντων με τους διωγμούς των Εβραίων από τα εδάφη τους, όπως στην Κριμαία, στα Βαλκάνια και την Μικρά Ασία!!! (σελ.8, https://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι). Αυτό το “ιστορικό συμβάν” τότε, μου θυμίζει τις Πολεμικές Ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών τα τελευταία 60 χρόνια(άμεσα ή έμμεσα) κατά των Αραβικών Κρατών της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβάνοντας και την Παλαιστίνη, διαλύοντας την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική “ακεραιότητα” και “συνοχή” τους, για να υπερασπίσουν την Γεωπολιτική Ταυτότητα του Ισραήλ!!! Ένα “δήθεν” Δημοκρατικό Κράτος των 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων που εγκαταστάθηκε με “πολύ βία” το 1948, με την “πολιτική κάλυψη” των Δυτικών Δυνάμεων και με “κατευθυντήριες γραμμές” από το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο και τις Διεθνείς Μασονικές Στοές!!!!

Πολλοί ιστορικοί μελετητές του “προσηλυτισμού” γενικότερα, συμφωνούν με το “κοινωνικό μοντέλο” του Richard Eaton(1948- ), διάσημος Αμερικανός νομικός, ιστορικός και εθνολόγος που διευκρινίζει ότι “ο προσηλυτισμός“ είναι μια αργή διαδικασία τριών σταδίων, της Ένταξης, της σταδιακής Αναγνώρισης, και τελικά της Εκτόπισης της παλιότερης παράδοσης!!! (σελ.8, https://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι).Είναι ακριβώς η ίδια “στρατηγική” που έβαλαν σε εφαρμογή οι Εβραίοι Μετανάστες στην Χαζαρία, μια “στρατηγική” Εβραϊκού Προσηλυτισμού, αλλά πιο σημαντικά την Οικειοποίηση όλων των τομέων της “φιλοξενούμενης” κοινότητας ή κοινωνίας, πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών, την στιγμή που οι Εβραίοι ιστορικά ποτέ δεν διέθεταν ένα “μακρόβιο αντιπροσωπευτικό γεωπολιτικό χώρο”, πάντα όμως με δική τους “ιστορική επιλογή”!!!

Από ό,τι μπορώ να συμπεράνω προσωπικά, αναλύοντας τα διαφορετικά στάδια της ιστορίας τους, οι Εβραίοι θεωρούσαν πιο “ασφαλές” για την “επιβίωσή” τους και για την “εξέλιξή” τους, “συνδράμοντας” στα Κυβερνητικά Καθεστώτα των Ισχυρών Εθνών και Κρατών, επιδιώκοντας πάντα να τα προσεγγίσουν “οικονομικά” και μετά να τα κατευθύνουν “πολιτικά” και “πολιτιστικά”!!! Αυτή ήταν πάντα η “πολιτική πατέντα” των Εβραίων εδώ και 2,500 χρόνια, ξεκινώντας σαν μια “ασήμαντη” Ημινομαδική Σημιτική Φυλή της Χαναάν στην Μέση Ανατολή!!!

Αυτή την “μεθοδευμένη” και “συνωμοτική” Πολιτική Συνταγή την έβαλε σε εφαρμογή το Διεθνές Εβραϊκό Κατεστημένο στον Ελληνικό και Ελληνιστικό γεωπολιτικό χώρο μέσα από το Χριστιανικό Θρησκευτικό Κίνημα του Άγιου Παύλου του Φαρισαίου και των “αντι-εθνικών” Ελλήνων Πατέρων της Εκκλησίας, των “αντι-εθνικών” Ελλήνων Χριστιανών Κληρικών και των “αντι-εθνικών” Ελλήνων Χριστιανών Μοναχών!!! Όλα, για Οικονομική, Πολιτική και Κοινωνική Επιρροή και Εξουσία στον Γεωπολιτικό τους Χώρο, που περίκλειε την Μέση Ανατολή, την Βόρειο Αφρική, την Μικρά Ασία και τον Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο μέχρι τα Βαλκάνια!!!

Τους πρώτους 3 αιώνες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας(324μ.Χ.-1453μ.Χ.), με “επίσημη κρατική έγκριση” των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων, πάντα κάτω από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ώθηση και πίεση του Ιερατείου της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, επιβλήθηκαν στους Αυτόχθονες Έλληνες Πολίτες ή τους Εθνικούς, την Χριστιανική Θρησκεία και τις Εβραϊκές Πολιτιστικές Παραδόσεις!!! Η όλη πολιτική διαδικασία του Χριστιανικού Προσηλυτισμού των Εθνικών διήρκησε πάνω από 300 χρόνια, με βία, με σφαγές, με διωγμούς, και με καταστροφές Αρχαίων Ελληνικών Ναών, Αρχαίων Ελληνικών Μνημείων, Αρχαίων Ελληνικών Θεάτρων και Σταδίων, όπως και Αρχαίων Ελληνικών Πανεπιστημίων και Βιβλιοθηκών!!!Εφαρμόστηκε μια βίαιη συλλογική επιβολή του Χριστιανισμού στους Εθνικούς, μια θρησκεία που δεν διέθετε τίποτα το κοινό πολιτιστικά, κοινωνικά και ιδεολογικά με τον τότε Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό των 2,500 χρόνων, αλλά με ένα σχεδόν “άγνωστο”. “ανύπαρκτο” και “πρωτόγονο” πολιτισμό, βασισμένο σε ένα Πλαστό Ιστορικό Παρελθόν, σε Φαντασιακά Θρησκευτικά Γεγονότα και σε Αφύσικα Υπαρξιακά Κριτήρια!!!

Αυτή η “μεθοδευμένη”, “συνωμοτική” και “υποχθόνια” πολιτική στρατηγική του Διεθνούς Εβραϊκού Κατεστημένου για σχεδόν 2,500 χρόνια, με σκοπό οι Εβραίοι να Προσηλυτίζουν “πανταχού παρών” και στην συνέχεια να Οικειοποιούνται και να Ελέγχουν “έμμεσα” ολόκληρες μη-Εβραϊκές Κοινωνίες και Κοινότητες, επέφερε το “πολιτικό φαινόμενο” στα Ιστορικά Δρώμενα όπου ένας Λαός και μια Φυλή, ο Εβραϊκός Λαός και η Εβραϊκή Φυλή, μετά από ένα “μεγάλο χρονικό διάστημα διαμονής” να εξορίζονται με Κυβερνητικά Διατάγματα από τις περισσότερες κοινότητες, κοινωνίες και χώρες όπου είχαν μεταναστεύσει και κατοικίσει!!!

Χρονολογικά ας ξεκινήσουμε από την Χαναάν, γενέτειρα πατρίδα των Εβραίων όπως και για πολλές άλλες Σημιτικές Φυλές της Μέσης Ανατολής!!! Σε αυτόν το γεωπολιτικό χώρο, τον 8ο αιώνα π.Χ., οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ασσυρίας κατέκτησαν το Βασίλειο του Ισραήλ , δηλαδή το Εβραϊκό Βασίλειο του Βορρά, διαλύοντας την Εβραϊκή Κοινότητά της και εκτοπίζοντας τους Εβραίους Κατοίκους της εκτός των συνόρων του Βασιλείου!!! Κάτω από αυτές τις ιστορικές συνθήκες δημιουργήθηκε ο Εβραϊκός Ιστορικός Μύθος των 10 Χαμένων Φυλών του Ισραήλ, που “θεωρητικά“ ξέφυγαν σε πολλά μέρη της Μέσης Ανατολής, της Αραβικής Χερσονήσου και της Ανατολικής Αφρικής!!!(σελ.4,https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_history).

Στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ., το Βασίλειο της Ιουδαίας, δηλαδή το Βασίλειο των Εβραίων στον Νότο, καταλαμβάνεται από τις Δυνάμεις της Βαβυλωνίας, το Ιερό Τέμενος των Εβραίων(ο Ναός του Σολομώντα) στα Ιεροσόλυμα κατεδαφίζεται και η Άρχουσα Τάξη των Εβραίων της Ιουδαίας όπως και πολλοί Εβραίοι κάτοικοί της εξορίζονται στην Βαβυλώνα, πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας!!!(σελ.4,https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_history).

Μεταξύ του 5ου αιώνα και του 3ου αιώνα π.Χ., οι Πέρσες κατακτούν την Χαναάν, και με “κυβερνητικές διατάξεις“ πολλοί Εβραίοι που βρισκόντουσαν σε εξορία, ιδιαίτερα στην Βαβυλώνα, επιστρέφουν, ενώ ο Πρώτος τους Ναός στα Ιεροσόλυμα που είχε καταστραφεί από τους Βαβυλώνιους “ανακαινίζεται”!!! Οι Εβραίοι κάτοικοι της Χαναάν κάτω από την Πολιτική Ηγεμονία των Περσών όχι μόνο “βρήκαν την ησυχία τους” αλλά και άκμασαν, μπορεί αυτό να συνέβηκε επειδή ο Περσικός Πολιτισμός είχε πολλά κοινά με τον Εβραϊκό Πολιτισμό!!! Διαπιστώνουμε μια “υλιστική μεταφυσική ερμηνεία” του Σύμπαντος και του Ανθρώπου, την Θρησκευτική Πρωτοκαθεδρία των “πεφωτισμένων θεϊκών μεσαζόντων”(προφήτες) και τον “υπαρξιακό ανθρώπινο εθισμό” για συσσώρευση υλικών αγαθών, ιδιαίτερα “το χρυσάφι” και “τα χρυσά φλουριά”!!! (σελ.4-5,https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_history).

Μετά ήρθαν “τα μαύρα ιστορικά μαντάτα” για τους Εβραίους της Μέσης Ανατολής, με την ήττα των Περσών από τις στρατιωτικές δυνάμεις των Μακεδόνων του Μέγα Αλέξανδρου το 322 π.Χ., του οποίου οι πολιτικές επιδιώξεις ήταν να δημιουργήσει μια Οικουμενική Αυτοκρατορία από την Περσία μέχρι την Αίγυπτο, και από την Βόρειο Αφρική μέχρι τα Βαλκάνια!!! Μια Οικουμενική Αυτοκρατορία όπου θα συμμετείχαν όλες οι εθνότητες, όλα τα κράτη και όλες οι θρησκείες, όμως κάτω από την Κυβερνητική και Στρατιωτική Ηγεσία και Εξουσία των Μακεδόνων Στρατηγών του Μέγα Αλέξανδρου!!!

Αρχικά, οι περισσότεροι Εβραίοι κάτοικοι της Ελληνιστικής Αυτοκρατορίας του Μέγα Αλέξανδρου αντέδρασαν “δυναμικά” και “συλλογικά” ενάντια στο Μακεδονικό Πολιτικό Καθεστώς στην Μέση Ανατολή και στην Αίγυπτο, όπως και στην Πολιτισμική Οικουμενικότητα αυτής της Αυτοκρατορίας!!! Ο Μέγας Αλέξανδρος που είχε τα δικά του “επεκτατικά σχέδια”, αντιμετώπισε τους Εβραίους υπηκόους του, ιδιαίτερα στην Ιουδαία(Χαναάν), με τον ίδιο “σκληρό τρόπο” που είχε αντιμετωπίσει τους “ατίθασους” Έλληνες Θηβαίους στην αρχή των εκστρατειών του προς την Ανατολή!!! Σαν συνέπεια, βλέπουμε σφαγές και διωγμούς των Εβραίων από τους Μακεδόνες στρατιώτες, ενώ οι περισσότεροι ναοί τους “κατεδαφίστηκαν”, ξεκινώντας από τον Μεγάλο Ναό τους στα Ιεροσόλυμα(Ναός του Σολομώντα) που τον είχαν ανακαινίσει οι Πέρσες!!!(σελ.2-3,https://en.wikipedia.org/History_of_antisemitism).

Οι Ρωμαίοι που ακολούθησαν την Επεκτατική Πολιτική του Μέγα Αλέξανδρου και των Στρατηγών του στα Ελληνιστικά Βασίλεια της Αιγύπτου και της Μέσης Ανατολής, εγκατέστησαν μια “τεράστια” Οικουμενική Αυτοκρατορία, από την Μέση Ανατολή , την Μικρά Ασία και τα Βαλκάνια, μέχρι την Αίγυπτο, την Βόρειο Αφρική και την Νότια και Κεντρική Ευρώπη!!! Έχοντας σαν “ιστορικό παράδειγμα” την Οικουμενική Αυτοκρατορία του Μέγα Αλέξανδρου και των μετέπειτα Ελληνιστικών Βασιλειών, που βασιζόντουσαν όχι μόνο στην Στρατιωτική Ισχύ και Υπεροχή, αλλά και στις Πλουραλιστικές Ιδεολογικές Αρχές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία “συναρμολογήθηκε” με τις ίδιες Πολιτικές και Πολιτιστικές Αρχές, ενσωματώνοντας ένα “μωσαϊκό” εθνών, θρησκειών και κοινωνικών φιλοσοφιών, πάντα με γνώμονα την Πολιτιστική και Πολιτική Οικουμενικότητα!!!!

Φυσικά , ακόμη μια φορά, οι Εβραίοι Πολίτες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας “επαναστάτησαν” κατά της Πολιτιστικής και Πολιτικής Οικουμενικότητας του Ρωμαϊκού Κράτους, επενδύοντας σε ένα “δυναμικό” , “έντονο” και “συνωμοτικό” Εβραϊκό Προσηλυτισμό σε όλη την Ρωμαϊκή Επικράτεια από τον 1ο αιώνα π.Χ. μέχρι τον 1ο αιώνα μ.Χ., επιδιώκοντας την “πολιτική” και “κοινωνική” Αποσταθεροποίηση αυτής της Οικουμενικής Αυτοκρατορίας των Ρωμαίων!!! (σελ.7-9,http://jfjfp.com/?p=41092). Η πολιτική αντίδραση των Κρατικών Αρχών της Ρώμης ήταν η επιβολή διώξεων των Εβραίων Ρωμαίων Πολιτών από την Ρώμη και από άλλα μέρη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!!!

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Τιβέριος(14μ.Χ.-37μ.Χ.), όχι μόνο απαγόρευσε την Εβραϊκή Θρησκεία όπως και άλλες “ξένες θρησκείες”, αλλά επίσης εκτόπισε και σφάγιασε πολλούς Εβραίους Ρωμαίους Πολίτες. Επίσης, ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Τίτος(79μ.Χ.-81μ.Χ.), κατέστρεψε για “τρίτη φορά” τον Ναό του Σολομώντα στα Ιεροσόλυμα, ενώ επέβαλε και πολύ σκληρούς φόρους(Fiscus Judaicus) στους Εβραίους υπηκόους του!!!(σελ.3-4,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism).

Στις αρχές του 6ου αιώνα μ.Χ., ο Προφήτης Μωάμεθ, Πολιτικός και Πνευματικός Ηγέτης των Αραβικών Νομαδικών Φυλών της Αραβικής Χερσονήσου, πρωτοστάτησε με ένα “πολιτικό κίνημα” εμπνευσμένο από την Μονοθεϊστική Θρησκεία της Παλαιάς Διαθήκης των Εβραίων και της Καινής Διαθήκης των Χριστιανών!!! Αυτή την Θρησκεία την ονόμασε «Ισλάμ» , που στην Αραβική Γλώσσα σημαίνει ‘υποταγή των επιθυμιών του ατόμου στην θέληση του Θεού, με σκοπό την προσωπική εσωτερική ειρήνη!!!(σελ.1,https://www.quora.com/What_does_Islam_).

Ο Μωάμεθ πέτυχε να ενώσει όλες τις Νομαδικές Σημιτικές Φυλές της Αραβικής Χερσονήσου, δημιουργώντας μια “πολιτική” και “θρησκευτική” συμμαχία που θα αντιστεκόταν δυναμικά στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεμονία των Περσών και των Βυζαντινών στην Μέση Ανατολή. Σε αυτόν τον γεωπολιτικό χώρο της Αραβίας και της Μέσης Ανατολής, κατοικούσαν πολλές νομαδικές και ημινομαδικές Εβραϊκές φυλές που τελικά αντιστάθηκαν στις Πολιτικές Στρατηγικές του Προφήτη Μωάμεθ και των Αραβο-Ισλαμικών Φυλών!!!

Σαν αποτέλεσμα, η Πολιτική αλλά και η Θρησκευτική Ηγεσία αυτού του Αραβικού Πολιτικού Κινήματος, ενήργησε πολεμικά ενάντια σε αυτές τις Σημιτικές Εβραϊκές Φυλές και τις εξόντωσαν!!!(σελ.4-5,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism). Ιστορικές αναφορές σχετικά με τις πολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των Αραβο-Ισλαμικών Φυλών και των Σημιτικών Εβραϊκών Φυλών έχουν διατυπωθεί στο Κοράνι, την Θεία Βίβλο των Μουσουλμάνων, από τον ίδιο τον Προφήτη Μωάμεθ και από τους Συντρόφους του μετά τον θάνατό του!!!

Τον 7ο και 8ο αιώνα μ.Χ., εφαρμόστηκαν “ κυβερνητικές διώξεις” των Εβραίων κατοίκων του Βυζαντίου και των Αραβο-Ισλαμικών Βασιλείων της Μέσης Ανατολής με βασική αιτία την “επίσημη αντιπαράθεσή” τους σχετικά με τον Χριστιανικό Προσηλυτισμό των Κυβερνήσεων της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, όπως και τον Ισλαμικό Προσηλυτισμό από τις Πολιτικές Αρχές των Αραβο-Ισλαμικών Βασιλείων αντίστοιχα!!! Σχεδόν όλοι αυτοί οι Εβραίοι που εκδιώχθηκαν τότε, τελικά κατέληξαν στο Βασίλειο της Χαζαρίας(650-1048) στον Καύκασο , όπου παρέμειναν για πολλούς αιώνες!!!(σελ.7,https://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι).

Από τον 11ο μέχρι τον 13ο αιώνα μ.Χ. στην Ευρώπη, οργανώθηκαν οι Σταυροφορίες από το Βατικανό και άλλα Ευρωπαϊκά Χριστιανικά Κράτη, με σκοπό να απελευθερώσουν τους Άγιους Τόπους στην Παλαιστίνη από τον πολιτικό, οικονομικό, στρατιωτικό και θρησκευτικό “ζυγό” των διαφόρων Ισλαμικών Πολιτικών Καθεστώτων εκείνης της περιοχής στην Μέση Ανατολή!!! Στην πορεία αυτών των Ευρωπαίων Σταυροφόρων μέσα από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, κατευθυνόμενοι προς την Μέση Ανατολή, οι ίδιοι επιτέθηκαν σε πολλές Εβραϊκές Κοινότητες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, σκοτώνοντας πολλούς χιλιάδες Ευρωπαίους Εβραίους Πολίτες!!!(σελ.4,https://en.wikipedia.org/wiki/Medieval_antisemitism).

Το 1492μ.Χ., η Βασιλεία της Ισπανίας πέρασε ένα “κυβερνητικό διάταγμα” για την εκδίωξη όλων των Εβραίων Πολιτών του Βασιλείου, με χρονική προθεσμία 4 μηνών να υιοθετήσουν τον Χριστιανισμό σαν θρησκεία τους ή να εγκαταλείψουν οριστικά αυτή την χώρα!!! Από αυτούς, 165,000 Εβραίοι Ισπανοί Πολίτες μετανάστευσαν και 50,000 Εβραίοι Ισπανοί Πολίτες αποδέχθηκαν την Χριστιανική Θρησκεία!!! Την ίδια ακριβώς εποχή, το Βασίλειο της Πορτογαλίας εφήρμοσε την ίδια πολιτική σε σχέση με τους Εβραίους Πολίτες της, προκαλώντας την μετανάστευση χιλιάδων Ευρωπαίων Εβραίων, στην Βόρειο Αφρική, στην Τουρκία και στην Παλαιστίνη, γεωγραφικοί χώροι προορισμού και για τους “διωκόμενους» Εβραίους Ισπανούς Πολίτες. Ήταν αυτοί οι Εβραίοι Μέτοικοι που αντιπροσώπευαν τον “κοινωνικό πυρήνα” της Εβραϊκής Φυλής των Sephardim, Σημιτικής Γενεαλογικής Καταγωγής και η “πλειοψηφία” των Εβραίων τότε!!!!(σελ.10,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism).

Στα τέλη του 19ου αιώνα, παρατηρούμε πολιτικές διώξεις των Εβραίων κατοίκων της Ανατολικής Πολωνίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας!!! Αφορούσε μια ιστορική εξέλιξη επηρεασμένη από την “θρησκευτική” και “πολιτιστική” στάση του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου της Μόσχας και των Ελληνορθόδοξων Τσάρων της Ρωσικής Αυτοκρατορίας σχετικά με τα θρησκευτικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα των Εβραίων Ρώσων Πολιτών!!! Από το 1880 και μετά, επιβλήθηκαν πολύ “σκληρές κυβερνητικές διώξεις” των Εβραίων κατοίκων της Ρωσικής Αυτοκρατορίας που ονομάστηκαν επίσημα «Pogrom»!!! Μεταξύ εκείνης της εποχής των Pogrom και του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου(1914-1919), 2,5 εκατομμύρια Εβραίοι Ρώσοι Πολίτες εγκατέλειψαν “την χώρα τους” και εγκαταστάθηκαν στην Δυτική Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!(σελ.4,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism).

Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο(1914-1919), στο Κράτος της Γερμανίας δημιουργήθηκαν οι “ιστορικές προϋποθέσεις” για την άνοδο του Ναζιστικού Πολιτικού Κόμματος με αρχηγό τον Αδόλφο Χίτλερ(1889-1945). Η πολιτική ιδεολογία του Ναζιστικού Κόμματος βασιζόταν στην υπεράσπιση της πολιτικής και οικονομικής “αυτοδιάθεσης” και “αυτονομίας” της Γερμανίας σε παγκόσμιο επίπεδο και στην “εξελικτική υπεροχή” της Άριας Φυλής σε σχέση με τις άλλες Φυλές της Ευρώπης, όπως οι Σλάβοι, οι Εβραίοι και οι Τσιγγάνοι, και φυσικά όλων των άλλων λαών και εθνών στην υφήλιο που δεν ήταν “Άριας φυλετικής καταγωγής”!!! Η πολιτική φιλοσοφία του Ναζισμού ήταν “εθνοκεντρική”, “εθνικιστική”, “ρατσιστική” και “ολοκληρωτική”!!!

Το 1933, όταν το Ναζιστικό Πολιτικό Κόμμα κέρδισε τις Γερμανικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές ελέγχοντας την πλειοψηφία των βουλευτών στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, ως κυβέρνηση υλοποίησε σταδιακά το “εθνοκεντρικό”, “εθνικιστικό” και “ρατσιστικό” πολιτικό πρόγραμμά της, “καταπατώντας” τα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και θρησκευτικά δικαιώματα των Εβραίων Πολιτών της!!! Όταν μετά το 1938, η Γερμανία μέσα από την “στρατιωτική υπεροχή” της κατάφερε πολεμικά να κατακτήσει σχεδόν όλα τα Κράτη της Ευρώπης, επέβαλε σε αυτά τα Κράτη να εφαρμόσουν την “ρατσιστική πολιτική ιδεολογία” της σε βάρος των Εβραίων Πολιτών τους!!! Η Τελική Λύση του Χίτλερ ή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων Ευρωπαίων Πολιτών συντελέστηκε με την “δολοφονία” εκατομμυρίων Εβραίων Ευρωπαίων Πολιτών, όλων των ηλικιών , κυρίως στην Γερμανία, αλλά και σε άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη, όπως στην Πολωνία, στην Αυστρία, στην Ουγγαρία, στην Γαλλία, στην Ιταλία , στην Ουκρανία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα!!!(σελ.16-17,https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism).

Καταλήγοντας αυτό το μέρος του κειμένου μου, θα ήθελα να υποβάλω δύο “προσωπικές υπαρξιακές προτάσεις” !!!! 

Η πρώτη μου πρόταση απευθύνεται σε όλους τους Εβραίους και σε όλες τις Εβραίες “ανά τον κόσμο” σήμερα, να διευκρινίσουν “αντικειμενικά” και “ιστορικά” ποιες είναι οι Προσωπικές Ευθύνες τους ως Λαός και ως Έθνος στους Διωγμούς τους για 2,500 χρόνια, από Διαφορετικές Κοινωνίες και Διαφορετικά Κράτη!!!

Η δεύτερη “προσωπική υπαρξιακή πρόταση” απευθύνεται στους “σύγχρονους” Έλληνες και στις “σύγχρονες” Ελληνίδες να διευκρινίσουν “αντικειμενικά” και “ιστορικά” ποιες είναι οι Προσωπικές Ευθύνες τους ως Λαός και ως Έθνος για το “χάλι” της πατρίδας τους σήμερα, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , μετά από 200 χρόνια Πολιτικής Ανεξαρτησίας!!! Νομίζω ότι “ήρθε η ώρα” να “εκσυγχρονιστούμε” και να “σοβαρευτούμε” λιγάκι, σαν Πολίτες αυτής της “ταλαιπωρημένης χώρας”!!!

 

 

(το κείμενο συνεχίζεται…)