Η Ελληνική “κρίση” του 2012- ένα τέχνασμα εξωγενών οικονομικο-πολιτικών συμφερόντων με την συμβολή ενδογενών αρπακτικών του Ελληνικού Κατεστημένου (Μέρος Ε’)

(το κείμενο αυτό το αφιερώνω σε όλους εκείνους τους πρώην μαθητές μου και μαθήτριές μου που τελικά επέλεξαν την “μετριότητα” και την “εικονική πραγματικότητα” για χάρη της κοινωνίας τους, των οικογενειών τους και της “επιβίωσής” τους)

Η  πρώτη  “ιστορική συγκυρία”  που βοήθησε την  Ελληνική κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη να μην γίνει “επίσημα”  αντιληπτή η  “παραποίηση” των δεδομένων του Δημόσιου Ελλείμματος της  Ελλάδας ήταν το γεγονός ότι από τότε, δηλαδή από το  1998, και  μέχρι το 2008, υπήρχε μια αποδιοργάνωση και μια επαγγελματική χαλαρότητα(λόγω εκτάκτων συνθηκών ή και λόγω εσκεμμένων ενεργειών)  στις  υπηρεσίες  της  Eurostat, ενός  επίσημου Ευρωπαϊκού   επιστημονικού ελεγκτικού  σώματος που είχε αναλάβει να  εναρμονίσει τις στατιστικές των κρατών μελών της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να  συλλάβει και να καταγράψει  επίσημα  και επιστημονικά  τα οικονομικά  μεγέθη σε  Ευρωπαϊκή κλίμακα. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες της  Eurostat,  αποτελούσαν τους δείκτες-κλειδιά  για την επεξεργασία  της  παρακολούθησης του προϋπολογισμού της  Ευρωπαϊκής Ένωσης και της νομισματικής πολιτικής της  Ευρωπαϊκής Κεντρικής  Τράπεζας. Την περίοδο  του  Ελληνικού “μασκαρέματος”  ή  του  “μαγειρέματος” του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους, δηλαδή το 2000, λόγω μιας  πολιτικής  αναταραχής ενός εσωτερικού οικονομικού σκανδάλου, οι διεργασίες  της  Eurostat  είχαν σχεδόν τελματώσει, έτσι οι  υπεύθυνοι αυτού του ελεγκτικού οικονομικού οργάνου της  Ευρωπαϊκής Ένωσης  δεχόντουσαν σαν “de facto” τους  οικονομικούς δείκτες  και τις “επίσημες”  οικονομικές  εκτιμήσεις που τους  παρείχε  η  Ελληνική  Κυβέρνηση του  Κώστα  Σημίτη, ακριβώς όπως  και  “εφαρμόστηκε” μετέπειτα, με την  Ελληνική  Κυβέρνηση  του  Κώστα  Καραμανλή (2004-2009)!!!

 

Το δεύτερο ιστορικό γίγνεσθαι που διευκόλυνε την “παραποίηση” των οικονομικών δεδομένων του “Δημόσιου Ελλείμματος” της Ελλάδας υπήρξε η κοινωνικο-πολιτική καθημερινή Ελληνική πραγματικότητα που καταδείκνυε ένα Πρωθυπουργό, τον Κώστα Σημίτη, να κυβερνάει ένα “πελατειακό κράτος”, το Ελληνικό Κράτος, που σήμαινε ότι διαιωνιζόταν ένα “σάπιο κρατικό οικοδόμημα” που διέθετε σε Αυτόν και στους “στενούς συνεργάτες” του, της όποιας “επαγγελματικής” ή “κοινωνικής” προέλευσης, τα εργαλεία και τις διασυνδέσεις “να λύνουν και να δένουν”, δίχως ουσιαστικά να λογοδοτούν είτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά τελικά είτε στην Ελληνική Κοινωνία. Η σχεδόν απόλυτη απουσία ενός Δημοκρατικού Πολιτεύματος!!! Ο Κώστας Σημίτης σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας λειτούργησε σαν “γενικός δερβέναγας” ή σαν “φεουδάρχης” σε μια Οθωμανική Επαρχία του 18ου αιώνα, ακριβώς όπως είχε συμπεριφερθεί ηγετικά και ο “πολιτικός μέντοράς” του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος διατέλεσε Πρωθυπουργός της Ελλάδας τα προηγούμενα χρόνια(1981-1989), (1993-1996).

Πρώτα απ’ όλα, ο Κώστας Σημίτης με το κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα που ηγείτο, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, διέθετε την πλειοψηφία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, που σήμαινε ότι από αυτό τον νευραλγικό νομοθετικό κρατικό χώρο δεν θα αντιμετώπιζε σχεδόν ποτέ μια κάποια ουσιαστική αντιπολίτευση ή σύγκρουση στις πολιτικές του, τουλάχιστον από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων Βουλευτών. Δεύτερο, ο Κώστας Σημίτης έλεγχε άμεσα ή έμμεσα τους υπουργούς και τους ανώτερους αξιωματούχους των υπουργείων, των κρατικών τραπεζών, της δημόσιας διοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και των κρατικών μέσων ενημέρωσης. Μια “αναχρονιστική” και “αρτηριοσκληρωτική” κρατική υποδομή που βασιζόταν στο “κομματικό πελατειακό πολιτικό μηχανισμό”, με κυρίαρχο διαμεσολαβητή το ΠΑΣΟΚ και τα πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη του(υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, διοικητές και διευθυντές κρατικών τραπεζών και κρατικών ασφαλιστικών ταμείων, διοικητές και διευθυντές κρατικών νοσοκομείων, διευθυντές κρατικών μέσων ενημέρωσης, διοικήσεις εργατικών σωματείων του συνόλου των δημόσιων υπαλλήλων, ανώτερων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων, και πολλούς άλλους ισχυρούς “κρατικούς κομματικούς γλείφτες”). Ήταν εκείνο το “προοδευτικό” και “εκσυγχρονιστικό” Ελληνικό πολιτικό κόμμα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974. Εμείς σαν Έλληνες Πολίτες, θα πρέπει πάντα να ευγνωμονούμε τον “δικό μας” Ανδρέα για την “εθνική” και “πατριωτική” του συνεισφορά !!!

Επίσης, καθοριστικό γι’ αυτό το “μαγείρεμα” ή την “παραποίηση” των πραγματικών τιμών του Δημόσιου Ελλείμματος εκείνη την εποχή, όπως και για άλλες “εσωτερικές βρομοδουλειές”, ήταν το “ιστορικό δεδομένο” ότι ο Κώστας Σημίτης είχε “δύο έμπιστους”(κάτι σαν σύντροφοι που ανήκουν στην ίδια Μασονική Στοά) στις κρίσιμες κρατικές οικονομικές θέσεις των Διοικήσεων της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας- οι δύο πιο ισχυροί κρατικοί τραπεζικοί οργανισμοί της χώρας που έλεγχαν σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές και χρηματοδοτικές δραστηριότητες του Ελληνικού Κράτους και της Ελληνικής Κοινωνίας στο σύνολό τους , εσωτερικά αλλά και εξωτερικά!!!
Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας αντιπροσώπευε τον κρατικό οικονομικό φορέα που καθόριζε τα επιτόκια όλων των Ελληνικών Τραπεζών και την διαθεσιμότητα κεφαλαίων από αυτές τις Τράπεζες για επενδύσεις και για προσωπικά δάνεια. Επίσης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας είχε την αποκλειστική κρατική αρμοδιότητα να καταγράφει, να ελέγχει και να ισορροπεί τους οικονομικούς δείκτες της χώρας. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα της χώρας της οποίας το πλειοψηφικό μετοχικό κεφάλαιο ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο(δεν γνωρίζω με ακρίβεια αν αυτό το καθεστώς ισχύει ακόμη και σήμερα, την στιγμή που τώρα τα ξεπουλάμε όλα σε ξένα συμφέροντα), διέθετε τα μεγέθη σε κεφάλαια για να μπορεί να επηρεάζει τις οικονομικές πολιτικές και κατευθύνσεις όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και του Ελληνικού Κράτους. Παρεμπιπτόντως, ένας από τους πιο σημαντικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας είναι και η “Άγια” Ελληνο-Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας!!!

Την θέση του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδας την διατέλεσε ο Λουκάς Παπαδήμος (1947- ), ξεκινώντας επί Πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, δηλαδή από το 1994, και συνεχίζοντας σε αυτή την “νευραλγική κρατική οικονομική θέση” επί Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη. Ο Λουκάς Παπαδήμος απεχώρησε από αυτή την θέση το 2002, σύντομα μετά το “μαγείρεμα” από την Ελληνική Κυβέρνηση των στατιστικών στοιχείων για το Δημόσιο Χρέος της χώρας, στηριζόμενη στις διάφορες “σκοτεινές” και “τοκογλυφικές” υπηρεσίες της τεράστιας Αμερικανικής χρηματοπιστωτικής και επενδυτικής διεθνής τράπεζας, την Goldman Sachs, που πλέον θα έλεγχε τα οικονομικά δρώμενα και τις οικονομικές εξελίξεις ολόκληρου του Ελληνικού Κράτους και φυσικά ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας. Η Goldman Sachs με πρόσχημα την οικονομική στήριξη της Ελλάδας μέσω δανείων και διαφόρων “αθέμιτων” τραπεζικών συναλλαγών, που ουσιαστικά θα παραποιούσαν τα δημοσιονομικά στοιχεία για το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος, πρόσφερε στην Ελληνική Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη τις απαιτούμενες οικονομικές προϋποθέσεις(Συμφωνία Maastricht) έτσι ώστε να επιτραπεί στην Ελλάδα να γίνει μόνιμο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης(Ευρωζώνη). Μέσα από αυτές τις τραπεζικές υπηρεσίες, “νόμιμες” αλλά και “μη νόμιμες”, η Goldman Sachs όχι μόνο απέσπασε μεγάλα χρηματικά κέρδη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβαρύνοντας έτσι τα δημοσιονομικά έξοδα του Ελληνικού Κράτους και φυσικά του Ελληνικού Λαού, αλλά η ίδια παντοδύναμη Αμερικανική χρηματοπιστωτική και επενδυτική τράπεζα πλέον διέθετε εκείνα τα εργαλεία και εκείνα τα μέσα για να ξεκινήσει ένα “μακρόπνοο συνωμοτικό οικονομικό σχέδιο” που θα προκαλούσε την “απόλυτη χρεοκοπία” της Ελλάδας σαν χώρα, ενώ παράλληλα θα δημιουργούσε σταδιακά εκείνες τις ιδεατές συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα πολιτικό και οικονομικό εκβιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάντα από διεθνείς Αμερικανικούς οικονομικούς ομίλους. Ήταν αυτοί οι διεθνείς οικονομικοί όμιλοι που ήθελαν και επιδίωκαν την παντοκρατορία τους στις παγκόσμιες αγορές, όπως επίσης και του Αμερικάνικου δολαρίου σαν το “κύριο σκληρό νόμισμα” των περισσότερων εμπορικών συναλλαγών στην υφήλιο και το “κύριο αποθεματικό νόμισμα” για τα διάφορα κράτη παγκοσμίως . Οι συγκεκριμένοι Αμερικανικοί χρηματοπιστωτικοί και τραπεζικοί όμιλοι αναζητούσαν “με κάθε τρόπο” και “με κάθε μέσο” την οικονομική αποδυνάμωση και την πολιτική αποσύνθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που γι ‘αυτούς αντιπροσώπευε το “αντίπαλο δέος” ενός Δυτικού Καπιταλισμού, ενώ παράλληλα επιδίωκαν την “γενική απαξίωση” και την “γενική υποτίμηση” του Ευρώ σαν σταθερό σκληρό νόμισμα στις παγκόσμιες αγορές και σαν “βασικό αποθεματικό νόμισμα” διεθνώς.

Αυτή η “υποχθόνια χρηματοπιστωτική στρατηγική” της Goldman Sachs που τελικά προκάλεσε το “οικονομικό αδιέξοδο” στην Ελλάδα σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, δηλαδή 10 χρόνια μετά το “μαγείρεμα” του Δημόσιου Χρέους το 2000, μπήκε σε εφαρμογή με την “συνωμοτική συναίνεση” και την “πολιτική διαπλοκή” των δικών μας Ελλήνων κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων που έλεγχαν άμεσα όλες τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και όλες τις οικονομικές πολιτικές του Ελληνικού Κράτους(Δημοκρατικά Αντισυνταγματικό).

Ένας από αυτούς τους “Έλληνες πατριώτες” ήταν και Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος τελικά ανταμείφθηκε με την “Μεταβατική Πρωθυπουργία” της Ελλάδας μεταξύ τον Νοέμβριο του 2011 και τον Μάιο του 2012, σαν “έκτακτη πολιτική πρωτοβουλία” από τα “πατριωτικά” Ελληνικά κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ(ενός μικρού εθνικιστικού πολιτικού κόμματος), όλα για την “δήθεν” οικονομική και πολιτική διάσωση της “ταλαιπωρημένης” Ελλαδίτσας μας!!! Ο Λουκάς Παπαδήμος αποφασίστηκε(ισχυροί ξένοι προστάτες) πως θα ήταν αυτός ο “Έλληνας τεχνοκράτης ακαδημαϊκός οικονομολόγος” που θα έπαιζε τον ρόλο του “Εθνικού Σωτήρα”, όπως πολλές άλλες Ελληνικές πολιτικές προσωπικότητες στο σύγχρονο ιστορικό παρελθόν της χώρας μας. Να τους Χαιρόμαστε Όλοι Εμείς!!! Αυτός ο “αμφιλεγόμενος” και “μυστήριος” τεχνοκράτης και πολιτικός που διέπρεψε σε πολλές σημαντικές ακαδημαϊκές και διοικητικές θέσεις στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας, εκμεταλλευόμενος τις “άρτιες γνώσεις” του σε οικονομικά θέματα γενικότερα, τελικά, δεν κατάφερε να μας σώσει σαν Ελληνική Κοινωνία και σαν Ελληνικό Κράτος. Είναι τυχαίο;;;; Δεν το νομίζω!!!!!

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι “το φωτοαντίγραφο” του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά σε μια πιο “σύγχρονη Ελληνική εκδοχή”!!!! Λίγο πιο τεχνοκράτης, λίγο πιο συνεσταλμένος και χαμηλών τόνων στην επαγγελματική, κοινωνική, προσωπική και πολιτική του συμπεριφορά (όχι τόσο Έλληνας αρσενικός μάγκας και πολιτικός δερβέναγας όπως ο Ανδρέας μας), και λίγο πιο προσιτός, αυθόρμητος και λαοπλάνος όπως υπήρξε ο “πολιτικός μέντοράς” του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά εξίσου “σκοτεινός” και “δολοπλόκος” σε βάρος της χώρας του!!! Ένας διάσημος αλλά και ριζοσπαστικός Έλληνας δημοσιογράφος της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης που δεν θα ήθελα να τον κατονομάσω, πριν σχεδόν δύο χρόνια, είχε παρομοιάσει τον Λουκά Πaπαδήμο με τον “πορτιέρη” της μασονικής στοάς στο τελευταίο κινηματογραφικό έργο του Stanley Kubrick του 1999, “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”. Ο Λουκάς Παπαδήμος πράγματι έχει ακριβώς το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα του- ένα βλέμμα ενός “μεταλλαγμένου ανθρώπινου είδους” που δεν έχει καμία σχέση με την “καθημερινή πραγματικότητα” μεγάλου μέρους της Ανθρωπότητας, αλλά μόνο με την εικονική πραγματικότητα μιας “απρόσωπης” και “απάνθρωπης” υπαρξιακής διάστασης όπου “τα πάντα και οι πάντες” θεωρούνται σαν αντικείμενα προς εκμετάλλευση και υποταγής, φυσικά ξεκινώντας πάντα με τον ίδιο τους τον Εαυτό!!!!

Το ίδιο “απλανές”, “τρομακτικό” και “ανέκφραστο” βλέμμα το έχω προσωπικά παρατηρήσει πολλές φορές σε “διάσημες” και “ηγετικές” προσωπικότητες που ελέγχουν τις ζωές και αποφασίζουν για τις τύχες πολλών, μα πολλών ανθρώπων σε όλα τα μέρη της γης!!! Διάσημες , αλλά και ισχυρές κοινωνικά προσωπικότητες όπως τον Henry Kissinger, πρώην Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Προεδρίας Richard Nixon(1969-1974), τον Bill Gates, ιδιοκτήτη της παγκόσμιας ηλεκτρονικής εταιρίας Microsoft, τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τον George W. Bush Junior (2001-2009), τον George Soros, τον πιο ισχυρό χρηματομεσίτη στην υφήλιο, τον Ben Bernanke, σημερινό Διοικητή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Mario Draghi, σημερινό Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως και “των δικών μας μαργαριταριών”, τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο της Ελληνο-Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας, τον Ιερώνυμο, και επίσης τον σημερινό Έλληνα Υπουργό της Οικονομίας, τον Γιάννη Στουρνάρα!!! Τέτοιες και πολλές άλλες ηγετικές προσωπικότητες σε “όλα τα πλάτη και μήκη της γης” έχουν ξεκάθαρα και αντικειμενικά πουλήσει την ψυχή τους , τα ανθρώπινα συναισθήματά τους και την ανθρώπινή τους αξιοπρέπεια, μόνο και μόνο για να νιώθουν “απόλυτα ασφαλείς” και “απόλυτα καταξιωμένοι” από το δικό τους “σάπιο κοινωνικό κατεστημένο” και σίγουρα από τους “κοινωνικά σάπιους ημετέρους τους”!!!!

Τελικά, όλα αυτά τα κοινωνικά “δυσλειτουργικά” και “διεστραμμένα” ανθρώπινα όντα είναι απλά άσχετα με και αποξενωμένα από την “οικουμενική δημιουργική περιπέτεια της ανθρώπινης ύπαρξης”, που είναι πρώτα από όλα “η Αυτογνωσία”, πάντα με ταπεινότητα αλλά και με πολύ αγάπη και έρωτα, γιατί αυτοί δεν θέλουν ή δεν επιθυμούν σαν τα περισσότεροι άτομα στην Δύση(εικονική πραγματικότητα) να αποδεχθούν πως είναι “θνητά όντα” και ότι ο βίος τους χρονικά είναι πολύ σύντομος. Το φοβούνται αυτό πολύ, “σαν τον Διάβολο το λιβάνι”!!! Τόσο δειλά είναι όλα αυτά τα “κοινωνικά ισχυρά ” αλλά στην ουσία “ασήμαντα ανθρώπινα υποκείμενα”!!!!!

Όπως αναφέραμε, ο Λουκάς Παπαδήμος αντιπροσωπεύει το “σύγχρονο φωτοαντίγραφο” του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά σαν και αυτόν, είναι εξίσου “σκοτεινός”, “συνωμοτικός” και “μειοδότης” ως προς τα πραγματικά συμφέροντα της πατρίδας του!!! Όταν επισημαίνω ή διευκρινίζω ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι το “εξελιγμένο φωτοαντίγραφο” του Ανδρέα Παπανδρέου, γνωρίζω πολύ καλά αυτά που λέω!!! Όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, αντιπρόσωπος του Ελληνικού Οικονομικού και Πολιτικού Κατεστημένου, έτσι και ο Λουκάς Παπαδήμος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, μια “καταξιωμένη” ιδιωτική σχολή που σε γενικές γραμμές προετοιμάζει νέα προνομιούχα Ελληνόπουλα και νέες προνομιούχες Ελληνοπούλες να εξελιχθούν σε “σταθερά” και “πιστά” εργαλεία του Ελληνικού Οικονομικο-πολιτικού Κατεστημένου(σαν μια Μασονική Στοά για νέα παιδιά), που στην πορεία του ενήλικου βίου τους, σαν “πετυχημένοι Έλληνες ραγιάδες”, φυσικά θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε “ξένα” οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα!!! Μέσα από αυτή την “σκοτεινή” και “μη-πολιτισμική” ακαδημαϊκή και επαγγελματική διαδρομή αυτών των “προνομιούχων” Ελλήνων και Ελληνίδων, αυτά τα “ανθρώπινα όντα” εξασφαλίζουν τα μέσα και τις δυνατότητες να απολαμβάνουν εκείνοι οι ίδιοι, οι οικογένειές τους και το σόι τους συνολικά , οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προνόμια , αγνοώντας παντελώς για τις τύχες και για την πρόνοια των Ελλήνων Συμπατριωτών τους , όπως και για την γενική πρόοδο της “πατρίδας” τους!!! Αυτοί οι νέοι Έλληνες και οι νέες Ελληνίδες που αποφοιτούν από το Κολέγιο Αθηνών, αποτελούν σε μεγάλο βαθμό ένα στενό “conclavio” προνομιούχων αυτοχθόνων νέων που είναι προγραμματισμένοι από τις οικογένειές τους και από το κοινωνικό τους περιβάλλον να προστατεύουν και να ενισχύουν “με κάθε μέσο” και ” με κάθε τρόπο” τα προσωπικά τους οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά συμφέροντα, πάντα εξυπηρετώντας τις οικονομικές και πολιτικές επιδιώξεις “ξένων συμφερόντων” που χρησιμοποιούν την ίδια τους “την πατρίδα” για να πλουτίσουν και για να υλοποιήσουν τις προσωπικές τους “ηγεμονικές φαντασιώσεις” !!!

Λοιπόν, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου έτσι και ο Λουκάς Παπαδήμος αποφοίτησε από το “εκλεκτό” ιδιωτικό Κολέγιο Αθηνών. Όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, έτσι και ο Λουκάς Παπαδήμος σπούδασε σε ένα “πρωτοκλασάτο” Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, το ΜΙΤ, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, Φυσικές Επιστήμες, παίρνοντας το πτυχίο του το 1970, ενώ στο ίδιο “καταξιωμένο” Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός(1972), συνεχίζοντας με ένα διδακτορικό στο ίδιο πανεπιστήμιο στα Οικονομικά. Παράλληλα, ο Λουκάς Παπαδήμος εργάστηκε σαν βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμονας στο ΜΙΤ, ένα από τα 10 πιο “ισχυρά” πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών(ivy league universities), όπως είναι το Πανεπιστήμιο του Harvard όπου πραγματοποίησε τις σπουδές του ο Ανδρέας Παπανδρέου, και όπου εργάστηκε σαν ερευνητής και σαν βοηθός καθηγητού για θέματα που αφορούσαν την Παγκόσμια Οικονομία. Ο Λουκάς Παπαδήμος όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου στον επαγγελματικό του βίο, ανέλαβε θέσεις οικονομικού συμβούλου, πρώτα σαν οικονομικός σύμβουλος στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Βοστόνης το 1980, ενώ το 1985 διορίστηκε οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδας(1985-1993) επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, ακριβώς την ίδια θέση που είχε ανατεθεί στον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου από τον Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή, Πρωθυπουργού της Ελλάδας μετά την μεταπολίτευση το 1974. Το 1993, επί Πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, ο Λουκάς Παπαδήμος διορίστηκε Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, και τον επόμενο χρόνο Διοικητής της, παραμένοντας σε αυτό τον “νευραλγικό κρατικό τραπεζικό ρόλο” μέχρι το 2002. Το ίδιο έτος, ανέλαβε την πολύ ισχυρή οικονομική θέση του Υποδιοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέση από την οποία απεχώρησε το 2010.
Όλοι αυτοί οι επίσημοι διορισμοί και όλες αυτές οι επίσημες αναθέσεις “σημαντικών πόστων” δημόσιας οικονομικής επιρροής και δημόσιου οικονομικού ελέγχου, είτε αυτές οι αποφάσεις προερχόντουσαν από το Οικονομικο-πολιτικό Κατεστημένο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είτε από το Οικονομικο-πολιτικό Κατεστημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε από το Οικονομικο-πολιτικό Κατεστημένο της Ελλάδας, δείχνουν πως ο Λουκάς Παπαδήμου δεν είναι “ένα τυχαίο άτομο”!!! Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο Λουκάς Παπαδήμος υπήρξε ο Άνθρωπός τους, το “ικανό άτομο” που σίγουρα θα εξυπηρετούσε “άψογα” και “αποτελεσματικά”(ραγιάς)* τα προσωπικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντά τους, όπως και τις “ηγεμονικές επιδιώξεις” τους παγκοσμίως!!!

*ραγιάς- Ελληνικός όρος που προέρχεται από την Οθωμανική Κατοχή της Ελλάδας των 400 χρόνων, και που περιγράφει το άτομο που συμπεριφέρεται δουλικά και παθητικά προς τους κοινωνικά ισχυρούς, για να μπορέσει το ίδιο το άτομο προσωπικά να ευημερήσει.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το 2000, όταν υλοποιήθηκε το “μαγείρεμα” ή η “παραποίηση” των οικονομικών δεδομένων σχετικά με το Εθνικό Χρέος της Ελλάδας, έτσι ώστε η χώρα να γίνει μόνιμο μέλος της Ευρωζώνης, ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο Mario Draghi ήταν Γενικός Διευθυντής της Goldman Sachs International, ο οποίος τελικά το 2012, διορίστηκε Διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Eπίσης, εκείνη την εποχή ή εκείνη την χρονιά “του μαγειρέματος” του Δημόσιου Χρέους της Ελλάδας από την Ελληνική Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη με την “άμεση οικονομική στήριξη” και την “άμεση οικονομική διαπλοκή” της πανίσχυρης χρηματοπιστωτικής και επενδυτικής Αμερικανικής τράπεζας της Goldman Sachs, o Mario Monti ήταν Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης(1995-2004) για θέματα που αφορούσαν την εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης , την φορολογία και τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα ο ίδιος λειτουργούσε “επαγγελματικά” σαν οικονομικός σύμβουλος της Goldman Sachs μέχρι το 2005, ανιχνεύοντας τις “χρηματοπιστωτικές” και “επενδυτικές ευκαιρίες” για τον συγκεκριμένο Αμερικάνικο τραπεζικό οργανισμό μέσα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα!!!
Ο Mario Monti όπως και ο Λουκάς Παπαδήμος διορίστηκαν και δεν εκλέχτηκαν δημοκρατικά σαν “μεταβατικοί τεχνοκράτες Πρωθυπουργοί” στις αντίστοιχες “πατρίδες” τους, με το πολιτικό πρόσχημα την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής και πολιτικής κρίσης των χωρών τους, δηλαδή της Ιταλίας και της Ελλάδας. Ήταν “θεωρητικά” εθνικές κυβερνήσεις τεχνοκρατών με πρόγραμμα την “οικονομική διάσωση” και την “πολιτική σταθερότητα” αυτών των κρατών. Στην πραγματικότητα όμως, αυτοί οι “αυθεντικοί” και “έντιμοι” πατριώτες τεχνοκράτες ή “πρωτοκλασάτα μέλη” Διεθνών Μασονικών Στοών έπρεπε να εξυπηρετήσουν τις “απάνθρωπες” και “διεστραμμένες” υπαρξιακά προσδοκίες των “ολίγων” προστατών τους, που ζουν και λειτουργούν σαν “βρικόλακες” σε βάρος της πλειονότητας των ανθρώπων σε όλα τα μέρη της γης!!! Όλες αυτές οι περιγραφές μου είναι “ιστορικά ακραίες”;; δεν το νομίζω!!! Απλά πιστεύω πως όλες αυτές οι “σκοτεινές” αλλά και κοινωνικά πολύ ισχυρές δημόσιες προσωπικότητες, αντιπροσώπευαν και αντιπροσωπεύουν “συγκοινωνούντα δοχεία” ή “συγκοινωνούντες μασονικές στοές” που επιδιώκουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, να ελέγχουν το μέλλον της Ανθρωπότητας για τα δικά τους “μάταια” προσωπικά συμφέροντα , αγνοώντας “παντελώς” για την πρόνοια της μεγάλης πλειοψηφίας των Ανθρώπων “επί της γης”!!!

Αυτό που συνέβηκε με το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας και την άμεση εμπλοκή της Goldman Sachs στην “παραποίηση” των οικονομικών στοιχείων αυτού του χρέους, πάντα με την στήριξη και την συνενοχή των “δικών μας” Ελλήνων πολιτικών και των “δικών μας” κρατικών αξιωματούχων, αντιπροσώπευε ουσιαστικά και πρακτικά ένα απλό αλλά πραγματικό οικονομικό και πολιτικό εκβιασμό από Αμερικάνικα διεθνή οικονομικά συμφέροντα που διέθεταν δυνατές οικονομικές και πολιτικές προσβάσεις μέσα στους “μηχανισμούς αποφάσεων” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή αυτοί οι συγκεκριμένοι Αμερικανικοί διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί είχαν “υπό τον έλεγχό τους” ισχυρά οικονομικο-πολιτικά στελέχη και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ήταν “συνεργάσιμοι” ή και “υποχρεωμένοι”(ιδεολογική συνοχή των μασονικών στοών) να υπονομεύσουν μακροπρόθεσμα τις δυνατότητες και τα μέσα να εξελιχθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια παντοδύναμη οικονομική και πολιτική Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Κρατών. Μια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που θα ανταγωνιζόταν ισότιμα και δυναμικά την Πολιτική και Οικονομική Παγκόσμια Ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!

Τα τελευταία, και πιστεύω τα πιο σημαντικά επίσημα προσωπικά διαπιστευτήρια το πως ο Λουκάς Παπαδήμος λειτούργησε ή και ακόμη λειτουργεί σαν το πιο “σύγχρονο” και το πιο “εξελιγμένο Ελληνικό φωτοαντίγραφο” του Ανδρέα Παπανδρέου, δηλαδή “αμερικανόφιλος”, “δωσίλογος”, “δολοπλόκος” και “εθνικός μειοδότης” είναι το ιστορικό γεγονός ότι ο ίδιος στο άμεσο παρελθών, υπήρξε μέλος της Παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, της “Τριμερής Επιτροπής”(Trilateral Commission),
που σαν την “παγκόσμια συνωμοτική μασονική λέσχη” Bilderberg, που αντιπροσωπεύει ένα “αποκλειστικό διεθνή μη κυβερνητικό οργανισμό”, λειτουργεί με πρότυπα και διαδικασίες μιας Μασονικής Στοάς. Όπως η Λέσχη Builderberg, έτσι και η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει ένα “conclavio” εξουσιαστών που αποτελείτε από προσωπικότητες με την κοινωνική ιδιότητα και την επαγγελματική εξειδίκευση μιας παρούσας ή μελλοντικής επιρροής στην διαμόρφωση του πολιτικού, οικονομικού και πολιτισμικού “σκηνικού” στις κοινωνίες, στα κράτη και στους διεθνείς οργανισμούς όπου λειτουργούν, με “κύριο σημείο αναφοράς” να μπορούν να προγραμματίζουν “μακρόπνοες” πολιτικές και στρατηγικές που θα προστατεύουν και θα ενισχύουν την πολιτική, οικονομική και πολιτισμική ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε όλη την Υφήλιο!!!
Την Τριμερή Επιτροπή(Trilateral Commission), μια από τις πιο ισχυρές σε “διεθνές επίπεδο” μη κυβερνητικές οργανώσεις, την δημιούργησε ο David Rockefeller το 1973, αντιπρόσωπος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες ή ένα από τα πιο πλούσια παλιά σόια(τζάκια) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που διαχειρίζονται σήμερα διεθνείς χρηματοπιστωτικούς ομίλους και διεθνείς επενδυτικές τράπεζες, και σαν το σόι των Rothchild στην Ευρώπη και το σόι των Mitsubishi στην Ιαπωνία, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη και “το πεπρωμένο” μεγάλης μερίδας της Ανθρωπότητας!!! Λειτουργούν σαν “θεοί επί της γης”, ακριβώς όπως οι Φαραώ στην Αρχαία Αίγυπτο. Αποτελούν αποκλειστικές κοινωνικές ομάδες ή φατρίες “αφύσικων” και “τρελαμένων” ατόμων, πάντα με βάση την “περιορισμένη θνητή ύπαρξή” τους. Λοιπόν, δεν νομίζω πως αυτή η “συνωμοτική” και “ηγεμονική” διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση(Τριμερή Επιτροπή) που λειτουργεί σαν Μασονική Στοά, θα επέτρεπε στον Λουκά Παπαδήμο να είναι μέλος της, αν οι “πρωτοσύγκελοί” της δεν ένοιωθαν απόλυτα σίγουροι πως ο ίδιος θα ήταν το “αποκλειστικό ανθρώπινο εργαλείο” τους που θα εξυπηρετούσε απόλυτα και αποτελεσματικά τα δικά τους “αποκλειστικά συμφέροντα”, δηλαδή τα Αμερικανικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα παγκοσμίως. Για τον Λουκά Παπαδήμο το μόνο που θα ήθελα να πω είναι, κρίμα τα τόσα βιβλία που έχει διαβάσει και κρίμα για το ” Φρόνημά” του σαν Έλληνας πολίτης!!!!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ένα από τα δυνατά χαρτιά, ή καλύτερα δύο από τα δυνατά χαρτιά που ο Κώστας Σημίτης και η κυβέρνησή του διέθεταν για να “παραποιήσουν” τα στατιστικά δεδομένα του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους το 2000, έτσι ώστε η χώρα να μπορέσει να εισαχθεί σαν κράτος μέλος της Ευρωζώνης, με κοινό νόμισμα το Ευρώ, ήταν το ιστορικό γεγονός ότι ο Κώστας Σημίτης, ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ, είχε δύο “επιστήθιους συνεργάτες” στις πολύ κρίσιμες κρατικές τραπεζικές θέσεις των Διοικήσεων της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Αυτοί οι δύο κρατικοί τραπεζικοί οργανισμοί ουσιαστικά έλεγχαν και καθόριζαν τις οικονομικές αλλά και “εν μέρη” τις πολιτικές κατευθύνσεις του Ελληνικού Κράτους και των Ελληνικών Κυβερνήσεων, πολλές φορές αγνοώντας την “Συνταγματική Έγκριση”, δηλαδή την “Νομοθετική Έγκριση” του Ελληνικού Κοινοβουλίου μέσω μιας άμεσης ψηφοφορίας από όλους τους Έλληνες Βουλευτές όλων των Κοινοβουλευτικών Πολιτικών Κομμάτων -που σημαίνει την “απόλυτη απαξίωση” της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας της χώρας!!! Αυτό το διαπιστώνουμε ιστορικά και πρακτικά με το “μαγείρεμα” των οικονομικών στατιστικών δεδομένων σχετικά με το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας το 2000, όπως και με πολλά άλλα “οικονομικά ευτράπελα” που πρωτοστάτησε ο Κώστας Σημίτης σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας, πάντα με την “συνενοχή” και την “αντί-εθνική συνωμοτική συνεργασία” των Διοικητών της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, δηλαδή του Λουκά Παπαδήμου και του Θεόδωρου Καρατζά. Ήταν ένα “consortium” Ελλήνων ραγιάδων και εθνικών μειοδοτών που “δεν έδιναν πεντάρα” ούτε για το Ελληνικό Κράτος, ούτε για την Ελληνική Κοινωνία, αλλά ούτε και για την Ελληνική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς τους “έντιμους” Έλληνες Πατριώτες και Έλληνες Πολίτες!!!!!

Ο Θεόδωρος Β. Καρατζάς (1930-2004) υπηρέτησε στην θέση του Διοικητού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας από το 1996 μέχρι τον θάνατό του το 2004. Ήταν πρακτικά και ουσιαστικά “ο κολλητός” του Κώστα Σημίτη πολύ πριν ο τελευταίος γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας(1996-2004). Τον προσωπικό αυτό βιογραφικό χαρακτηρισμό θα τον διευκρινίσουμε και θα τον επαληθεύσουμε μέσα από τα ιστορικά δεδομένα που θα διατυπώσουμε όσον αφορά τις “στενές σχέσεις” που υπήρχαν μεταξύ του Κώστα Σημίτη και του Θεόδωρου Καρατζά στην διάρκεια της επαγγελματικής και κυβερνητικής τους σταδιοδρομίας, άμεσα εμπλεκόμενοι στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα “της χώρας τους”. Και οι δύο, δηλαδή ο Κώστας Σημίτης και ο Θεόδωρος Καρατζάς, τελικά αναδείχθηκαν σαν ανθρώπινα εργαλεία ή και σαν μεσάζοντες του Οικονομικο-πολιτικού Κατεστημένου της Ελλάδας, αλλά πάντα με “πρώτο σημείο αναφοράς” τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα των διεθνών χρηματοπιστωτικών και τραπεζικών οργανισμών, ειδικά αυτών των οργανισμών που βρισκόντουσαν κάτω από τον έλεγχο διεθνών Αμερικανικών οικονομικών ομίλων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από κάποιο “ιστορικό χρονικό σημείο” και μετά, ο Θεόδωρος Καρατζάς ήταν το πρόσωπο που σχεδόν διηύθυνε όλες τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις “της πατρίδας του”, όμως πάντα με την καθοδήγηση και κάτω από την προστασία των ισχυρών “ξένων μεντόρων” του. Την εποχή της Παντοκρατορίας του, Έλληνες δημοσιογράφοι εκφράζοντας στον ίδιο το σχόλιο ότι “όποια πέτρα σηκώσεις, βρίσκεις τον Καρατζά!!!”, αυτός απλά γέλασε, χωρίς να το βεβαιώσει, αλλά ούτε και να το διαψεύσει!!!

Τα εύσημα του Θεόδωρου Καρατζά στην διάρκεια του επαγγελματικού του βίου, ιδιαίτερα στον κρατικό τραπεζικό τομέα(που έμμεσα ή και άμεσα επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική αλλά και την πολιτική “κατεύθυνση” του Ελληνικού Κράτους) ήταν πολλαπλά, στο εσωτερικό της Ελλάδας όπως και στο εξωτερικό. Ο ίδιος διέθετε την απόλυτη στήριξη του Οικονομικού Κατεστημένου της χώρας του, μεγάλου μέρους των Ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ειδικά των κρατικών μέσων ενημέρωσης, του Κώστα Σημίτη πριν και μετά αυτός αναδειχθεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας(1996-2004), αλλά πιο σημαντικά, είχε “την εύνοια” διαφόρων διεθνών ισχυρών χρηματοπιστωτικών και τραπεζικών οργανισμών, ιδιαίτερα των Αμερικανικών. Για την τελευταία αυτή παρατήρηση, σχετικά με την “απόλυτη στήριξη” του Θεόδωρου Καρατζά από το Παγκόσμιο Τραπεζικό και Επιχειρηματικό Κατεστημένο θα μπορούσαμε να αναφέρουμε το “πραγματικό ιστορικό γεγονός” ότι στη διάρκεια της θητείας του σαν Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας(1996-2004), είχε επιλεγεί από διάφορους διεθνείς φορείς επιχειρηματικής αξιολόγησης σαν ένας από τους κορυφαίους Διευθύνοντες Συμβούλους(CEO) στην υφήλιο. Τυχαίο, δεν το νομίζω!!! Το επισημαίνω αυτό το “ιστορικό στοιχείο” μιας διεθνής εκτίμησης ή και “δοξολογίας” των “δήθεν” απόλυτα πετυχημένων τραπεζικών και οικονομικών δραστηριοτήτων του Θεόδωρου Καρατζά, πάντα σε σχέση με την άμεση συμβολή του ίδιου στην “παραποίηση” του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους το 2000, την “ανεξέλεγκτη απελευθέρωση” του πιστωτικού συστήματος των Ελληνικών Τραπεζών για “εύκολα καταναλωτικά δάνεια” προς όλους τους Έλληνες Πολίτες, για την συμμετοχή του στο Σκάνδαλο του Ελληνικού Χρηματιστηρίου ή καλύτερα για την “κατάρρευση” του Ελληνικού Χρηματιστηρίου το 1999, όπως επίσης και για τις προσωπικές του ευθύνες στην “σταδιακή αποδυνάμωση” του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου μέχρι τα τέλη του 2010(έλλειμμα διαθέσιμων τραπεζικών αποθεματικών κεφαλαίων).

Παρ’ όλα αυτά, ο Θεόδωρος Καρατζάς σαν Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (1996-2004), διαφημιζόταν και ακόμα διαφημίζετε από τα Μ.Μ.Ε του Ελληνικού Κατεστημένου, χρόνια μετά τον θάνατό του, σαν ένας από τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου που εκσυγχρόνισε και ενίσχυσε τις Ελληνικές Τράπεζες στην Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό. Δηλαδή, “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.”!!!
Συγκεκριμένα, με την “κατάρρευση” του Ελληνικού Χρηματιστηρίου το 1999, χιλιάδες Έλληνες μικροεπενδυτές εξαπατήθηκαν, εξαφανίζοντας μέσα σε λίγους μήνες τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής, όπως επίσης και “λεηλατήθηκε” μεγάλο μέρος των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων του κράτους που είχαν επενδυθεί σε διάφορες μετοχές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, πάντα με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη, έτσι ώστε να ενισχυθεί “πλασματικά” το Ελληνικό Χρηματιστήριο. Δισεκατομμύρια ευρώ με το σημερινό νόμισμα της χώρας(τότε ήταν η δραχμή) φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό από τα δικά μας “Ελληνικά Λαμόγια”, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της “χρηματικής κλοπής” των απλών Ελλήνων επενδυτών φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό από τα “Ξένα Λαμόγια” που συνεργαζόντουσαν “πολύ στενά” και “συνωμοτικά” με τα δικά μας Λαμόγια , τους “δήθεν” ντόπιους Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και “εθνικούς προδότες”.

Στην συνέχεια, θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις “αντι-εθνικές” και “σκοτεινές” οικονομικές στρατηγικές και πρωτοβουλίες του Θεόδωρου Καρατζά, πάντα σε βάρος της οικονομικής και πολιτικής αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης της “Πατρίδας του” και του “Έθνους του”, και υπέρ των οικονομικών και πολιτικών επιδιώξεων των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών και Τραπεζικών ομίλων στον Ελλαδικό χώρο, στην Ευρώπη και σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης!!!

 

“Το να είσαι ευαίσθητος και αληθινός στην κοινωνία μας είναι ανάθεμα”
(Μάιος 2013)

 

hellas-into-bin

Η Ελλάδα σε ανακύκλωση!!!