Η Ελληνική “κρίση” του 2012- ένα τέχνασμα εξωγενών οικονομικο-πολιτικών συμφερόντων με την συμβολή ενδογενών αρπακτικών του Ελληνικού Κατεστημένου (Μέρος Ζ’)

(το κείμενο αυτό το αφιερώνω σε όλους εκείνους τους πρώην μαθητές μου και μαθήτριές μου που τελικά επέλεξαν την “μετριότητα” και την “εικονική πραγματικότητα” για χάρη της κοινωνίας τους, των οικογενειών τους και της “επιβίωσής” τους)

 

 

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενό μας άρθρο(Μέρος Ε’) στην σειρά κειμένων για την Ελληνική “κρίση” του 2012, ο Θεόδωρος Β. Καρατζάς(1930-2004) στην διάρκεια της επαγγελματικής του θητείας σαν Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας(1996-2004), είχε ανακηρυχθεί επίσημα από “οικονομικούς εμπειρογνώμονες” του Διεθνές Επιχειρηματικού και Τραπεζικού Κατεστημένου σαν ένας από τους πλέον πετυχημένους διευθύνοντες συμβούλους(CEO) επιχειρήσεων και οικονομικών οργανισμών σε όλη την υφήλιο. Επίσης, σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, αναφέραμε ότι αυτή η επίσημη διεθνή αναγνώριση του Θεόδωρου Καρατζά αποφασίστηκε αγνοώντας “εσκεμμένα” την παράνομη(νομικά, συνταγματικά) συμμετοχή του στην “παραποίηση” των οικονομικών στατιστικών δεδομένων του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους το 2000, την “μονοδιάστατη” απελευθέρωση του πιστωτικού συστήματος των Ελληνικών Τραπεζών με σημείο αναφοράς τα “φτηνά” και “εύκολα” καταναλωτικά δάνεια προς όλους τους Έλληνες Πολίτες, την άμεση προσωπική επαγγελματική συμβολή του στην “διάλυση” του Ελληνικού Χρηματιστηρίου το 1999, όπως και για τις προσωπικές επαγγελματικές του ευθύνες(τραπεζικές στρατηγικές) για την “σταδιακή αποδυνάμωση” του Ελληνικού Τραπεζικού Χώρου που διήρκησε μέχρι τα τέλη του 2010!!!!

Το Διεθνές Επιχειρηματικό και Τραπεζικό Κατεστημένο που είχε επιλέξει τον Θεόδωρο Καρατζά, Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας σαν ένα από τους πιο πετυχημένους διευθύνοντες συμβούλους(CEO) σε παγκόσμια κλίμακα, αγνόησαν “σκόπιμα” αυτές τις επαγγελματικές “παρεκτροπές” και “παρανομίες” του Θεόδωρου Καρατζά, επειδή ήταν ακριβώς αυτές οι “διαστρεβλωμένες” επαγγελματικές κινήσεις και πράξεις που τους συνέφερε βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα προσωπικά, δηλαδή στις επεκτατικές οικονομικές και πολιτικές βλέψεις τους στον Ελλαδικό Χώρο, αλλά πιο σημαντικά στον Ευρωπαϊκό γεωπολιτικό χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες αυτές οι “στραβές” οικονομικές και πολιτικές πρωτοβουλίες του Θεόδωρου Καρατζά σαν Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας(1996-2004) “εκτελέστηκαν” κάτω από τις οδηγίες του Διεθνές Χρηματοπιστωτικού Καταστημένου, ιδιαίτερα του Διεθνές Αμερικανικού Χρηματοπιστωτικού Καταστημένου, πάντα όμως σε βάρος του Ελληνικού Κράτους και γενικότερα της Ελληνικής Κοινωνίας , και επίσης σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Αυτά που μόλις διευκρινίσαμε για τον “διαστρεβλωμένο” επαγγελματικό ρόλο του Θεόδωρου Καρατζά σχετικά με τα οικονομικά συμφέροντα της “πατρίδας” του, άνετα θα μπορούσαμε να το συσχετίσουμε με την “πατριωτική” και “ευεργετική” επαγγελματική συνεισφορά του Λουκά Παπαδήμου(1947- ) σαν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας(1994-2002) με γνώμονα την οικονομική πρόοδο της χώρας του, και του οποίου η θητεία σχεδόν συμπίπτει χρονικά με αυτή της θητείας του Θεόδωρου Καρατζά σαν Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Τυχαίο;;; Δεν το νομίζω!!! Και οι δύο αυτοί ” Έλληνες κρατικοί αξιωματούχοι”, κατέχοντας τις πιο σημαντικές κρατικές τραπεζικές θέσεις της χώρας, καθόριζαν σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές εξελίξεις της Ελλάδας και έμμεσα την οικονομική πολιτική της “σοσιαλιστικής” Ελληνικής Κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη(1996-2004) και του Ελληνικού Κράτους.

Ο Λουκάς Παπαδήμος απεχώρησε από την θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας το 2002, χρονικά λίγο μετά το “μαγείρεμα” των στατιστικών στοιχείων του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους από την “σοσιαλιστική” Ελληνική Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη. Ο Λουκάς Παπαδήμος στην θητεία του σαν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας(1994-2002), είχε εκπληρώσει “άψογα” και “αποτελεσματικά” το συνωμοτικό έργο του σαν ένας αυθεντικός εντολοδόχος Οθωμανός “Έλληνας ραγιάς”, εξυπηρετώντας έτσι τα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα των ξένων μεντόρων του και “Αφεντικών” του!!! Τα “επίσημα εύσημα” ή ας πούμε τα “επίσημα δωράκια” για τις πολύτιμες υπηρεσίες του προς τους Διεθνείς Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς, ιδιαίτερα τους Διεθνείς Αμερικανικούς Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς ήταν πρώτο, ότι την ίδια χρονιά που απεχώρησε από την θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, δηλαδή το 2002, διορίστηκε στην πολύ ισχυρή οικονομική θέση του Υποδιοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2010, ενώ σύντομα μετά, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2011, διορίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο σαν “μεταβατικός” τεχνοκράτης Πρωθυπουργός της Ελλάδας, παραμένοντας σε αυτή την θέση μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το πόσο “σάπιο” και “διεστραμμένο” είναι το Διεθνές Οικονομικό και Πολιτικό Κατεστημένο που επέλεξε τον Θεόδωρο Καρατζά, Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας(1996-2004) σαν ένα από τους πιο πετυχημένους Διευθύνοντες Συμβούλους(CEO) στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό, θα καταγράψουμε κάποιες κρατικές θέσεις, κάποια διεθνή αξιώματα και κάποιους επαγγελματικούς ρόλους που καταχωρήθηκαν στον ίδιο τον Γιώργο Α. Παπανδρέου(τον Γιωργάκη μας) στην διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας μέχρι σήμερα.

Σε όλες τις υπουργικές θέσεις που ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ανέλαβε με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ξεκινώντας επί Πρωθυπουργίας του Πατέρα του, του Ανδρέα Παπανδρέου(1981-1989), (1993-1996), και στην συνέχεια επί Πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη, πάλι με το ΠΑΣΟΚ(1996-2004), απέδειξε πως υπήρξε μια “μέτρια” και “διχασμένη” πολιτική προσωπικότητα που δεν διέθετε την ανάλογη ευστροφία, την ανθρώπινη πυγμή και ένα σταθερό ιδεολογικό προσανατολισμό(αυτοαποκαλείτε Σοσιαλιστής) που θα στήριζαν εποικοδομητικά και αποτελεσματικά τις όποιες πολιτικές και διοικητικές ευθύνες του στα διάφορα Υπουργεία του Ελληνικού Κράτους που ο ίδιος διηύθυνε, όπως επίσης και σαν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου(1981-2013), σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας(2009-2011) και σαν Πρόεδρος του “τότε” ισχυρού Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ (2004-2012).

Το πολιτικό και ιστορικό “κριτήριο κρίσης” για μας θα είναι πάντα ο “βαθμός” ενίσχυσης και εξέλιξης της Ελλάδας, οικονομικά, πολιτικά και πολιτισμικά, όπως επίσης και η εξασφάλιση της Γενικής Πρόνοιας της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους. Για να το εκφράσουμε πιο “απλά” και “λαϊκά”, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου(ο Γιωργάκης μας), ήταν ένας αποτυχημένος Υπουργός σε όλα τα πολύ σημαντικά υπουργεία που είχε αναλάβει σε όλες τις Ελληνικές Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ήταν ένας αποτυχημένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ(1981-2013) μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ήταν ένας αποτυχημένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας(2009-2011) που όλοι εμείς οι Έλληνες Πολίτες “το βιώνουμε στο πετσί μας” μέχρι και σήμερα, όπως επίσης ήταν και ένας αποτυχημένος Πρόεδρος του Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ(2004-2012)!!!

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου(1952- ) για χάρη της Πολιτικής Παντοκρατορίας του πατέρα του, του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος διοικούσε την Ελλάδα με το Ελληνικό “σοσιαλιστικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ (1981-1989), (1993-1996), σαν φεουδάρχης μιας Οθωμανικής Επαρχίας του 18ου αιώνα, είχε διοριστεί σε σημαντικές υπουργικές θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο “διπολικός” Γιωργάκης μας διατέλεσε Υφυπουργός Πολιτισμού(1985-1987), Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων(1988-1989), Υφυπουργός Εξωτερικών(1993-1994), και ξανά Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων(1994-1996). Στην συνέχεια, μετά την αποχώρηση του πατέρα του, του Ανδρέα Παπανδρέου, από την Πρωθυπουργία της Ελλάδας το 1996 λόγω της υγείας του, και την αρχική εγκατάσταση του Κώστα Σημίτη και την μετέπειτα εκλογή του στην Πρωθυπουργία της Ελλάδας(1996-2004) με το Ελληνικό “σοσιαλιστικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ανέλαβε τις πολύ σημαντικές υπουργικές θέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών(1996-1999) και στην συνέχεια , του Υπουργού Εξωτερικών(1999-2004). Αυτοί οι τελευταίοι διορισμοί σημαντικών υπουργικών θέσεων από τον ίδιο τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τον Κώστα Σημίτη, εκτελέστηκαν κάτω από τις πολιτικές πιέσεις των “πιστών οπαδών” του Ανδρέα Παπανδρέου(πελατειακό κομματικό κράτος), αλλά πιο σημαντικά κάτω από τις οδηγίες των Διεθνών Αμερικανικών Οικονομικών Ομίλων που ήθελαν ένα πραγματικά “δικό τους άνθρωπο” πολύ κοντά στην πολιτική εξουσία της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι “γέννημα και θρέμμα” παιδί των Ηνωμένων Πολιτειών, “αμερικανόφιλος”, “δωσίλογος”, “ξενόφερτος” και “υποτακτικός” στις επεκτατικές και ηγεμονικές επιδιώξεις των ξένων προστατών του, ιστορικά κάτι ανάλογο με τον πρώτο Βασιλιά του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους μετά το 1830, τον Βαυαρό Πρίγκιπα Όθων φον Βίττελσμπαχ(1815-1867). Ο Βασιλιάς Όθωνας Α’ της Ελλάδας(1832-1862), της Ελλαδίτσας μας, ήταν ο δευτερότοκος γιος του Διαδόχου και μετέπειτα Βασιλιά Λουδοβίκου Α’ της Βαυαρίας(1825-1848), τον οποίο και επέλεξαν οι τότε Δυτικές Προστάτιδες Δυνάμεις(Ρωσία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία) να κυβερνήσει την χώρα μας σαν νόμιμος Μονάρχης της. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου γεννήθηκε το 1952 στην Αμερικάνικη πόλη του St. Paul της Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τότε είχε πολιτογραφηθεί από τις Αμερικανικές Αρχές με το όνομα George Jeffrey Papandreou. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί Έλληνες για να κάνουν “πολιτική πλάκα” με την εθνική ταυτότητα του Γιωργάκη μας τον αποκαλούν Jeffrey, και ουσιαστικά δεν έχουν άδικο!!! Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου υπηρέτησε στον Αμερικανικό Στρατό όχι στον Ελληνικό Στρατό, ακριβώς όπως ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος είχε μεταναστεύσει στην Αμερική στην δεκαετία του 1940, ενώ τις βασικές του σπουδές τις πραγματοποίησε σε Αμερικανικά Σχολεία και σε Αμερικανικά Πανεπιστήμια.

Σε όλες τις πολιτικές ή κυβερνητικές θέσεις που ανέλαβε, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου λειτούργησε πάντα σαν μια “μέτρια” και “αμφιλεγόμενη” προσωπικότητα, ακολουθώντας “πιστά” και “συστηματικά” τις κατευθυντήριες γραμμές των Αμερικανών μεντόρων του, με “κύριο μεσάζοντα” την ξενόφερτη Αμερικανίδα μητέρα του, την Μαργαρίτα Παπανδρέου, που ο ίδιος είναι συναισθηματικά και νοητικά “απόλυτα” εξαρτημένος σε αυτή. Να και ένα παραδοσιακό Ρωμαίικο ψυχασθενικό οικογενειακό στοιχείο που κουβαλάει μέσα του!!! Όποιο πολιτικό, κυβερνητικό ή διοικητικό επιχείρημα αναλάμβανε, πάντα κατέληγε σε μια “οπισθοδρόμηση” για τα κοινωνικά συμφέροντα, την πολιτική αυτοδιάθεση και την οικονομική αυτοδιαχείριση του Ελληνικού Κράτους και φυσικά του Ελληνικού Λαού, δηλαδή της “Πατρίδας” του και του “Έθνους” του!!!

Δύο τέλεια ιστορικά παραδείγματα για την “εσκεμμένη” και “καταχθόνια” πολιτική και ηγετική ανεπάρκεια του Γιώργου Α. Παπανδρέου είναι πρώτα από όλα το γεγονός ότι μετά που ανέλαβε την Προεδρία του Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ το 2004, σταδιακά το αποδυνάμωσε χρησιμοποιώντας διάφορα “πολιτικά τερτίπια” μέσα στο ίδιο του το κόμμα(ηγετικές φατρίες) όπως και με πολιτικές θέσεις του κόμματός του μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο π.χ. την στήριξη του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο το 2006. Μέσα από αυτή την “υποχθόνια” στρατηγική σε βάρος του κόμματός του αλλά και του “Έθνους” του, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κατάφερε “σταθερά” αλλά και “πολύ καλά μελετημένα” να υπονομεύσει το πολιτικό κύρος του ΠΑΣΟΚ, χάνοντας τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές το 2004, και ξανά το 2007. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Γιωργάκης μας, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των “Αμερικανών μεντόρων” του για να διαλυθεί μακροπρόθεσμα το ΠΑΣΟΚ, η πιο ισχυρή εγχώρια πολιτική δύναμη που έλεγχε άμεσα αλλά και έμμεσα το πελατειακό κράτος της χώρας, με τελικό στόχο την αποδιάρθρωση της “πολιτικής συνοχής” του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Ελληνικού Κρατικού Μηχανισμού, “πρακτικά” αλλά και “ιδεολογικά”.

Μέσα από τις διάφορες πολιτικές πρωτοβουλίες που πήρε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου σαν Πρόεδρος του Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ(2004-2012), έκανε “ότι περνούσε από το χέρι του” για να “απαξιώσει” και για να “υποβαθμίσει” το πολιτικό εύρος και την πολιτική απήχηση του ΠΑΣΟΚ μέσα στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτή η “σατανική στρατηγική” των Διεθνών Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Οργανισμών με μεσάζοντες το Γιώργο Α. Παπανδρέου αλλά και της ξενόφερτης Αμερικανίδας μητέρας του, της Μαργαρίτας Παπανδρέου, θα δημιουργούσε εκείνες τις “ιδεατές” πολιτικές και οικονομικές προϋποθέσεις ή “αδυναμίες” έτσι ώστε η Ελλάδα να εξελιχθεί σε ένα “έρμαιο” και “εξαρτημένο” πολιτικό εργαλείο, ένα “πειραματόζωο”(όπως ο ίδιος ο Γιωργάκης μας έχει αποκαλέσει επίσημα την “πατρίδα” του), που μέσω του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου(IMF) που ελέγχεται άμεσα από Διεθνείς Αμερικανικούς Χρηματοπιστωτικούς Ομίλους θα εκβιαζόταν οικονομικά αλλά και πολιτικά ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Τώρα, για το δεύτερο ιστορικό στιγμιότυπο ή το δεύτερο ιστορικό συμβάν που αποκαλύπτει το πόσο “σκοτεινός”, “δολοπλόκος” και “μειοδότης” υπήρξε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου σε βάρος της ίδιας του της “πατρίδας”, λειτουργώντας υπέρ των οικονομικών και πολιτικών επεκτατικών επιδιώξεων των διαφόρων Διεθνών Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Οργανισμών, αλλά και του ίδιου του Αμερικανικού Κράτους, είναι τα όσα ο ίδιος διέπραξε ακριβώς πριν και σχεδόν μετά τις Ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009, σαν Πρόεδρος του Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ, σαν Αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σαν υποψήφιος Πρωθυπουργός στις κοινοβουλευτικές εκλογές απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, Πρωθυπουργό της Ελλάδας με το “νεοφιλελεύθερο” συντηρητικό κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας(2004-2009), και τελικά σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας με το Ελληνικό “σοσιαλιστικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ(2009-2011).

Πρώτα από όλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι προεκλογικά, δηλαδή πριν τις Ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε σαν “βασικό σύνθημα” στους πολιτικούς του λόγους ότι “Λεφτά Υπάρχουν”, αυτό σε αντίθεση με τους προεκλογικούς πολιτικούς λόγους του Κώστα Καραμανλή και “νεοφιλελεύθερου” Πρωθυπουργού της Ελλάδας(2004-2009), ο οποίος και αυτός σαν υποψήφιος για την Πρωθυπουργία της Ελλάδας με το Ελληνικό “συντηρητικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, εξέφραζε “ξανά” και “ξανά” στον Ελληνικό Λαό ότι η Ελλάδα και το Ελληνικό Κράτος αντιμετώπιζαν δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και ότι θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί ένα “γενικό οικονομικό νοικοκύρεμα” σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού Κρατικού Μηχανισμού. Λοιπόν, επειδή ο Μέσος Έλληνας Πολίτης από την “ιδιοσυγκρασία” του και μέσα από την αναχρονιστική “Οικογενειακή” και “Πολιτισμική” Παιδεία του προτιμά την “εικονική πραγματικότητα” και τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” που θα του προτείνουν μια “δήθεν” συμφέρουσα προοπτική για τον ίδιο, την οικογένειά του και για το “σόι” του, επέλεξε τον “διπολικό” Γιώργο Α. Παπανδρέου για Πρωθυπουργό της Ελλάδας με το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο 2009, ενώ απέκλεισε τον Κώστα Καραμανλή, Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της Ελλάδας, γιατί είχε επισημάνει κάποιες “σκληρές αλήθειες” για την οδυνηρή οικονομική κατάσταση της χώρας του. Ουσιαστικά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου(ο Γιωργάκης μας) κέρδισε τις Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές του 2009 και την Πρωθυπουργία της Ελλάδας με το “δήθεν σοσιαλιστικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ με το “απλό” αλλά και “απλοϊκό” πολιτικό σύνθημα ότι “Λεφτά Υπάρχουν”. Να τον χαιρόμαστε και να μας χαιρόμαστε σαν “πολιτικοποιημένοι” και “κοινωνικά συνειδητοποιημένοι” Έλληνες Πολίτες!!!

Για να διαλευκάνουμε ακόμη καλύτερα το πόσο “πολιτικά πρόστυχος” και πόσο “εθνικά μειοδότης” είναι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Γιωργάκης μας ή ο Jeffrey, θα αναφέρουμε ότι από την θέση πλέον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, στις 6 Νοεμβρίου 2009, δηλαδή ένα μήνα μετά τις Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές και το πολιτικό του σύνθημα όπως και το πολιτικό σύνθημα του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, ότι “Λεφτά Υπάρχουν”, ήταν ο πρώτος Έλληνας πολιτικός (να τον χαιρόμαστε) που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την λέξη “χρεοκοπία” της Ελληνικής Οικονομίας. Τον Μάιο του 2010, υπεγράφη από τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών του συμφωνία χορήγησης ενός δανείου των 80 δισεκατομμυρίων ευρώ από το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και των κρατών-μελών της Ζώνης του Ευρώ με τον ” επίσημο σατανικό όρο” ότι η Ελλάδα θα δεχόταν να παραιτηθεί “αμετάκλητα” και “άνευ όρων” από κάθε ασυλία που της παρείχε η “εθνική κυριαρχία” της έναντι των δανειστών της!!! Δηλαδή την “εκχώρηση άνευ όρων” της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, μια “προδοτική εθνική πράξη” όπου συμμετείχαν πολλοί Έλληνες κρατικοί αξιωματούχοι, Έλληνες υπουργοί, Έλληνες βουλευτές όπως και υψηλά πολιτικά στελέχη που ανήκαν στον πολιτικό χώρο του “Ελληνικού” και “Σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ. Τι “εθνική” ντροπή για όλους αυτούς, αλλά περισσότερο, τι “εθνική” ντροπή για όλους εμάς τους Έλληνες Πολίτες που τους στηρίξαμε και τους εμπιστευτήκαμε για τόσο καιρό!!!

Θα πρέπει τώρα να αναφέρουμε το δεύτερο ιστορικό γεγονός που είναι πολύ κρίσιμο για να κατανοήσουμε καλύτερα πως λειτουργεί το Διεθνές Οικονομικό και Πολιτικό Καταστημένο και ιδιαίτερα πως λειτουργούν οι Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα που σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από Διεθνή Αμερικανικά Οικονομικά Συμφέροντα, και ποίος ο ρόλος του Γιώργου Α. Παπανδρέου σαν μεσάζοντας(ραγιάς) αυτών των Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Ομίλων, στον Ελλαδικό χώρο, στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Λίγους μήνες πριν απομακρυνθεί ο Strauss Kahn από την θέση του σαν Επικεφαλής του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου(ΔΝΤ), δηλαδή τον Μάιο του 2011, σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι μερικούς μήνες πριν “εκλεγεί” ο Γιώργος Α. Παπανδρέου Πρωθυπουργός της Ελλάδας, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2009, ο τελευταίος είχε έρθει σε επαφή “κρυφά” μαζί του για να συζητήσουν, να προγραμματίσουν και για να καθορίσουν τους οικονομικούς όρους συμφωνίας για την “δανειακή ένταξη” της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Αναφέρω αυτό το ιστορικό γεγονός σε σχέση με το προεκλογικό σύνθημα του Γιώργου Α. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ ότι “Λεφτά Υπάρχουν”, όπως και με την αρχική πολιτική θέση του ίδιου σαν Πρωθυπουργού της Ελλάδας πως η κυβέρνησή του, δηλαδή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα έκανε “ότι είναι δυνατό” έτσι ώστε η Ελλάδα να μην αναγκαστεί να ζητήσει οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ. Έλληνες μπαγάσες όλοι τους!!! Να τους χαιρόμαστε και να μας χαιρόμαστε!!!

Όλα αυτά τα “πολιτικά ευτράπελα” του Γιώργου Α. Παπανδρέου, αλλά και της ομάδας των ηγετικών στελεχών και αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ που τον στήριζαν και συμμετείχαν σε αυτό το “βρώμικο πολιτικό παιχνίδι” που θα υπονόμευε “ολοκληρωτικά” την οικονομική αυτοτέλεια και την εθνική ανεξαρτησία της “πατρίδας” τους, καταδεικνύουν πάνω από όλα ότι το Διεθνές Οικονομικό και Πολιτικό Κατεστημένο, ειδικά τα Διεθνή Αμερικανικά Οικονομικά και Πολιτικά Κέντρα είχαν αποφασίσει ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα αναδεικνυόταν Πρωθυπουργός της Ελλάδας με το ΠΑΣΟΚ στις Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Η Ελλάδα τότε θα ήταν πλέον οικονομικά “απόλυτα εξαρτημένη”, ιδιαίτερα σε Διεθνή Αμερικανικά Οικονομικά Συμφέροντα μέσω του ΔΝΤ και των διαφόρων Διεθνών Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Ομίλων όπως την Goldman Sachs και την J.P. Morgan, ενώ για πρώτη φορά το ΔΝΤ θα είχε άμεση επιρροή στις οικονομικές αποφάσεις και φυσικά στις πολιτικές εξελίξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός βεβαίως είναι και ο “ιστορικός λόγος” που ο Κώστας Καραμανλής, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας(2004-2009)(ένας άλλος Έλληνας πολιτικός ραγιάς), έκανε “μεγάλες πολιτικές προσπάθειες” για να χάσει τις Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές και την Πρωθυπουργία τον Οκτώβριο 2009(με το “νεοφιλελεύθερο” συντηρητικό κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας), κινούμενος με “μικρά” αλλά και “μαλακά” πηδηματάκια προς την Πολιτική του Έξοδο!!! Ο ίδιος δεν άντεχε άλλο τις έντονες “ξένες” πολιτικές πιέσεις και τους έντονους “ξένους” υπαρξιακούς εκβιασμούς για εκείνο και για την ίδια του την οικογένειά !!!

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου με τις ποικίλες “δήθεν ανορθόδοξες” πολιτικές κινήσεις του ακριβώς πριν και σχεδόν μετά τις Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές του 2009, σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας(2009-2011), πάντα καθοδηγούμενος από και εξυπηρετώντας(πολιτικός ραγιάς) “άψογα” και “αποτελεσματικά” τα επεκτατικά οικονομικά και πολιτικά σχέδια των Διεθνών Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Ομίλων, δημιούργησε εκείνο το “εγχώριο” πολιτικό και οικονομικό σκηνικό που σίγουρα θα έφερνε την Εθνική “κατάρρευση” και την Εθνική “εξαθλίωση” της “δήθεν” πατρίδας του, όπως επίσης και την οικονομική και πολιτική “αποδόμηση” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το “αντίπαλο καπιταλιστικό δέος” των Ηνωμένων Πολιτειών στην υφήλιο. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αυτός ο ξενόφερτος “Ελληνο-Αμερικάνος προδότης”, όπως παλιότερα ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, Πρωθυπουργός της Ελλάδας(1981-1989), (1993-1996), έπαιξε τον ρόλο του “Δούρειου Ίππου” για την υπονόμευση της Πολιτισμικής Δυναμικής, της Οικονομικής Ανεξαρτησίας και της Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαξιώνοντας ταυτόχρονα το “νομισματικό κύρος” του Ευρώ σαν “σκληρό νόμισμα” στις παγκόσμιες αγορές και σαν “αποθεματικό νόμισμα” για τα διάφορα κράτη του κόσμου!!!!

Τα πράγματα “ιστορικά” είναι πολύ απλά, η Ελλάδα πάντα αντιπροσώπευε την “Αχίλλειο Πτέρνα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί αντικειμενικά δεν διέθετε εκείνες τις οικονομικές προδιαγραφές και τους οικονομικούς δείκτες για να μπορέσει να συμμετάσχει σαν “ισότιμο” κράτος-μέλος στην Ευρωζώνη. Το 2001, η Ελλάδα εντάχθηκε σαν κράτος-μέλος της Ευρωζώνης “πλασματικά” μέσα από οικονομικά “τεχνάσματα” και “μαγειρέματα” των στατιστικών στοιχείων του Ελληνικό Δημόσιου Χρέους, όπου κύριο ρόλο έπαιξε η πιο ισχυρή Χρηματοπιστωτική Επενδυτική Τράπεζα παγκοσμίως, η Αμερικανική Goldman Sachs, πάντα σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη(1996-2004), αλλά και σίγουρα με πολλούς οικονομικούς και πολιτικούς αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στήριζαν την Αμερικανική Οικονομική και Πολιτική Παντοκρατορία Διεθνώς.

Όλοι αυτοί οι ισχυροί οικονομικοί και πολιτικοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που λειτουργούν μέσα από τα επίσημα θεσμικά όργανα αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης , όπως και πολλά ηγετικά κυβερνητικά στελέχη των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανήκουν σε ισχυρές Διεθνείς Μασονικές Στοές που τους στηρίζουν και τους προωθούν με την “μόνιμη” και “αμετάκλητη” προϋπόθεση σε προσωπικό επίπεδο, ότι θα τηρούν τις “αυστηρές οδηγίες” τους και τους “αυστηρούς υπαρξιακούς κανόνες” τους σταθερά, ενισχύοντας έτσι τις “ηγεμονικές” οικονομικές και πολιτικές στρατηγικές τους παγκοσμίως ,αλλά και τις “εικονικές υπαρξιακές φαντασιώσεις” τους που αναζητούν την Ανθρωπότητα “υποταγμένη”, “απρόσωπη”, “φοβισμένη” και “ανεπαρκή”!!! Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς τους Διεθνείς “ισχυρούς” και “πετυχημένους” επιχειρηματίες και τραπεζικούς, όπως και τους “πουλημένους” πολιτικούς και τους “πουλημένους” κρατικούς αξιωματούχους όλων των κρατών !!!!

Αυτοί οι Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί και Τραπεζικοί Όμιλοι γνώριζαν πολύ καλά ότι με την σταδιακή οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας, ο “αδύναμος κρίκος” αλλά και μόνιμο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, θα έφτανε η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την κίνησή τους για να “δήθεν” διασώσουν οικονομικά την Ελλάδα, αλλά ουσιαστικά για να μπορέσουν να επέμβουν άμεσα και έμμεσα στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι παγκόσμιες στρατηγικές δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν αν οι ίδιοι δεν διέθεταν “στις υπηρεσίες τους” τον Γιώργο Α. Παπανδρέου(τον Γιωργάκη μας), Πρωθυπουργό της Ελλάδας(2009-2011), την ηγετική ομάδα του κυβερνητικού “σοσιαλιστικού” πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ, όπως και ισχυρά διοικητικά και πολιτικά στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα “θεωρητικά” σώθηκε από χρεοκοπία από το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, προσφέροντας τις “ευκαιρίες” σε αυτούς τους Διεθνείς Τραπεζικούς Ομίλους, ιδιαίτερα στους Διεθνείς Αμερικανικούς Χρηματοπιστωτικούς Ομίλους να εισχωρήσουν και να παρέμβουν σε ένα μεγάλο βαθμό στις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά πιο σημαντικά τους πρόσφερε τα οικονομικά “μέσα” και “εργαλεία”, δηλαδή την διάσημη πλέον “Τρόικα”(ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , αντιπροσωπείες των Κυβερνήσεων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης) για να καταστρατηγήσουν οικονομικά και πολιτικά τις κοινωνίες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να τον χαιρόμαστε τον “λεβέντη” μας τον Γιωργάκη, όπως επίσης και τους “λεβέντες” πολιτικούς συντρόφους του και συνεργάτες του!!!

Η τελευταία πολιτική πράξη του Γιώργου Α. Παπανδρέου έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το “εντεταλμένο συνωμοτικό έργο” του ενάντια στην “πατρίδα” του και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και υπέρ των “συμπατριωτών” του, δηλαδή των Αμερικανών Διεθνών Τραπεζιτών και της Αμερικανίδας μητέρας του, της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ήταν η επίσημη Πρωθυπουργική ανακοίνωση στις 31 Οκτωβρίου 2011, ότι η Κυβέρνησή του, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα διενεργούσε δημοψήφισμα για την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης από την “Τρόικα” για την κάλυψη των αναγκών χρηματοδότησης του Δημόσιου Χρέους της Ελλάδας και επίσης αν οι Έλληνες Πολίτες επιθυμούσαν η χώρα τους να παραμείνει μόνιμο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης. Αυτή η “δήθεν αυθόρμητη” αλλά στην πραγματικότητα “καλά προμελετημένη” πολιτική απόφαση του Γιώργου Α. Παπανδρέου(του Γιωργάκη μας) σαν Πρωθυπουργός της “έρημης” Ελλαδίτσας μας, δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στις παγκόσμιες αγορές, ιδιαίτερα στην οικονομική σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο “φαινόμενο” της συμπαράσυρσης και άλλων προβληματικών οικονομιών της Ευρωζώνης. Τελικά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, δηλαδή η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάτω από διεθνείς πιέσεις, ιδιαίτερα κάτω από τις πολιτικές πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακάλεσε την πρότασή του για το συγκεκριμένο δημοψήφισμα, αλλά το κακό το είχε ήδη “εσκεμμένα” κάνει !! Να είναι καταραμένοι όλοι αυτοί οι “Έντιμοι Έλληνες Πολιτικοί Πατριώτες”!!!!

Πρώτα από όλα, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και η Ελληνική “σοσιαλιστική” κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απομόνωσαν την χώρα τους σε σχέση με τις διεθνείς αγορές, γιατί πλέον οι πολιτικοί κυβερνητικοί και οι κρατικοί αξιωματούχοι του Ελληνικού Κράτους λειτουργούσαν απρόβλεπτα σε οικονομικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, δηλαδή λειτουργούσαν με βάση τις “πολιτικές διαθέσεις” τους σαν “αυθεντικοί Ρωμιοί μάγκες” και όχι με Διεθνή Ορθολογικά Κριτήρια που θα συμβάδιζαν με την οικονομική και πολιτική στήριξη της Ελλάδας όπως και με την γεωπολιτική συνοχή της Ευρωζώνης. Με αυτή την “διεστραμμένη” και “αντι-εθνική” πολιτική και οικονομική στρατηγική, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο “διπολικός” Πρωθυπουργός μας, προκάλεσε την οργή των άλλων Ευρωπαίων ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω των παρενεργειών μιας οικονομικής αποσταθεροποίησης που είχε δημιουργήσει στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και στο ίδιο το Ευρώ Διεθνώς!!!!

Δεύτερο, αυτές οι “ξαφνικές” αλλά και “καλά στημένες” πολιτικές κινήσεις του Γιώργου Α. Παπανδρέου, του Γιωργάκη μας, είχαν πολύ σοβαρές κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις στην “δήθεν” πατρίδα του μακροπρόθεσμα , επιφέροντας επίσης μια γενική θεσμική “απαξίωση” και “αστάθεια” στην ομαλή λειτουργία της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του Ελληνικού Κράτους(πολιτικός διχασμός, πολιτικός αυταρχισμός) στο σύνολό τους !!!

Τελικά, αυτό το “προβλεπόμενο απρόβλεπτο δημοψήφισμα” πρόβαλε στον υπόλοιπο κόσμο και στις υπόλοιπες χώρες διεθνώς, ότι πράγματι οι Έλληνες σαν πολίτες ενός σύγχρονου Δυτικού έθνους-κράτους είναι “πολιτικά ανεύθυνοι” και “πολιτισμικά ανώριμοι” εφόσον είχαν επιλέξει και είχαν αναδείξει δημοκρατικά ένα Πρωθυπουργό που είναι το λιγότερο “αμφιλεγόμενος” και “ελαφρόμυαλος”, αλλά το σημαντικότερο “επικίνδυνος”. Επικίνδυνος, όχι μόνο γιατί αγνοεί το “συλλογικό” και το “συναινετικό”, αλλά γιατί σε όλες τις πολιτικές κινήσεις και πρωτοβουλίες του πάντα εστίαζε στο απόλυτα ατομικό , δηλαδή στο “τομάρι του” και στα “προσωπικά συμφέροντά του”, ένα πολύ ισχυρό υπαρξιακό στοιχείο στο DNA του Έλληνα από την Αρχαιότητα!!! Έτσι τελικά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ή “χαϊδευτικά” ο Γιωργάκης μας, είναι και πολύ Έλληνας και ας μην του αρέσει!!!!

Έχοντας συνοπτικά καταγράψει το ιστορικό της πολιτικής διαδρομής του Γιώργου Α. Παπανδρέου, παρατηρούμε ότι παρά το γεγονός ότι αυτό το άτομο δεν λειτούργησε “ορθολογικά” και “εποικοδομητικά” σε σχέση με το γενικό συμφέρον και την γενική πρόοδο “της δήθεν πατρίδας του” σε όλες τις κυβερνητικές θέσεις που ανέλαβε, όπως και σαν βουλευτής με το Ελληνικό “σοσιαλιστικό” κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, σαν Αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σαν Πρόεδρος του Ελληνικού “σοσιαλιστικού” κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ από το 2004 μέχρι το 2011, και φυσικά σαν ένας “εξαίρετος” Έλληνας Πρωθυπουργός(2009-2011) για 2 ολόκληρα “εφιαλτικά” και “καταστροφικά” χρόνια για τον Ελληνικό Λαό, ο ίδιος πάντα διέθετε και ακόμη διαθέτει την “άμεση” και την “απόλυτη” εύνοια και στήριξη των Διεθνών Αμερικανικών Χρηματοπιστωτικών Ομίλων, του Αμερικανικού Κράτους, όπως και ισχυρών Διεθνών Μασονικών Στοών που σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από Διεθνή Αμερικανικά Οικονομικά Συμφέροντα, ιδιαίτερα από Διεθνή “Εβραϊκά” Οικονομικά Συμφέροντα!!!

Για να στοιχειοθετήσουμε ακόμη μια φορά το “εύρος στήριξης” του Διεθνές Αμερικανικού Οικονομικού και Πολιτικού Κατεστημένου στο πρόσωπο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, αυτοί “οι Αφέντες του” που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ίδιος προσωπικά θα κάνει “άψογα” τις βρώμικες δουλείες τους, δηλαδή την εφαρμογή των επεκτατικών επιδιώξεών τους σε παγκόσμια κλίμακα, θα αναφέρουμε κάποια διεθνή πολιτικά αξιώματα και κάποιες σημαντικές ακαδημαϊκές θέσεις που καταχωρήθηκαν σε αυτό το “δολοπλόκο” και “ελλιπές” ανθρώπινο πλάσμα σαν “επίσημα εύσημα” για τις πολύτιμες υπηρεσίες του(ραγιάς)!!!

Όλοι εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά τις “προσωπικές” και “ηγετικές” ατέλειες του Γιώργου Α. Παπανδρέου τα τελευταία 30 χρόνια στα “πολιτικά δρώμενα” και στις “πολιτικές εξελίξεις” της “χώρας του”, δηλαδή της μικρής Ελλαδίτσας μας, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι τον Φεβρουάριο 2004, ο ίδιος εξελέγη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά από “εσωτερική ψηφοφορία” του κόμματος του όπου συμμετείχαν πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες Πολίτες, μέλη και μη μέλη του ΠΑΣΟΚ, κάτι σαν μια απέραντη ξέφρενη λαϊκή αγορά!!! Ένα εκατομμύριο “πολιτικά συνειδητοποιημένοι” Έλληνες Πολίτες , η “αφρόκρεμα” της πολιτικής κουλτούρας της Ελλάδας!!! Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ήταν πλέον Πρόεδρος ενός ισχυρού “σοσιαλιστικού” Ευρωπαϊκού κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος(που τελικά ο ίδιος το διέλυσε) και Αρχηγός της αντιπολίτευσης μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μέχρι τον Οκτώβριο 2009, όταν αυτή η “πολιτικοποιημένη αφρόκρεμα” της Ελληνικής Κοινωνίας τον έκλεξε για Πρωθυπουργό της Ελλάδας στις Γενικές Ελληνικές Κοινοβουλευτικές Εκλογές. Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς τους “πολιτικά ώριμους” ενήλικες Έλληνες Πολίτες!!!!

Τον Ιανουάριο του 2006, η Σοσιαλιστική Διεθνή ένας πολύ ισχυρός Διεθνής Πολιτικός Οργανισμός όπου συμμετέχουν τα περισσότερα “σοσιαλιστικά” κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα κρατών, επέλεξε τον Γιώργο Α. Παπανδρέου σαν Πρόεδρό της. Για μένα προσωπικά “είναι φύση αδύνατο” να πιστέψω ότι από όλους αυτούς τους πολιτικούς ηγέτες των διαφόρων “σοσιαλιστικών” κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων της υφηλίου δεν υπήρχε κάποιος ή κάποια που να μην διέθετε περισσότερες πολιτικές ικανότητες από τον Γιωργάκη μας. Θα πρέπει λοιπόν να καταλήξουμε στο λογικό συμπέρασμα πως όλη αυτή η “νόμιμη” και “επίσημη” επιλογή του Γιώργου Α. Παπανδρέου για Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνής πραγματοποιήθηκε κάτω από τις “οδηγίες” και τις “πιέσεις” του Διεθνές Οικονομικού και Πολιτικού Καταστημένου και των διαφόρων Διεθνών Μασονικών Στοών, για χάρη της “διεθνής πολιτικής προαγωγής” και της “διεθνής πολιτικής προβολής” του. Λοιπόν, η Σοσιαλιστική Διεθνή και το Διεθνές Οικονομικό και Πολιτικό Κατεστημένο είναι παγκόσμιοι “συνέταιροι” ή “φιλαράκια” που δεν έχουν καμία σχέση με αξιοκρατία, δημοκρατία και ισότητα, αλλά μόνο με “σκοτεινά παγκόσμια συμφέροντα” και με “πολύπλευρες παγκόσμιες συνομωσίες”!!!!

Στις 30 Ιουνίου 2008, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επανεξελέγη “ομόφωνα” Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνής όπως και “ξανά” τον Αύγουστο του 2012, μετά που αυτός “είχε αδειάσει” κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά τον Ελληνικό Λαό, μετά που είχε διαμελίσει τον ιστορικό ιστό του Ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Έθνους, και τελικά μετά που είχε αποδυναμώσει την οικονομική, πολιτική και πολιτισμική “συνοχή” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το γεγονός ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αυτός ο “καταστροφικός” και “ανισόρροπος” Έλληνας Πολιτικός παραμένει Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνής μέχρι σήμερα, δεν δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για την “αξιοπιστία”, την “ηθική” και την “προοδευτικότητα” αυτών των Διεθνών Ισχυρών Κοινωνικών Ομάδων που μας ελέγχουν και μας καθοδηγούν, όπως και για την Ποιότητα “της πολιτικής συνείδησης” της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών παγκοσμίως που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, μόνο και μόνο για “να σώσουν το ίδιο τους το τομάρι”;;;;;;;

Για μένα όμως προσωπικά, το πιο υπερβολικό “ιστορικό στοιχείο” αναφορικά με την “αδιάντροπη” και “ανήθικη” πολιτική και κοινωνική στήριξη του Γιώργου Α. Παπανδρέου από τα Διεθνή Αμερικανικά Οικονομικά και Πολιτικά Συμφέροντα είναι η “απόλυτη συνενοχή” του Αμερικανικού Ακαδημαϊκού Κατεστημένου για την παγκόσμια προβολή του, προσφέροντας στον ίδιο το προνόμιο να διδάξει σαν “επισκέπτης καθηγητής” (visiting professor) σε δύο από τα πιο φημισμένα και ισχυρά Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών(ivy league universities) , στο Πανεπιστήμιο του Harvard το 2012 και στο Πανεπιστήμιο Columbia το 2013. Όλα αυτά τα “ιστορικά δεδομένα” μου θυμίζουν τις Σημαντικές Ακαδημαϊκές Θέσεις που είχε αναλάβει ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, σε διάσημα Αμερικανικά Πανεπιστήμια στις δεκαετίες του 50 και 60, αν και “Έλληνας μετανάστης” και “αριστερός”!!!!

Για να δούμε πως τα πράγματα γενικότερα έχουν ξεφύγει, ξεκινώντας από την κορυφή της ανθρώπινης κοινωνίας(εξουσιαστές) μέχρι την βάση της, θα επισημάνω το κρίσιμο στοιχείο ότι το “κύριο θέμα” ή το “κύριο αντικείμενο” στο πρόγραμμα διαλέξεων-συζητήσεων του Γιώργου Α. Παπανδρέου ή του Γιωργάκη μας με τους φοιτητές των δύο αυτών αξιόλογων Αμερικανικών Ακαδημαϊκών Ινστιτούτων, είναι η ανάλυση και η επεξεργασία διαφόρων στρατηγικών για την οικονομική και πολιτική “διάσωση” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εδώ τώρα γελάς ή δεν γελάς;;;; Το λιγότερο, για να μην κάνεις κάτι χειρότερο!!!! Απλά “νιώθω κάποιο βάρος” για τους κακόμοιρους φοιτητές του που θα τους τρελάνει, όπως τρέλανε όλους εμάς τους Έλληνες Πολίτες για “δύο ολόκληρα εφιαλτικά χρόνια” σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδας(2009-2011). Πάντα να τον χαιρόμαστε!!!!

 

 

Είμαι Έλληνας Δερβέναγας – Δοξάστε με !!!!!!! (Νοέμ. 2013)

 

hellas-into-bin

Η Ελλάδα σε ανακύκλωση!!!