Παγκοσμιοποίηση – Η Αμερική προς πώληση

Παγκοσμιοποίηση- Η Αμερική προς πώληση

( ένα γράμμα προς την Μs. Laura Ingraham, μια σημαντική δημοσιογράφος στο Αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News, με το δικό της δημοφιλές πολιτικό πρόγραμμα ‘’The Angle’’, μεταφρασμένο στα ελληνικά.)

Φεβρουάριος 2021

Αγαπητή Laura Ingraham

Είναι η τέταρτη φορά που σου γράφω το τελευταίο χρόνο, ενώ το προηγούμενο γράμμα που σου έστειλα το ανέβασα στην ιστοσελίδα μου(meta-morphosis.gr) περίπου πριν δύο μήνες.
Το γράμμα που σου στέλνω θα το ανεβάσω στην ιστοσελίδα μου όπως και το κύριο κείμενό που έχω συντάξει σχετικά με τον Donald Trump, την Παγκοσμιοποίηση και το όλο ‘’μπάχαλο’’ των Προεδρικών Εκλογών του 2020. Το άρθρο το έγραψα για να προβάλλω το ιστορικό δεδομένο που είναι η πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών σαν Δημοκρατικό Πολίτευμα και σαν ανεξάρτητο έθνος-κράτος, σχέδιο που έχει προγραμματιστεί από τους διεθνείς επιτελείς της Παγκοσμιοποίησης εδώ και 50 χρόνια. Αυτή η ‘’συνωμοσία’’ είναι ενεργή και σε εξέλιξη για περισσότερο από 50 χρόνια, πάντα με την απόλυτη συμμετοχή των τελευταίων Αμερικανικών κυβερνήσεων, ξεκινώντας από τον Πρόεδρο Bill Clinton. Όλοι τους ‘’πραγματικοί πατριώτες’’ όπως και τον σημερινό ‘’παράνομο’’ Πρόεδρο, Joe Biden.

Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να κάνω κάποιες κριτικές με την πολιτική σου θέση μετά τις Προεδρικές Εκλογές του 2020.

Θυμάμαι πολύ καλά ότι περίπου 2 βδομάδες μετά τις Προεδρικές Εκλογές, σε μια μετάδοση στο πρόγραμμά σου , προσπάθησες να περάσεις το μήνυμα ότι παρά το γεγονός των εκλογικών ατασθαλιών, οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει ν’αποδεχτούν το αποτέλεσμα και να προχωρήσουν με τις ζωές τους. Το θεωρώ αυτό απαράδεκτο μετά την εκτεταμένη εκλογική νοθεία και το στήσιμο των εκλογών που έφερε στην επιφάνεια το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, όπου οι νόμοι του Συντάγματος παραβιάστηκαν, κατακερματίζοντας το Δημοκρατικό Πολίτευμα της Αμερικής με σκοπό την εγκατάσταση μιας ‘’μονοκομματικής συνεργιακής ολοκληρωτικής’’ κυβέρνησης.Αυτό το συμπέρασμα μπορούμε εύκολα να το τεκμηριώσουμε, παρατηρώντας τα περίπου 40 Προεδρικά Διατάγματα που ο Joe Biden υπέγραψε στις πρώτες μέρες της Προεδρίας του, αντιστρέφοντας τις θετικές κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δεύτερο, πριν μερικές βδομάδες στο τηλεοπτικό σου πρόγραμμα με προσκαλεσμένο τον Ari Fleischer , και οι δύο σας κάνατε σκληρή κριτική σε όσους είχαν αμφισβητήσει την πολιτική ακεραιότητα του τότε Γενικού Εισαγγελέα William Barr, όπως και των ανώτερων δικαστών του Άρειου Πάγου. Ο πρώτος είχε εκφραστεί επίσημα πως δεν είχε διαπιστώσει εκτεταμένη εκλογική νοθεία έτσι ώστε να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ ο Άρειος Πάγος δεν δέχθηκε να εξετάσει τις νομικές καταγγελίες που είχαν καταθέσει 6 πολιτείες με επικεφαλής η πολιτεία του Texas. Αυτό μετά που δημοσιοποιήθηκαν τα δεδομένα που κατέγραψαν επίσημες αντιπροσωπείες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος σχετικά με τις ‘’εκλογικές ανωμαλίες’’ στις Μεταβαλλόμενες Πολιτείες(swing states) και εκατοντάδων ‘’ένορκων καταθέσεων’’ που συγκεντρώθηκαν από μάρτυρες που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες των συγκεκριμένων πολιτειών.

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως και οι δυο σας προστατεύετε το ‘’πολιτικό κατεστημένο’’, γνωρίζοντας πολύ καλά πως και οι δύο σας συμμετείχατε στο παρελθόν στην κυβέρνηση του George W. Bush με διάφορες πολιτικές ιδιότητες. Ο Ari Fleischer λειτούργησε σαν Αντιπρόσωπος Τύπου του Προέδρου George W. Bush, ένας υποστηρικτής της Παγκοσμιοποίησης!
Παράλληλα πώς μπορείτε και οι δυο σας να υπερασπίζετε την ‘’θεσμική απραξία’’ του Άρειου Πάγου της Αμερικής απέναντι στις νομικές καταγγελίες της νομικής ομάδας του Trump όσον αφορά την εκτεταμένη εκλογική νοθεία όπου εμπλέκονταν οι πάντες ,από τα δικαστήρια των πολιτειών και τους κυβερνήτες τους μέχρι τους καθημερινούς δημόσιους υπάλληλους που είχαν την ευθύνη να ελέγχουν την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, στην μεγάλη πλειοψηφία Αφρο-Αμερικανοί.

Όλοι αυτοί συνεργάστηκαν σαν ένα ‘’πολυμελές συνδικάτο εγκλήματος’’ , αψηφώντας τους συνταγματικούς κανόνες και την δημόσια αξιοπρέπεια. Δεκάδες υποθέσεις παρουσιάστηκαν επίσημα από την ομάδα νομικών του Donald Trump, παρ’όλα αυτά οι Αρειοπαγήτες αρνήθηκαν να εξετάσουν τις λεπτομέρειες αυτών των καταγγελιών. Πόσο ‘’υποχθόνια’’ και ‘’προδοτική’’ ήταν η στάση του Γενικού Εισαγγελέα William Barr όταν επέλεξε ν’αγνοήσει όλα τα δεκάδες στοιχεία που έβγαιναν στην δημοσιότητα κάθε μέρα και που έδειχναν πως όλη η εκλογική διαδικασία ήταν ‘’στημένη’’. Από την παράνομη καταμέτρηση των αργοπορημένων ταχυδρομικών ψηφοδελτίων και την χρήση ελαττωματικών μηχανών καταμέτρησης , όπως τις Κινέζικες μηχανές Dominion, την αδικαιολόγητη στάση καταμέτρησης των ψηφοδελτίων στις Μεταβαλλόμενες Πολιτείες στις 11:30 μμ, μέχρι τις προγραμματισμένες μηχανές καταμέτρησης για να μην αναγνωρίζουν με ακρίβεια την εγκυρότητα των υπογραφών πάνω στα ψηφοδέλτια.

Αμερικανοί κρατικοί αξιωματούχοι από τον Άρειο Πάγο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI, όπως επίσης και οι δημόσιοι υπάλληλοι που πιέστηκαν από τους Δημοκρατικούς να διευκολύνουν την νοθεία της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων δεν είναι μόνο ‘’εγκληματίες’’ με βάση τον νόμο , αλλά και ‘’εθνικοί προδότες’’ την στιγμή που συμμετείχαν στην καταστολή της Αμερικανικής Δημοκρατίας και του Συντάγματός της για προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα.

Laura, η χώρα σου είναι σε ‘’μαύρα χάλια’’, και δεν είναι το φταίξιμο της Κίνας ή των επιτελών της Παγκοσμιοποίησης που οι ίδιοι έχουν μια ατζέντα Παγκόσμιας Κυριαρχίας, ρεαλιστικά την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί πολίτες που είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν την ψυχή τους και την πατρίδα τους για να προστατέψουν τον εαυτούλη τους. Είναι ακριβώς όπως όταν γονείς επιτρέπουν την εκμετάλλευση των παιδιών τους σεξουαλικά για χρηματική αμοιβή, και υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια παρόμοιοι γονείς σε όλη την υφήλιο. Αν ψάξεις στο Internet επίσημες στατιστικές από κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται με την εξαφάνιση παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες από ηλικίες των 13 μέχρι 17 ετών που δεν έχουν εντοπιστεί από τις αρχές, υπάρχουν περισσότερα από 500,000 παιδιά που καταγράφονται κάθε χρόνο.

Laura, κάθε ενήλικο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπεύθυνο γι’αυτή την κοινωνική διαφθορά, που ξεκίνησε δυναμικά εδώ και περίπου 100 χρόνια, από την εποχή όπου το Hollywood έγινε το ‘’mantra’’(υπαρξιακό πρότυπο) του κάθε Αμερικανού. Το σύνολο του Αμερικανικού κατεστημένου, του πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού, έχει μυθοποιήσει την ‘’εικονική πραγματικότητα’’ της κατανάλωσης και της αυτοϊκανοποίησης, τα πάντα προς το συμφέρον των προνομιούχων της κοινωνίας που θέλουν να ‘’ρουφήξουν’’ το αίμα όλων σαν ‘’σύγχρονοι βρικόλακες’’. Laura μην εκπλαγείς αν μια μέρα σύντομα , το παιδί σου σε ‘’μαρτυρήσει’’ στις κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας για να νιώσει ασφαλής. Θυμάσαι το βιβλίο του George Orwell , ‘’1984’’.
Τα παιδιά του Εωσφόρου κάνουν τα πάντα για να ελέγξουν και να διαλύσουν την Ανθρωπότητα!!

Μια πολιτική αξιολόγηση του Προέδρου Donald Trump και ένα ερωτηματικό για την Δημοκρατία της Δύσης

Για τα δύο αυτά θέματα του άρθρου μας , πιστεύω πως η Παγκοσμιοποίηση , που αντιπροσωπεύει την κυριάρχουσα κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική τάση σήμερα, αποτελεί τον αποφασιστικό ιστορικό παράγοντα.

Ο Donald Trump , ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος, μπήκε σαν υποψήφιος στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, για να διασώσει την πολιτική και οικονομική ακεραιότητα της Αμερικής από τα εσωτερικά και εξωτερικά ‘’αρπακτικά’’ της Παγκοσμιοποίησης.
Για περισσότερο από 50 χρόνια, η ‘’ιδεολογική ατζέντα’’ της κλίκας των διεθνών πρωταγωνιστών της Παγκοσμιοποίησης ήταν να υπονομεύσουν την πολιτική νομιμότητα του έθνους-κράτους και τις πλουραλιστικές πολιτικές κουλτούρες τους, ειδικά στον Δυτικό κόσμο, με στόχο τον ολοκληρωτικό έλεγχο του κρατικού οικοδομήματος, συμπεριλαμβάνοντας και αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η καθηγήτρια Madaline Calance του Πανεπεστημίου Iasi της Ρουμανίας, στο άρθρο της του 2014, ‘’Η Παγκοσμιοποίηση και η Θεωρία της Συνωμοσίας’’(Globalization and The Conspiracy Theory), επισημαίνει ότι, ‘’…Στις ημέρες μας , εταιρίες λειτουργούν σ’ένα ανώτερο επίπεδο, υπερβαίνοντας το κράτος, ανακτώντας τεράστιες αυτόνομες εξουσίες. Η επιχειρηματική παγκοσμιοποίηση προωθείτε από μια συμμαχία μεταξύ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κόσμου και των πιο ισχυρών κυβερνήσεων, με σκοπό να συγκροτήσουν σ’ένα ενιαίο σύνολο τις εθνικές οικονομίες έτσι ώστε να πετύχουν την ελεύθερη διακίνηση προϊόντων και κεφαλαίων , δίχως κυβερνητικές παρεμβάσεις…’’.(μετάφραση στα ελληνικά)(www.sciencedirect.com)

Ο Donald Trump ένας πετυχημένος διεθνής επιχειρηματίας, αλλά επίσης και ένας Αμερικανός Πατριώτης , πριν εκλεγεί πρόεδρος, είχε προσωπικά διαπιστώσει πως οι πολιτικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης κάτω από τις κυβερνήσεις του Δημοκρατικού Προέδρου Bill Clinton(1993-2001), του Ρεπουμπλικανικού Προέδρου George W. Bush(2001-2009) και του Δημοκρατικού Προέδρου Barrack Obama(2009-2017), σε συνεννόηση με τις υπερεθνικές επιχειρήσεις και τις διεθνείς τράπεζες, Αμερικανικές και ξένες, σταδιακά μετέφεραν τις οικονομικές δραστηριότητες της χώρας και τις επενδύσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Κίνα, στην Νότια Κορέα, στο Βιετνάμ, στο Μεξικό και στην Ευρώπη, επιφέροντας σε αυτούς τεράστια κέρδη λόγω του φτηνού εργατικού δυναμικού, των χαλαρών φορολογικών νόμων και των ελάχιστων εμπορικών κανονισμών αυτών των χωρών.

Αυτή η ανοιχτή στήριξη μιας Παγκοσμιοποιημένης οικονομίας από αυτές τις Αμερικανικές κυβερνήσεις, οι οποίες εξαγοράστηκαν από και συμβιβάστηκαν με τα ισχυρά παγκόσμια κέντρα παγκοσμιοποίησης όπως η Κίνα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατακερμάτισαν σταδιακά την βιομηχανία της Αμερικής και τις εξαγωγές της, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των Αμερικανών.
Ο Αμερικανός εργάτης αντιμετώπισε επιπλέον οικονομική παρακμή , όταν εκατομμύρια λαθραίοι μετανάστες εισήχθησαν στην Αμερική , προερχόμενοι κυρίως από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Κύρια στρατηγική των οργανωτών της Παγκοσμιοποίησης είναι η εισροή λαθραίων μεταναστών στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης , συμπεριλαμβάνοντας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Προτεραιότητα γι’αυτούς είναι η αποσύνθεση και η εξάρθρωση των εθνικών οικονομιών αυτών των κρατών και των εσωτερικών δημογραφικών και πολιτικών ισορροπιών!!!

Τα τελευταία 50 χρόνια, η μεσαία τάξη των Ηνωμένων Πολιτειών που προσωποποιεί την οικονομική και πολιτική ‘’ραχοκοκαλιά’’ ενός ανεπτυγμένου κράτους , διαμελίστηκε οικονομικά και κοινωνικά, όπως συνέβη με την Δυτική Ευρώπη όταν δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το 1990. Είναι η μεσαία τάξη με το μορφωτικό, επαγγελματικό και το ιστορικό υπόβαθρο της που στηρίζει και εξασφαλίζει την πολιτική ενότητα και την εθνική ακεραιότητα του Δυτικού έθνους-κράτους μέσα από τους δημοκρατικούς πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και γενικής πρόνοιας θεσμούς, που για όλους τους ισχυρούς της Παγκοσμιοποίησης είναι ένα ‘’ανάθεμα’’.

Είναι η μεσαία τάξη του Δυτικού εθνους-κράτους , όχι η κρατική γραφειοκρατία, οι εκλεγμένοι πολιτικοί και τα υψηλά στελέχη των υπερεθνικών επιχειρήσεων που αντιστέκεται στην Νέα Παγκόσμια Τάξη(New World Order) των εξουσιαστών της Παγκοσμιοποίησης , οι οποίοι επιδιώκουν την δημιουργία ενός μη-πολιτικοποιημένου , αμοραλικού, καταναλωτικού και ανασφαλή παγκόσμιου πολίτου.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη εξαπλώνεται σαν ένα ‘’θανατηφόρο ιό’’ στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης σήμερα, μέσα από τους ‘’πουλημένους πολιτικούς’’ στην εξουσία, μέσα από τις εθνικές και τις πολυεθνικές τράπεζες, μέσα από τις διεθνικές επιχειρήσεις και μέσα από τα καλά ελεγχόμενα παγκόσμια μέσα επικοινωνίας και πληροφόρησης. Αυτά τα έθνη-κράτη , λόγω των κοινωνιών τους που είναι μορφωμένες, επιχειρηματικές και οικονομικά πλούσιες, και που ιστορικά αντανακλούν προοδευτικές και πλουραλιστικές πολιτικές κουλτούρες , θεωρούνται από τα ισχυρά στελέχη της Παγκοσμιοποίησης σαν αντιδραστικές προς ένα αυταρχικό και οικονομικά μονολιθικό περιβάλλον που αυτοί προσπαθούν να επιβάλουν παντού. Οι υποστηρικτές της Παγκοσμιοποίησης επιδιώκουν απόλυτη κυριαρχία πάνω στις ζωές όλων των ανθρώπων.

Είμαι σίγουρος πως ο καθηγητής Michel Chossudovsky περιγράφει με ακρίβεια την Νέα Παγκόσμια Τάξη στο άρθρο του του 2018, με τίτλο ‘’Από Παγκόσμια Ανέχεια σε Αποκλεισμό και Δυστυχία-Ανατρέποντας το Κύμα Πολέμου και της Παγκοσμιοποίησης ‘’From Global Poverty to Exclusion and Despair: Reversing the Tide of War and Globalization) όταν αναφέρει ότι ,’’…Αυτό που παρατηρούμε είναι ένα ιμπεριαλιστικό πρόγραμμα που εξυπηρετεί παγκόσμια οικονομικά και χρηματικά συμφέροντα του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου , του Συγκροτήματος της Στρατιωτικής Βιομηχανίας, τους μεγάλους Πετρελαιοπαραγωγούς, τα Βιοτεχνικά καρτέλ, την Παγκόσμια Φαρμακοβιομηχανία, την Παγκόσμια οικονομία των Ναρκωτικών , τις μεγάλες επιχειρήσεις μαζικών μέσων πληροφόρησης, και των Γιγάντων της Υψηλής Τεχνολογίας της Επικοινωνίας(High Tech)….”. (μετάφραση στα ελληνικά)(https://www.globalresearch.ca)

Είναι ένας κόσμος πολύ εκλεπτυσμένων και κοινωνικά ισχυρών αρπακτικών τα οποία συνεργάζονται για να αφανίσουν την οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ταυτότητα σχεδόν κάθε ατόμου στην επιφάνεια της γης.

Πριν συνεχίσουμε την ανάλυσή μας θα ήθελα ν’αναθέσω ή να προτείνω ένα ‘’επίθετο’’ που περιγράφει καλύτερα την ουσία και την υπαρξιακή ταυτότητα των διαφόρων πρωταγωνιστών της Παγκοσμιοποίησης στην υφήλιο. Αυτό το επίθετο στ’Αγγλικά είναι η λέξη ‘’evil’’, που στα Ελληνικά μεταφράζεται σε ‘’σατανικός’’. Στο Λεξικό της Οξφόρδης(www.oxfordlearnersdictionaries.com) το επίθετο ‘’evil’’ μεταφράζεται σαν ‘κάποιος που βρίσκει ευχαρίστηση να κάνει κακό σε άλλους’ , ‘ανήθικος’ και ‘άσπλαχνος’ (σε ελληνική μετάφραση), αλλά εγώ θα ήθελα να προσθέσω επίσης τα επίθετα ‘ψυχωτικός’, ψυχοπαθής’ ,’απεχθής’ και ‘μηδενιστής’. Στην καθημερινή μου ζωή έχω γνωρίσεις πολλά τέτοια άτομα, γνωστούς και συγγενείς!!!

Αυτά τα άτομα που λειτουργούν σαν πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης , έχουν ‘’μεταλλαχθεί’’ από νεαρή ηλικία κάτω από την επιρροή των οικογενειών τους και του κοινωνικού τους περιβάλλοντος σε ‘’αρπακτικά’’ και ‘’εξουσιαστές’’, αντιλαμβάνοντας κάθε άνθρωπο σαν πρόκληση στην έμμονη και αρρωστημένη ιδέα τους πως είναι ‘’μικροί θεοί’’ επί της γης σαν τον Bill Gates και τον Zuckerberg της Facebook , που δικαιούνται να λειτουργούν σαν παντοκράτορες με ιερό σκοπό να κατευθύνουν και ακόμα να κατακερματίζουν ανθρώπινες ζωές σαν ‘’αρχάγγελοι του Εωσφόρου’’.

Για να προσωποποιήσουμε και για να κάνουμε τα υψηλά στελέχη της Παγκοσμιοποίησης πιο προσιτά και αναγνωρίσιμα , θα επιλέξω μια από τις κεντρικές τους οργανώσεις που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της κυριαρχίας , που είναι ‘’ Η Λέσχη της Ρώμης’’(The Club of Rome).’’…Η Λέσχη της Ρώμης είναι σε μεγάλο βαθμό στην κορυφή της πυραμίδας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μια Νέο-Μαλθουσιανή (New Malthusian) οργάνωση με οργανική σχέση με μέλη Ευρωπαϊκών ομάδων εξουσιαστών , όπως είναι η Επιτροπή των 300(μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε από την Βρετανική Αριστοκρατία το 1727) και η Ομάδα Bilderberg…’’.(μετάφραση στα ελληνικά)(https://www.jeremiahproject.com)

Η Λέσχη της Ρώμης δημιουργήθηκε το 1968 από τον Ιταλό βιομήχανο Aurelio Peccei, και τον Σκωτσέζο επιστήμονα, Alexander King. Συγκροτήθηκε όταν μια μικρή διεθνής ομάδα ακαδημαϊκών, υψηλών στελεχών του δημοσίου, ανωτέρων διπλωματών και βιομηχάνων συναντήθηκε σε μια βίλα στην Ρώμη. Αυτή η πληροφορία προέρχεται από το Wikipedia , ένα ενημερωτικό εργαλείο της Παγκοσμιοποίησης. Σε αντίθεση, ο Gary Allen , στο βιβλίο του ‘’Ο Φάκελος Rockefeller’’(The Rockefeller File) αναφέρει ότι ‘’Η Λέσχη της Ρώμης’’ ξεκίνησε στην ιδιωτική έπαυλη της οικογένειας των Rockefeller στην Ιταλική πόλι Bellagio. Περιγράφει την πρώτη συνάντηση όπου διεθνείς επιχειρηματίες και τραπεζίτες όχι μόνο ίδρυσαν αυτή την Λέσχη , αλλά επίσης κατέληξαν σε μια ανεπίσημη συμφωνία που ορίζει την οικονομική πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Gary Allen σημειώνει στο βιβλίο του ότι,’’…Πενήντα σημαντικοί επιχειρηματίες και διεθνείς τραπεζίτες συναντήθηκαν κάτω από την αιγίδα της οικογένειας Rockefeller και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η παραγωγικότητα της Αμερικής θα πρέπει να μειωθεί!!!(και μετά ο ίδιος προσθέτει )…Είναι η ποιότητα ζωής αυτό που προτείνουν να κατακερματίσουν , όχι την δική τους…’’.(μετάφραση στα ελληνικά)(www.henrymakow.com/club_of_rome.html). Αυτή η συνάντηση έγινε το 1968, δηλαδή σχεδόν πριν 50 χρόνια.

Το πρόγραμμα της Λέσχης της Ρώμης κατεγράφη στο πρώτο της βιβλίο , ‘’Τα Όρια της Ανάπτυξης’’(The Limits of Growth), που εκδόθηκε το 1972, και είχε μεγάλη απήχηση παγκοσμίως. Σ’αυτό το βιβλίο γίνεται η επισήμανση ότι λόγω των περιορισμένων πόρων του πλανήτη , η ανθρωπότητα θα πρέπει να υιοθετήσει μια μηδενική άνοδο της οικονομίας και του πληθυσμού της. Ένα από τα βασικά θέματα του προγράμματος ήταν ‘η υπερθέρμανση της γης’, που θα χρειαζόταν την δημιουργία περιβαλλοντολογικών κινημάτων παγκοσμίως, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις των κρατών να ‘αναδιαμορφώσουν’(reset) όλους τους πολιτικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς θεσμούς τους, έτσι ώστε η ανθρώπινη κοινωνία να καταλήξει σε μια ‘συνεργασιακή-κομμουνιστική παγκόσμια κυβέρνηση’. (www.henrymakow.com/club_of_rome.html)

Η Λέσχη της Ρώμης λειτουργεί επίσημα σαν ‘’ερευνητική δεξαμενή’’(think tank) των Ηνωμένων Εθνών και αντιπροσωπεύει το υποκατάστημα κατεύθυνσης των περιβαλλοντολογικών κινημάτων παγκοσμίως. Τα Ηνωμένα Έθνη σαν διεθνής θεσμός προωθεί την Παγκοσμιοποίηση όπως και ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας που λειτουργεί κάτω από την αιγίδα αυτού του διεθνή οργανισμού. Μερικά από τα μέλη της Λέσχης που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση και την Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ο George Soros, o Henry Kissinger, o Bill Gates και ο Michael Gorbachev. Τα τελευταία χρόνια , ειδικά με την Πανδημία του Corona ιού, αυτοί οι ‘’σκοτεινοί παράγοντες’’ της Λέσχης της Ρώμης, έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτουν , εκτός και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, για να καταστρατηγήσουν την κεντρική πολιτική του Προέδρου Donald Trump που επιδίωξε να ενισχύσει την οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ακεραιότητα της χώρας σαν ένα ανεξάρτητο έθνος-κράτος.

Στο δεύτερο βιβλίο της Λέσχης της Ρώμης που εκδόθηκε το 1991, με τον τίτλο ‘’Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση’’(The First Global Revolution), οι καθοδηγητές της Παγκοσμιοποίησης επιβεβαιώνουν πως στην Ανθρώπινη Κοινωνία υπάρχει ένα ‘κενό’(vacuum) στην πολιτική τάξη όπως και στους κοινωνικούς σκοπούς , ότι υπάρχει απουσία ενός ‘πραγματικού εχθρού’(real enemy). Είναι επιτακτικό λοιπόν να δημιουργηθεί ένας ‘’πραγματικός εχθρός’’ για να αναδιοργανωθεί και για να επαναπροσδιορισθεί ολόκληρη η ανθρώπινη κοινωνία , θα πρέπει να επανακινηθεί (reset) το ανθρώπινο είδος. Συναθροίζοντας όλους τους ανθρώπους κάτω από την ‘πολιτική κάλυψη’ μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα συμπεριλαμβάνει τους πάντες , την στιγμή που οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα δείχνουν ν’ασκούν λίγο έλεγχο στα παγκόσμια προβλήματα των καιρών.

Από το βιβλίο της Λέσχης, ‘’Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση’’, θα αναφέρουμε ένα απόσπασμα που αναδείχνει άμεσα την σημερινή Πανδημία του ιού Corona,30 χρόνια πριν. Ένα αίτημα ή μια δικαιολογία για να αναγκάσουν τους ανθρώπους, τις κοινωνίες και τα κράτη σε υποταγή, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των πρωταγωνιστών της Παγκοσμιοποίησης στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το κείμενο εξηγεί ότι, ‘’…Γυρεύοντας για ένα νέο εχθρό που θα μας ενώσει, ανακαλύψαμε την ιδέα πως η μόλυνση του περιβάλλοντος, ο κίνδυνος της υπερθέρμανσης της γης, η έλλειψη πόσιμου νερού, οι λιμοί και τα παρόμοια , καλύπτουν την συνταγή….Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από ανθρώπινες παρεμβάσεις, και είναι μόνο η αλλαγή απόψεων και συμπεριφορών , που αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να υπερνικηθούν …Ο πραγματικός εχθρός τότε είναι η ίδια η ανθρωπότητα…’’.(μετάφραση στα ελληνικά)(www.henrymakow/club_of_rome.html)

Σαν συνέπεια, οι πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης όπως ο Bill Gates και ο George Soros που στηρίζουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, θεωρούν σχεδόν όλη την ανθρωπότητα, εκτός από τους ίδιους και τους πιστούς συνεργάτες τους, σαν εμπόδιο που θα πρέπει να επανορθωθεί και να επαναστραφεί ή να επανεκκινηθεί (reset), ενσωματώνοντας όλους τους λαούς σε μια μοναδική κοινωνική παράταξη, μέσω του φόβου και της προσωπικής ανασφάλειας, και αν χρειαστεί μέσω δραστικών μέτρων όπως παρακολουθούμε σήμερα με την Πανδημία του ιού Corona. Σ’αυτή την ανθρώπινη κοινωνία που γι’αυτούς είναι ο ‘’πραγματικός εχθρός’’ , γιατί το άτομο εμποδίζει την ανθρώπινη πρόοδο και την κοινωνική συνοχή, δεν συμπεριλαμβάνουν τον ίδιο τους το εαυτό , γιατί πιστεύουν πως οι ίδιοι ανήκουν σε μια ‘’ανώτερη κάστα ανθρώπων’’ σαν τους Φαραώ στην Αρχαία Αίγυπτο!!!

Η Λέσχη της Ρώμης στο βιβλίο της ‘’Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση’’(The First Global Revolution) βάζει μεγάλη έμφαση στην παρακμή των Ηνωμένων Πολιτειών, τονίζοντας την ανεπάρκειά της να ηγείται την ανθρωπότητα. Συνοψίζοντας καταλήγει στα δεδομένα ότι η χώρα αυτή έχει τραυματιστεί από τον αποτυχημένο της πόλεμο στο Βιετνάμ, το γεγονός ότι το Αμερικανικό κοινωνικό ιδανικό του ‘’χωνευτηρίου των λαών’’(melting pot) δεν ισχύει πλέον σαν πολιτισμικό πλεονέκτημα για οικονομική επιτυχία και πρόοδο, ενώ η Αμερικανική κοινή γνώμη είναι σε μεγάλο βαθμό αρνητική προς τις κυβερνήσεις τους. Πιστεύουν επίσης, ότι οι Αμερικανοί με τα ‘’φιλελεύθερα ιδεώδεις’’ τους θα είναι πιθανοί πολέμιοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η Αμερική σαν κράτος θα είναι εμπόδιο στην πολιτική της Παγκοσμιοποίησης και στις περιβαλλοντολογικές προτεραιότητες μιας ‘’Νέας Πράσινης Συμφωνίας’’(Green New Deal), καταλήγοντας σε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Οι επικεφαλής του κινήματος για την Παγκοσμιοποίηση αναζητούν να ‘’καλύψουν το κενό’’ (fill the vacuum) που υπάρχει στην καρδιά της σύγχρονης κοινωνίας. Θέλουν μέσα από την ‘’σκοτεινή ατζέντα’’ τους να σώσουν δήθεν τον κόσμο πριν είναι πολύ αργά, ενώ παράλληλα με βάση των δήθεν εκτιμήσεών τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει σαν πρωταγωνιστής σ’αυτή την ‘’μεσσιανική παγκόσμια σταυροφορία’’.’’…Έχοντας χάσει την θέση της σαν ο μοναδικός αρχηγός στον κόσμο…μια αρχηγία βεβαρημένη με γενναιοδωρία γαρνιρισμένη με Πουριτανικές αξίες και κυνισμό αντάξια των κατακτητών της Αμερικανικής Δύσης…το Αμερικανικό έθνος έχει βυθιστεί μέσα στην αμφιβολία και έρχεται αντιμέτωπο με τον πειρασμό , που συχνά αυτό αντιστέκεται και που δεν είναι πλέον δυνατόν σ’ένα παγκόσμιο χωριό(global village) ν’αποσυρθεί στον εαυτό του…’’.(μετάφραση στα ελληνικά)(www.henrymakow.com/club_of_rome.html)

Η πολιτική μομφή των Ηνωμένων Πολιτειών από τους επιτελείς της Παγκοσμιοποίησης έχει λοιπόν εκφραστεί επίσημα από την ‘’Λέσχη της Ρώμης’’ το 1991, σχεδόν πριν 30 χρόνια. Σαν συνέπεια, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε σταδιακά να διαλυθεί οικονομικά και να υπονομευθεί πολιτικά στο άμεσο μέλλον. Αυτή η συνωμοτική επιχείρηση θα έμπαινε σ’εφαρμογή πρώτα από όλα με το ‘’βαθύ κράτος’’ όπου οι Δημοκρατικοί με την συνοχή εκείνων των Ρεπουμπλικανών που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση , θα διέθεταν τα εργαλεία εντός των διοικήσεων και των θεσμών του έθνους να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κρατικού μηχανισμού.

Αυτός ο πολιτικός μηχανισμός ελέγχου των Ηνωμένων Πολιτειών από τους πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης περιλαμβάνει εκλεγμένους κυβερνητικούς αντιπροσώπους, Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, τα ανώτερα στελέχη της κρατικής γραφειοκρατίας, τους ακαδημαϊκούς φορείς, καθηγητές και διοικήσεις πανεπιστημίων και κολλεγίων, όπως και το διδακτικό προσωπικό στα δημόσια σχολεία, ελέγχοντας τα σωματεία των δασκάλων.

Στην συνέχεια, έχουμε την διείσδυση και την διάβρωση των Υπηρεσιών Πληροφορίας και Ασφάλειας όπως την CIA, την NSA και το FBI, όπως και τα δικαστικά σώματα μέσα από τις νομοθετικές και δικαστικές βουλές των πολιτειών , ακόμη και του Αρείου Πάγου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέσω αυτού του ‘’στημένου σχήματος’’ και του ‘’στημένου μηχανισμού’’, όπου η Αμερικανική κοινωνία θα πρέπει να παραμορφωθεί και να τεθεί ανίκανη και άβουλη στην καθημερινή της ζωή, συνέβαλλαν επίσης και η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα που διανέμουν τα μονοπώλια των εταιριών υψηλής τεχνολογίας πληροφόρησης(High Tech) , όπως το YouTube,η Microsoft,η Amazon, η Apple και το Twitter, εταιρίες που ελέγχουν το μεγαλύτερο κομμάτι της μαζικής επικοινωνίας παγκοσμίως.

Τελικά , ένας σημαντικός σύμμαχος των οργανωτών της Παγκοσμιοποίησης μέσα και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι τα διεθνή καρτέλ ‘’ναρκωτικών’’ και ‘’σωματεμπορίου’’, που καθημερινά καταβάλλουν τον ανθρώπινο κοινωνικό ιστό σε όλη την υφήλιο.

Πριν εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών , τον Ιανουάριο του 2017, ο Donald Trump έκανε σαφέστατα ποιο θα ήταν το βασικό πολιτικό του πρόγραμμα-θα αναθεωρούσε όλα εκείνα τα ιστορικά δεδομένα που είχαν τεθεί εν ενεργεία από τις προηγούμενες Αμερικανικές κυβερνήσεις που υπονόμευσαν την πολιτική ακεραιότητα και την οικονομική πρόνοια της χώρας και των πολιτών της. Αυτά τα πολιτικά και οικονομικά παραπετάσματα είχαν εγκατασταθεί σκόπιμα από αυτές τις κυβερνήσεις ξεκινώντας από την Προεδρία του Bill Clinton, σχεδόν πριν 50 χρόνια.

Ο Πρόεδρος Trump διαπίστωσε πως μια πολιτική μη – ελεγχόμενης παράνομης μετανάστευσης, διεθνείς εμπορικές συμφωνίες, Παγκοσμιοποιημένες διεθνείς οργανώσεις σαν τον Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου(World Trade Organization) και το NATO, όπως και οι κυβερνητικές τάσεις να χρησιμοποιούν τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σε γεω-πολιτικούς χώρους πολεμικών συρράξεων σε όλη την υφήλιο, αντλούσαν μόνιμα και συστηματικά το οικονομικό και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Σαν συνέπεια, η πρώτη κίνηση του Προέδρου Donald Trump ήταν να μειώσει σταδιακά την στρατιωτική συμμετοχή της Αμερικής σε μέρη πολεμικής σύρραξης όπως στο Ιράκ και στην Συρία, αλλά και στο Αφγανιστάν. Παράλληλα αύξησε την χρηματοδότηση του στρατιωτικού οικοδομήματος της χώρας με 3 τρισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον, αφού ανακάλυψε πως τα αποθέματα σε στρατιωτικό υλικό είχαν εξαντληθεί και επίσης δεν είχαν εκσυγχρονιστεί καταλλήλως. Ομαλοποίησε τις διπλωματικές σχέσεις της Αμερικής με την Βόρειο Κορέα, ένα πιθανό πυρηνικό αντίπαλο, συναντώντας επίσημα τον Πρόεδρό της, τον Kim Jung-un , στην Σιγκαπούρι τον Ιούνιο του 2018. Επίσης χρησιμοποίησε τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σε συνεργασία με την Ρωσία και την Τουρκία για ν’αφανίσει την Ισλαμική πολιτική οργάνωση ΙSIS που επεδίωκε να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο Ισλαμικό Χαλιφάτο στο Ιράκ και στην Συρία.

Ο Trump υποσχέθηκε να χτίσει ένα ‘’αδιαπέραστο κτιστό ανάχωμα’’ ασφαλείας στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, από όπου εισρέουν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες από τον Νότο. Αυτό το ‘’φράγμα ασφαλείας’’ τώρα έχει μήκος σχεδόν 500 μιλίων, και κατασκευάστηκε με την απόλυτη συνεργασία του Μεξικού που έχει τοποθετήσει 25,000 Μεξικανούς στρατιώτες στα περίχωρα του συνόρου. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται 10 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότεροι προερχόμενοι από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος Trump ακύρωσε την εμπορική συμφωνία NAFTA, που αφορούσε τρεις χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, και που μπήκε σ’εφαρμογή τον Ιανουάριο του 1994. Αυτή η Συμφωνία είχε εξαλείψει τους περισσότερους δασμούς για τα προϊόντα που αυτές οι χώρες εμπορευόντουσαν μεταξύ τους, επικεντρώνοντας στην απελευθέρωση του εμπορίου των προϊόντων υφαντουργίας, των αγροτικών προϊόντων και των αυτοκινήτων.

Με αυτή την Συμφωνία, η αυτοκινητοβιομηχανία της Αμερικής έχει χάσει από το 1994, 350,000 θέσεις εργασίας, οι περισσότερες από αυτές πηγαίνοντας στο Μεξικό και στον Καναδά. Στην θέση αυτής της Συμφωνίας, ο Πρόεδρος Trump , διαπραγματεύτηκε μια νέα συμφωνία με αυτές τις δύο χώρες, την Συμφωνία USMCA, επιβάλλοντας τον όρο ότι τα αυτοκίνητα που εξάγονται μεταξύ των τριών αυτών χωρών θα πρέπει να διαθέτουν το 75% των εξαρτημάτων να τα παράγουν οι ίδιες για να μην ισχύουν οι δασμοί , πάνω από το όριο του 62.5% που ίσχυε με την Συμφωνία NAFTA. Παράλληλα, με την δεύτερη Συμφωνία, οι αγρότες των Ηνωμένων Πολιτειών θα είχαν μεγαλύτερη πρόσβαση στις αγορές γαλακτοκομικών του Καναδά. Την Eμπορική Συμφωνία USMCA την υπέγραψαν οι τρεις χώρες τον Ιανουάριο του 2019.

Κατόπιν , ο Πρόεδρος Trump απέσυρε την Αμερική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας(World Health Organization) τον Μάιο του 2020, ένας οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών που ιδρύθηκε το 1948, με την ευθύνη του συντονισμού αντιμετώπισης θεμάτων υγείας για όλη την υφήλιο. Ο Πρόεδρος της Αμερικής απεχώρησε από αυτόν τον Παγκοσμιοποιημένο διεθνή θεσμό επειδή η οικονομική συνεισφορά των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της Κίνας, που αντιπροσωπεύει μια χώρα του 1,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων αλλά και την δεύτερη πιο ισχυρή οικονομία στην υφήλιο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πλήρωνε 400 εκατομμύρια δολάρια για τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Υγείας, ενώ η Κίνα πλήρωνε μόνο 40 εκατομμύρια δολάρια, μια διαφορά που την δικαιολογούσαν επίσημα γιατί ‘’τεχνικά’’ η Κίνα αντιπροσώπευε μια ‘’αναπτυσσόμενη χώρα’’. Την ίδια ‘’τεχνητή υπόσταση’’ την χρησιμοποίησε η Κίνα για να γίνει αποδεχτή σαν ‘’ευνοούμενη χώρα’’(most favorite nation) στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου(World Trade Organization) το 2001 , όπως και για την Συμφωνία των Παρισίων για το Κλίμα που υπογράφτηκε τον Νοέμβριο του 2016. Αυτή η τελευταία συμφωνία πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, ένας Παγκοσμιοποιημένος Διεθνής Θεσμός , μέσα στο επίσημο σχήμα της Αλλαγής του Κλίματος και της Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Τον επόμενο Παγκοσμιοποιημένο Διεθνή Οργανισμό στον οποίο απευθύνθηκε ο Πρόεδρος Trump ήταν το ΝΑΤΟ, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδοτούσε το 69% του συνολικού αμυντικού προϋπολογισμού των κρατών μελών του ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος Trump τόνισε την θέση της χώρας του, ‘η οποία πλήρωνε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο από ότι θα έπρεπε για να στηρίξει την άμυνα της Ευρώπης, ενώ βγαίνει χαμένη στο εμπόριο με αυτήν’. Επίσης ζήτησε από τα μέλη κράτη του ΝΑΤΟ να τηρήσουν την αρχική τους συμφωνία για το 2% του προϋπολογισμού της κάθε χώρας σαν οικονομική συνεισφορά στον ΝΑΤΟ, που σύντομα θα πρέπει ν’αυξηθεί στο 4%.

Κάτω από τις πολιτικές πιέσεις του Αμερικανού Προέδρου, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ αύξησαν τις δαπάνες τους για την άμυνα για τέταρτη χρονιά μέχρι το 2019, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Stoltenberg, στα τελή Νοεμβρίου του 2019, διαπίστωσε πως η χρηματοδότηση για την άμυνα από τους Ευρωπαίους συμμάχους και τον Καναδά είχε αυξηθεί 4.6% το 2019. Ο ίδιος τότε εξέφρασε την άποψη πως ,’’…αυτό είναι μια πρωτοφανή εξέλιξη που κάνει το ΝΑΤΟ πολύ πιο ισχυρό…’’. Αυτό σήμαινε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες τώρα θα ξόδευε λιγότερο για την άμυνα της Ευρώπης, ενώ η Ευρώπη , ειδικά η Δυτική Ευρώπη, τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα γεωπολιτικό κέντρο Παγκοσμιοποίησης όπως η Κίνα, θα πλήρωνε περισσότερο.

Τον επόμενο Παγκοσμιοποιημένο Διεθνή Οργανισμό στον οποίο ο Πρόεδρος Trump άσκησε πολιτικές πιέσεις ήταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου(World Trade Organization). Αυτός ο Διεθνής Οργανισμός εγκαταστάθηκε τον Απρίλιο του 1994, όταν 123 χώρες υπέγραψαν την συμφωνία. Ο Οργανισμός διέθετε δύο βασικά εμπορικά σκέλη, η αρχή του ‘’ευνοούμενου κράτους’’(most favorite nation) που επιβάλλει στα μέλη κράτη να τηρούν τους ίδιους κανόνες με όλες τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ τους, και ο κανόνας της ‘’πολιτικής εθνικής μεταχείρισης’’ (national treatment policy). Ο δεύτερος κανόνας επιβάλλει στα κράτη μέλη του Οργανισμού την αρχή να χρησιμοποιούν τα ίδια μέτρα στα εισαγόμενα προϊόντα από τα κράτη μέλη σε σχέση με τα προϊόντα που τα ίδια παράγουν, σαν συνέπεια, οι κυβερνήσεις των κρατών μελών δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ‘’προστατευτικά μέσα’’ των προϊόντων τους και των βιομηχανιών τους.

Αναφορικά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ο Πρόεδρος Trump έχει κάνει επίσημη και δυναμική κριτική κατά της Κίνας, η οποία χρησιμοποιεί ‘αθέμιτες εμπορικές πρακτικές’ , εκμεταλλευόμενη το ‘τεχνητό κριτήριο’ της ταυτότητάς της σαν ‘’αναπτυσσόμενη χώρα’’ μέσα στον Οργανισμό, ενώ η ίδια εκπροσωπεί την δεύτερη οικονομική δύναμη στην υφήλιο. Επίσης ο Πρόεδρος Trump πιστεύει πως οι ‘’θεσμικές διαδικασίες’’ για την επίλυση εμπορικών διαφορών μεταξύ των μελών του Οργανισμού δεν ανάγει επαρκή και δίκαια αποτελέσματα όσον αφορά την περιφρόνηση των κανόνων από την Κίνα, και σαν αποτέλεσμα έχει επιλέξει να βασίζεται περισσότερο σε διακρατικές εμπορικές συμφωνίες.

Υπήρχε και μια άλλη διεθνή εμπορική συμφωνία η οποία στόχευε στην Παγκοσμιοποίηση και αυτή ήταν ο Υπερειρηνικός Συνεταιρισμός Κρατών(The Trans-Pacific Partnership) που την υπέγαψαν οι σημαντικότερες χώρες της περιοχής του Ειρηνικού τον Φεβρουάριο του 2016. Βασικός σκοπός αυτής της εμπορικής συμφωνίας ήταν η μείωση των μη-δασμικών και δασμικών προστατευτικών μέτρων μεταξύ των κρατών του Ειρηνικού. Ο Πρόεδρος Trump στήριζε ότι αυτή η διεθνής εμπορική συμφωνία θα επιβάρυνε την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και την ανεξαρτησία της χώρας του. Μετά που εκλέχτηκε Πρόεδρος το 2016, ο ίδιος απέσυρε την Αμερική από αυτή την Συμφωνία τον Ιανουάριο του 2017. Η Συμφωνία δεν μπορούσε να επικυρωθεί με βάση τους όρους της , και έτσι δεν μπήκε σ’εφαρμογή.

Τελικά έχουμε την Συμφωνία των Παρισίων για το Κλίμα που υπογράφτηκε στις 22 Απριλίου του 2015, ενώ μπήκε σ’εφαρμογή τον Νοέμβριο του 2016. Την Συμφωνία την υπέγραψαν 188 κράτη και η Ευρωπαϊκή Ένωση ,όπως και η Κίνα και οι Ινδίες, οι χώρες με την 1η και 2η θέση σε εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα(CO2) . Η Συμφωνία ήταν μέσα στα πλαίσια της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Αλλαγή του Κλίματος που απευθύνεται στην μείωση των αερίων του θερμοκηπίου , προσαρμόζοντας τις χώρες σ’αυτά τα περιβαλλοντολογικά κριτήρια και χρηματοδοτώντας αυτές τις αλλαγές στις βιομηχανίες και στις καθημερινές ανθρώπινες πρακτικές.

Για την Συμφωνία των Παρισίων, ο Πρόεδρος Obama και ο Αντιπρόεδρος Biden, και οι δύο υποστηρικτές της Παγκοσμιοποίησης, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του Δημοκρατικού Κόμματος και των περισσοτέρων ανώτερων στελεχών της κρατικής γραφειοκρατίας και του στρατού, υποσχέθηκαν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μείωνε της εκπομπές του άνθρακα ως το τέλος του 2025 κατά 28%.

Αυτό για τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμαινε μια σημαντική αύξηση του κόστους του ηλεκτρισμού και μια σημαντική μείωση της χρήσης των αυτοκινήτων που λειτουργούν με πετρέλαιο. Επίσης υπήρχε μια αρνητική επίδραση στην βιομηχανία των αυτοκινήτων και στην βαριά βιομηχανία όπως αυτή του χάλυβα που έκανε χρήση του άνθρακα και του ηλεκτρισμού για την παραγωγή των προϊόντων τους. Τελικά, θα προκαλούσε την υποτίμηση της πετρέλαιοβιομηχανίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία με την οικονομική πολιτική του Trump έχει κάνει την χώρα αυτάρκη στην κατανάλωση πετρελαίου, ανακτώντας την πρώτη θέση στην υφήλιο στην παραγωγή πετρελαίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές παρενέργειες της Συμφωνίας των Παρισίων στην οικονομία της Αμερικής, ο Πρόεδρος Trump απεχώρησε από την Συμφωνία στις 1η Ιουνίου του 2017. Άλλες αιτίες που ανάγκασαν τον Trump ν’αποδεσμευτεί από την Συμφωνία των Παρισίων ήταν το γεγονός ότι στην συμφωνία υπήρχε μια ρήτρα που καθόριζε στις ανεπτυγμένες χώρες όπως των Ηνωμένων Πολιτειών , την υποχρέωση να προσφέρουν οικονομική βοήθεια και τεχνική στήριξη σε ‘’ αναπτυσσόμενες χώρες’’ σαν των Ινδιών και της Κίνας για να επιταχυνθεί η μείωση των εκπομπών των ‘’αερίων του θερμοκηπίου’’.

Σχετικά τώρα με την Κίνα και τις Ινδίες, δύο ισχυρές οικονομικά χώρες, με βάση τις ‘’τεχνικές προδιαγραφές’’ της Συμφωνίας, αυτές οι δύο χώρες είχαν ενταχθεί σαν ‘’αναπτυσσόμενα κράτη’’ , και σαν συνέπεια δεν είχαν την υποχρέωση να μειώσουν τις εκπομπές αερίων μέχρι το 2030, ενώ δεν υπάρχουν κυρώσεις για χώρες όπως τις Ινδίες και την Κίνα, ή όποια άλλη χώρα που δεν πετυχαίνουν τα δεδομένα κριτήρια μείωσης των εκπομπών αερίων. Αυτό σήμαινε πως η Κίνα και οι Ινδίες , δύο βιομηχανικές χώρες, δεν ήταν αναγκασμένες να τηρήσουν τα ίδια σκληρά κυβερνητικά μέτρα όπως οι άλλες ανεπτυγμένες χώρες που θα πρέπει ν’αγγίξουν μέχρι το 2050, ‘’μηδενικές εκπομπές’’(net-zero-emissions), έτσι ώστε να περιορισθεί η θερμοκρασία του πλανήτη κάτω από δύο βαθμούς Κελσίου σε σχέση με την μεσαία μέτρηση της θερμοκρασίας του πλανήτη πριν την ‘’βιομηχανική περίοδο’’.

Έχουμε ήδη αναφέρει την πληροφορία πως το 1968, στην πρώτη συνάντηση της Λέσχης της Ρώμης, είχε αποφανθεί πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να υποβαθμιστεί οικονομικά και πολιτικά σαν έθνος-κράτος, μια τετελεσμένη απόφαση που το επανέλαβαν στα βιβλία τους , ‘’Τα Όρια της Ανάπτυξης’’ το 1972, αλλά ειδικά με το βιβλίο τους ‘’Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση’’ το 1991. Θα πρέπει λοιπόν να συμπεράνουμε πως μια ‘’εκτεταμένη συνωμοσία’’ έμπαινε στα σκαριά, που όπως έχουμε διαπιστώσει κορυφώθηκε με την εκλογή του Donald Trump στην Προεδρία της Αμερικής το 2016. Θα εξετάσουμε την ολοκλήρωση αυτής της ‘’παγκόσμιας συνωμοσίας’’ σε σχέση με την Προεδρία του Trump, αλλά πρώτα θέλω να καταθέσω την σημασία της λέξης ‘’συνωμοσία’’(conspiracy) όπως αυτή μεταφράζεται από το λεξικό της Οξφόρδης στην ιστοσελίδα της , www.oxfordlearnersdictionaries.com .

Το λεξικό της Οξφόρδης διατυπώνει την έννοια της λέξης ‘’συνωμοσία’’(conspiracy) σαν ‘ένα μυστικό σχέδιο από μια ομάδα ανθρώπων που σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια πράξη που είναι επιζήμια ή παράνομη’.(μετάφραση στα ελληνικά)

Είναι ενδιαφέρον ν’αναγνωρίσουμε εδώ ή να επαληθεύσουμε πως η λέξη ‘’συνωμοσία’’(conspiracy) είναι ένας όρος ‘’taboo’’ σε πολλά κείμενα, είτε αυτά προέρχονται από ιστορικά έγγραφα, πολιτικές αναλύσεις ή ακόμη και σε δημοσιογραφικά σχόλια που παρουσιάζονται σε εφημερίδες , περιοδικά ή στην ειδησιογραφία. Για μένα προσωπικά αυτό αποτελεί μια ‘’συντακτική ιστορική εκτροπή’’ ή μια ‘’διαστρέβλωση ιστορικών γεγονότων’’ , την στιγμή που γνωρίζουμε πολύ καλά πως στην ιστορία ο ‘’κοινωνικο-πολιτικός παράγοντας’’ της συνωμοσίας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υποκίνηση ιστορικών εξελίξεων και τάσεων , όπως και στην νομιμοποίηση ‘’αρπαγής εξουσίας’’ ή την ‘’εξιλέωση’’ του νέου πολιτικού σχήματος.

Για παράδειγμα, στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τον σχεδόν 400 χρόνων, όπως και στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία των 400 χρόνων, η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκρατόρων δεν πέθαναν από φυσικό θάνατο, αλλά δολοφονήθηκαν στην διάρκεια της ηγεσίας τους, από άτομα που ήθελαν να σφετεριστούν την πολιτική εξουσία και να εγκατασταθούν οι ίδιοι σαν ‘’νόμιμοι ηγέτες’’. Το ίδιο παρατηρούμε σε όλο το φάσμα πολιτικών σχημάτων , είτε αυτό συμβαίνει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, στα βασίλεια της Αγγλίας, στην Γαλλική και στην Ρωσική Επανάσταση, ή ακόμη όταν αυτό το πολιτικό φαινόμενο εμφανίζεται στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, με τέσσερεις δολοφονημένους Προέδρους και με τέσσερεις Προέδρους που αντιμετώπισαν απόπειρες δολοφονίας τον 19ο και τον 20ο αιώνα.

Πιστεύω πως οι περισσότερες ιστορικές και πολιτικές αφηγήσεις από τις αρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, υπήρχε μεγάλη προσπάθεια να μην επικεντρωθούν στην κρίσιμη κοινωνικο-πολιτική δυναμική της ‘’συνωμοσίας’’ όσον αφορά στην διαμόρφωση σημαντικών ιστορικών γεγονότων, διότι αυτό θ’αμφισβητούσε την φυσική ροή των εξελίξεων ‘’προς στα μπρος’’, και φυσικά θα αμαύρωνε το υπάρχων πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο εκείνης της εποχής.

Και έτσι ‘’η ζωή συνεχίζεται’’ σαν τίποτα το σημαντικό να έχει συμβεί, ουσιαστικά όμως αγνοώντας τις υπάρχουσες θεσμικές ισορροπίες ελέγχου ενός πολιτικού συστήματος, την πρόνοια της πλειοψηφίας της κοινότητας, και φυσικά τις ανεξέλεγκτες και αυταρχικές πολιτικές των ανθρώπων που διαθέτουν και μονοπωλούν την πολιτική και οικονομική εξουσία. Επίσης αυτό το φαινόμενο της ‘’συνωμοσίας’’ το παρατηρούμε στην ανθρώπινη συμπεριφορά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, όπως μέσα σε οικογένειες και σε σόια, όπου παίζεται ο αγώνας της επιρροής από ένα ή περισσότερα άτομα πάνω στους υπόλοιπους, όπως με την Ιταλική Μαφία και τα Καρτέλ ναρκωτικών.

Σε τελευταία ανάλυση, η ‘’συνωμοσία’’ προστατεύει τον ‘’αμοραλισμό’’,τον ‘’αυταρχισμό’’ και το ‘’άστατο’’ κοινωνικο-πολιτικό και κοινωνικο-οικονομικό κατασκεύασμα που συντηρείται και επιβάλλεται από εκείνους που μονοπωλούν την εξουσία μέσα στην οικογένεια , στο σόι , στην κοινωνία, στο κράτος ή μέσα στο βασίλειο. Μια Οικουμενική Κοινωνική Υποκρισία στο μεγαλείο της.’’ Ο Βασιλιάς απεβίωσε, ζήτω ο Βασιλιάς’’.

Επιστρέφοντας τώρα στην Προεδρία του Donald Trump και τα ‘’πολιτικά ευτράπελα’’ που διέπραξαν οι πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης, εντός και εκτός της χώρας, με σκοπό να διαλύσουν την κυβέρνηση του και φυσικά να υπονομεύσουν την πολιτική και οικονομική ακεραιότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, μια ‘’συνωμοσία’’ που είχε πρωτοστατήσει πριν 50 χρόνια, κορυφώθηκε με το ακόλουθο ‘’σατανικό’’ και ‘’αντισυνταγματικό’’ σχέδιο.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Donald Trump πριν εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσίασε ξεκάθαρα ποιο θα ήταν το πολιτικό πρόγραμμα που θ’ακολουθούσε σαν Πρόεδρος, που ήταν να ενισχύσει την πολιτική και οικονομική υπόσταση της χώρας του που είχε καταρρακωθεί από τις προηγούμενες Αμερικανικές κυβερνήσεις, ειδικά από την Δημοκρατική Κυβέρνηση του Obama. Η πολιτική του ατζέντα ήταν ‘’ανάθεμα’’ για τα σχέδια των εποπτών της Παγκοσμιοποίησης, εσωτερικά και εξωτερικά της Αμερικής, που επιδίωκαν την εγκατάσταση μια Νέας Παγκόσμιας Τάξης(New World Order) που θα υποβάθμιζε την νομιμότητα και την λειτουργικότητα των εθνών-κρατών.

Αυτοί οι ισχυροί ‘’διεθνείς συνωμότες’’ της Παγκοσμιοποίησης και επικεφαλής Διεθνών Μασονικών Στοών, χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που αυτοί είχαν στην διάθεσή τους για να υποσκάψουν και για ν’αμαυρώσουν την πολιτική υπόσταση του Donald Trump, πρώτα απ’όλα με την ‘’στημένη παραπληροφόρηση’’ των ισχυρών μέσων ενημέρωσης στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη , όπως και των διεθνών εταιριών σύγχρονης τεχνολογίας επικοινωνίας(High Tech Companies) όπως την Microsoft, την Google, την Facebook, την YouTube, την Twitter ,κλπ.

Το γεγονός ότι αυτοί οι ‘’κοσμοκράτορες’’ της Παγκοσμιοποίησης δεν πέτυχαν να εκλέξουν την Δημοκρατική Προεδρική Υποψήφιο, την Hillary Clinton το 2016, που πάντα στήριζε την Παγκοσμιοποίηση όπως ο σύζυγός της ο Bill Clinton, πρώην Δημοκρατικός Πρόεδρος της Αμερικής, τους ανάγκασε να ενεργοποιήσουν το ‘’δίκτυο’’ τους εντός του κρατικού μηχανισμού της χώρας.

Πρώτα απ’όλα διέθεταν άμεση πρόσβαση στο ίδιο το Δημοκρατικό Κόμμα, και κατ’επέκταση στους κρατικούς οργανισμούς όπως την FBI,την CIA , και πιο σημαντικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, συγκροτώντας ένα απέραντο ‘’συνδικάτο εγκλήματος’’(crime syndicate), πάντα με την συμμετοχή ανώτερων στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης Obama και τους υποστηρικτές τους μέσα στο πολιτικό κατεστημένο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που τους αποκαλούν ‘’ρινόκερους’’(rhinos), όπως και μέρος των ανώτερων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Όλοι αυτοί αποτελούν το λεγόμενο ‘’βαθύ κράτος’’.

Αυτή η ‘’στεγανή ομάδα’’ πολιτικών και ανώτατων κρατικών υπαλλήλων αντιπροσωπεύει μια πολύ δυνατή ‘’πελατειακή βάση’’ των διεθνών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης μέσα από την οποία σταδιακά αποκτούσαν τον έλεγχο του συνόλου των δραστηριοτήτων του Αμερικανικού κράτους όπως και τις πολιτικές των κυβερνήσεών της τα τελευταία 50 χρόνια. Με βάση την οικονομική τους ισχύ και τον έλεγχο σημαντικών Μασονικών Στοών, τοποθετούσαν τους ‘’δικούς τους ανθρώπους’’ σε καίριες θέσεις αποφάσεων και διαχείρισης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση αλλά και στις κυβερνήσεις των πολιτειών, συντονίζοντας τις λειτουργίες ολόκληρης της κρατικής υποδομής.

Μετά από πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Trump στα πλαίσια ‘’πληροφορίας’’ και ‘’δικαιοσύνης’’, ειδικά με βάση την έρευνα του Κρατικού Εισαγγελέα Muller, που έκανε διεξαγωγή έρευνας για 2,5 χρόνια, υπεύθυνο για την Ειδική Επιτροπή της Βουλής που ασχολήθηκε με την υπόθεση πολιτικής σύμπραξης(political collusion) του Trump με την Ρωσία, πριν και μετά των προεδρικών εκλογών, αποκαλύφτηκε ότι στελέχη που εργαζόντουσαν στην ομάδα για την εκλογή του Trump(campaign team), όπως και τα άτομα που βρισκόντουσαν στον ‘’στενό κύκλο’’ του Trump μετά την εκλογή του σαν Πρόεδρος , βρισκόντουσαν ‘’υπό παρακολούθηση’’ από του Obama των ανωτέρων κρατικών αξιωματούχων του FBI, της CIA, και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η ‘’αντισυνταγματική’’ και ‘’παράνομη’’ παρακολούθηση των στενών συνεργατών, συμβούλων και μελλοντικών υποψηφίων του Donald Trump συνεχίστηκε και μετά την εκλογή του σαν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ μερικοί από αυτούς κατηγορήθηκαν για ‘’πράξεις έσχατης προδοσίας’’, όπως τον Στρατηγό Flynn που ήταν η επιλογή του Προέδρου για το Γραφείο Εθνικής Ασφάλειας(Head of Intelligence).

Μετά από 2,5 χρόνια έρευνας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της CIA, και του FBI,και με βάση το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής Muller, διαπιστώθηκε επίσημα και νομικά πως δεν υπήρχαν αποδείξεις για ‘’έσχατη πολιτική προδοσία’’ ή για ‘’παράνομες οικονομικές συναλλαγές’’ του Trump ή των πολιτικών συνεργατών του με την Ρωσία.

Για να μπορέσουμε ν’αναγνωρίσουμε και να επιβεβαιώσουμε πιο ξεκάθαρα το ‘’βάθος και πλάτος’’ των συνωμοτικών μηχανορραφιών των επικεφαλής της Παγκοσμιοποίησης, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό της Αμερικής, θ’αναλύσουμε με λεπτομέρεια τα δεδομένα σχετικά με την Ειδική Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που ξεκίνησε τις εργασίες της τον πρώτο χρόνο της Προεδρίας του Trump. Αυτές οι εργασίες ξεκίνησαν μετά την ψήφο της πλειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων που σήμερα ελέγχεται από το Δημοκρατικό Κόμμα και διαθέτει τις θεσμικές εξουσίες να επιβλέπει όλες τις επιτροπές της ομοσπονδιακή κυβέρνησης που περιεργάζονται θέματα δικαιοσύνης και ασφάλειας.

Οι Δημοκράτες στην Βουλή των Αντιπροσώπων εισήγαγαν και πέρασαν την εγκατάσταση μιας Ειδικής Επιτροπής που θα εξέταζε και θ’αξιολογούσε κατηγορίες εγκληματικών πράξεων που είχαν κατατεθεί από το FBI , την CIA και το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με τον Donald Trump και τους πολιτικούς συνεργάτες του . Οι κατηγορίες επισήμαιναν πως ο Trump και οι συνεργάτες του είχαν εμπλακεί με Ρωσικές κρατικές υπηρεσίες για να υπονομεύσουν τις πιθανότητες εκλογής της Hillary Clinton για Πρόεδρο της Αμερικής το 2016, όπως επίσης και για παράνομες οικονομικές συναλλαγές με τον Ρώσο Πρόεδρο Putin και Ρώσους Ολιγάρχες.

Αν αυτές οι κατηγορίες ‘’έσχατης προδοσίας’’ ευσταθούσαν, αυτό θα σήμαινε πως ο Donald Trump θα έπρεπε να δικαστεί από την Βουλή και στην συνέχεια να καθαιρεθεί από την Προεδρία αφού είχε αποδειχθεί η ενοχή του. Η Επιτροπή Πληροφοριών και Ασφάλειας(Intelligence Committee), ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς στην Βουλή των Αντιπροσώπων(House of Representatives), με Πρόεδρο τον Adam Schiff, Δημοκρατικό Αντιπρόσωπο, ψήφισε την δημιουργία μιας Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Κρατικό Εισαγγελέα Muller, μετά την παραλαβή ενοχοποιητικών εκθέσεων από το FBI, την CIA και το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αυτοί οι κρατικοί οργανισμοί στην ουσία είναι το ‘’βαθύ κράτος’’, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επικεφαλής της Παγκοσμιοποίησης, παρά το γεγονός ότι ‘’θεσμικά’’ κινούνται κάτω από την αιγίδα της Ρεπουμπλικανικής Κυβέρνησης του Donald Trump.

Ο βασικός κορμός αυτών των ‘’επίσημων αναφορών’’ για πολιτική και οικονομική σύμπραξη(collusion) με την Ρωσία, πριν και μετά την εκλογή του Donald Trump στην Προεδρία το 2016, προερχόταν από τον ‘’Φάκελο Steele’’(Steele Dossier), μια Έκθεση Μυστικών Πληροφοριών που είχε κατατεθεί στα γραφεία της FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τον Christopher Steele, πρώην Βρετανό πράκτορα και ειδικό για θέματα Ρωσίας.

Αν και από τις αρχές του 2016, ο ‘’Φάκελος Steele’’ είχε εκτιμηθεί από την FBI σαν ένα ‘’κατασκεύασμα’’ που είχε στοιχειοθετηθεί με την βοήθεια ενός Ρώσου καθηγητή που εργαζόταν σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο και όχι μέσω πληροφοριών ενός Ρώσου πράκτορα όπως είχε δηλώσει στην αρχή ο Steele, το Φάκελο το FBI τον κράτησαν σαν ‘’ενοχοποιητικό στοιχείο’’ , μέσα από ‘’αντισυνταγματικά τεχνάσματα’’ των επικεφαλής του FBI, της CIA , και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι είχαν διορισθεί από την απερχόμενη κυβέρνηση του Obama.

Οι αρχηγοί αυτών των κυβερνητικών οργανισμών και οργανώσεων είχαν πράξει ‘’εγκληματικά’’ και ‘’αντισυνταγματικά’’, διαστρεβλώνοντας την αυθεντικότητα του Φακέλου Steele, και θα έπρεπε να είχαν κατηγορηθεί και δικαστεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αντιθέτως, ο νέος Γενικός Εισαγγελέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης , ο William Barr, που είχε διορισθεί από τον Donald Trump, επέλεξε να μην τους καταδιώξει δικαστικά, γιατί ο ίδιος απεδείχθη τελικά πως αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του ‘’βαθύ κράτους’’ την στιγμή που είχε επιτελέσει Γενικός Εισαγγελέας του Προέδρου George W. Bush.

Εδώ θα πρέπει ν’αναφέρουμε την κρίσιμη πληροφορία πως μετά την Έρευνα του Εισαγγελέα Muller, ανακαλύφτηκε πως ο ‘’Φάκελος Steele’’ είχε χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό της ‘’εκλογικής εκστρατείας’’(campaign fund) της Hillary Clinton το 2016. Σαν συνέπεια, ο πρόεδρος Muller της Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής, μετά από 2,5 χρόνια ερευνών δεν είχε άλλη επιλογή παρά ν’απαλλάξει τον Πρόεδρο Donald Trump από ‘’εγκληματικές πράξεις’’, ενώ θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψη από την αρχή της έρευνας τις ‘’αβάσιμες πληροφορίες’’ του Christopher Steele. Τελικά ο Muller συνέχισε την έρευνα του για 2,5 χρόνια, αμαυρώνοντας την ‘’πολιτική ακεραιότητα’’του Προέδρου της Αμερικής, ‘’δίνοντας τροφή’’ στα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής αλλά και της Ευρώπης, να τον κατηγορούν σαν ‘’πράκτορα’’ και ‘’προδότη’’ της πατρίδας του.

Είναι λοιπόν φυσικό να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως ο Κυβερνητικός Εισαγγελέας Muller , όπως και ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr, και οι δύο Ρεπουμπλικανοί σαν τον Πρόεδρο Trump, να είχαν λειτουργήσει σαν ‘’κύριοι μεσάζοντες’’ του Βαθύ Κράτους(deep state), οι οποίοι ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες των αρχηγών της Παγκοσμιοποίησης μέσω των Μασονικών Στοών στις οποίες αυτοί ανήκαν.

Η Έκθεση Muller δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στις 18 Απριλίου του 2019, απαλλάσσοντας τον Πρόεδρο Trump απ’όλες τις κατηγορίες. Άδικα λοιπόν , για 2,5 χρόνια , τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής και της Ευρώπης προωθούσαν το συμπέρασμα ότι ο Trump ήταν ένοχος, και σχεδόν καθημερινά τον κατηγορούσαν σαν τον ‘’μεσάζοντα’’ του Προέδρου Putin της Ρωσίας.

Οι επιτελείς της Παγκοσμιοποίησης μέσα και έξω της Αμερικής, δεν μπορούσαν να δεχθούν αυτήν την ‘’νόμιμη απόφαση’’ της Αμερικανικής Γερουσίας την στιγμή που επιδίωκαν να θέσουν τον Donald Trump εκτός Προεδρίας, έτσι ώστε να υποβαθμίσουν πιο εύκολα την Αμερική πολιτικά και οικονομικά. Φυσικά για ακόμη μια φορά , το Δημοκρατικό Κόμμα , το παλιό κατεστημένο των Ρεπουμπλικανών , το FBI, η CIA και το Υπουργείο Δικαιοσύνης , ανακάλυψαν μια νέα ‘’παράνομη πολιτική συνταγή’’ για ν’απομακρύνουν τον Donald Trump από την Προεδρία , πάλι με την ‘’παραπομπή’’ του για παράνομες πολιτικές πράξεις.

Έχουμε ήδη αναφέρει πως η Βουλή των Αντιπροσώπων διαβουλεύει την Επιτροπή Πληροφοριών και Ασφάλειας(intelligence committee) που τώρα ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, και όπως με την υπόθεση ‘’σύμπραξης’’(collusion) του Trump με την Ρωσία, η ίδια Επιτροπή εισήγαγε νέα στοιχεία κατηγοριών.

Όπως με την περίπτωση του Φακέλου Steele, η Επιτροπή πάλι χρησιμοποίησε ένα ‘’στημένο πληροφοριοδότη’’(whistle blower) που μέχρι σήμερα η ταυτότητά του είναι άγνωστη στο κοινό. Ο νέος πληροφοριοδότης έκανε καταγγελία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο FBI, καταθέτοντας πως υπήρχαν ‘’νομικές παρεκτροπές’’ σε πρωτοβουλίες του Donald Trump ως Πρόεδρος , που ζητούσε τις παρεμβάσεις ξένων κρατών για να επηρεάσει τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Προεδρικών εκλογών του 2020.

Η επίσημη ‘’παραπομπή’’ του Donald Trump σε δίκη κινήθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων στις 18 Δεκεμβρίου του 2019, με 252 ψήφους υπέρ και 196 κατά. Η πρόταση της ‘’παραπομπής’’ βασιζόταν στις κατηγορίες της ‘’κατάχρησης εξουσίας’’(abuse of power) και της ‘’παρεμπόδισης της Βουλής’’(obstruction of Congress). Οι νομικές κατηγορίες σχετιζόντουσαν με το ‘’δήθεν πρόσχημα’’ πως ο Πρόεδρος Trump είχε πιέσει προσωπικά την Ουκρανία και άλλα κράτη να του παραδώσουν επιβαρυντικές πληροφορίες για τον τότε Προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών , τον Joe Biden, για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής το 2020, όπως επίσης και για πληροφορίες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο βασικός κορμός αυτών των κατηγοριών ενάντια στον Trump βασιζόντουσαν στην ‘’ψευδή πληροφορία’’ πως ο ίδιος είχε ‘’μπλοκάρει’’ και μετά ‘’ξεμπλόκαρε’’ στρατιωτική βοήθεια των 400 εκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία που είχε εγκρίνει η Αμερικανική Βουλή. Υπήρχε ο ‘’δήθεν’’ ισχυρισμός ότι ο Πρόεδρος θα ενέκρινε την στρατιωτική βοήθεια στον νεο-εκλεγμένο Ουκρανό Πρόεδρο Zelenski , αν ο ίδιος προσωπικά θα πραγματοποιούσε έρευνα σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες της Ουκρανικής Πετρελαικής Εταιρίας Burisma, την μεγαλύτερη της χώρας, και με την οποία ο γιός του Joe Biden , o Hunter Biden είχε επαγγελματικές σχέσεις.

Ο Trump ήθελε να ενημερωθεί για τις ‘’νομικές επιπλοκές’’ σχετικά με την αποκαθαίρεση του Ουκρανού εισαγγελέα που ήταν υπεύθυνος για την έρευνα των παράνομων οικονομικών συναλλαγών αυτής της εταιρίας κάτω από τις πιέσεις του τότε αντι-Προέδρου της Αμερικής Joe Biden. Διακινήθηκαν κάποιες επαφές μεταξύ του Λευκού Οίκου και την νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, που κορυφώθηκε με το τηλεφώνημα μεταξύ του Donald Trump και του Ουκρανού Προέδρου Zelenski στις 25 Ιουλίου του 2019.

Η επίσημη κατηγορία ‘’του έναντι’’(quid pro quo) στον Trump απέναντι στον Ουκρανό Πρόεδρο Zelenski, δηλαδή ‘’θα σε βοηθήσω αν με βοηθήσεις’’, ήταν βασισμένη στο τηλεφώνημα του με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ο Donald Trump σε αντιπερισπασμό κοινοποίησε το ‘’αυθεντικό αντίγραφο’’ της μαγνητοφωνημένης τηλεφωνικής συζήτησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου φαινόταν ξεκάθαρα πως ο ίδιος δεν ζητούσε ‘’συγκεκριμένες’’ πληροφορίες για την εμπλοκή του Hunter Biden στο οικονομικό σκάνδαλο της εταιρίας Burisma, απλά ζητούσε την ‘’νομική αξιολόγηση’’ αυτών των σκανδάλων της εταιρίας, γιατί μέχρι τότε αυτή είχε πτωχεύσει.

Και οι δύο πλευρές παρουσίασαν τα ‘’νομικά επιχειρήματά’’ τους στα έδρανα της Γερουσίας μεταξύ της 14 ης και 16 ης Ιανουαρίου του 2020. Η Γερουσία είναι ο θεσμός της Βουλής που αποφασίζει την νομιμότητα μιας πρότασης ή ενός νόμου που παρουσιάζει η Βουλή των Αντιπροσώπων. Η Γερουσία απάλλαξε τον Πρόεδρο Trump από αυτές τις κατηγορίες στις 5 Φεβρουαρίου του 2020, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι είχαν την πλειοψηφία.

Την στιγμή που οι κατηγορίες για την ‘’καθαίρεση’’ του Donald Trump απορρίφθηκαν από την Γερουσία, οι πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης μέσα και έξω των Ηνωμένων Πολιτειών, ‘’τα έδωσαν όλα’’ για να υποτιμήσουν το Αμερικανικό Σύνταγμα έτσι ώστε να τοποθετήσουν στην θέση του ένα ‘’μονοκομματικό πολιτικό σύστημα’’ με το Δημοκρατικό Κόμμα στην εξουσία, το οποίο έχει υποστηρίξει την Παγκοσμιοποίηση για περισσότερο από 50 χρόνια.

Αυτοί οι Παγκόσμιοι Συνωμότες υλοποίησαν το σχέδιό τους διαβρώνοντας ‘’έμμεσα’’ την ψήφο των Αμερικανών πολιτών με την παραποίηση και την άμεση παρεμβολή των διαδικασιών της ψηφοφορίας και των συνταγματικών κανόνων που καθορίζουν αυτές τις διαδικασίες. Στις Προεδρικές εκλογές του 2020, οι επιτελείς της Παγκοσμιοποίησης επικεντρώθηκαν στις ‘’μεταβαλλόμενες πολιτείες’’(Swing States) των Georgia, Wisconsin, Pennsylvania, Arizona, Nevada και Michigan, που αντιπροσώπευαν εκείνες τις πολιτείες που χρειαζόντουσαν οι Δημοκρατικοί για να εκλέξουν τον υποψήφιό τους στην Προεδρία.

Οι Συνωμότες της Παγκοσμιοποίησης , μέσα και έξω των Ηνωμένων Πολιτειών, σχεδίαζαν να καταργήσουν τα προγράμματα του Trump που λειτουργούσαν κατά της Παγκοσμιοποίησης, ειδικά αυτά που ενίσχυαν την πολιτική και οικονομική ισχύ της Αμερικής παγκοσμίως. Πρακτικά, ήθελαν η Αμερική να μεταλλαχθεί σε ‘’πελατειακή χώρα’’(client state) όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε η Κίνα ν’αναδειχθεί σαν η Πρώτη Παγκόσμια Δύναμη , πολιτικά και στρατιωτικά. Όλοι εκείνοι οι πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι που συνέβαλλαν ‘’αντισυνταγματικά’’ στο σχέδιο εξαθλίωσης της Αμερικής και αναίρεσης του Αμερικανικού Συντάγματος λειτούργησαν σαν ‘’προδότες’’ , είτε Δημοκρατικοί είτε Ρεπουμπλικάνοι!!!

Υπήρξαν άπειρες και ξεκάθαρες ενδείξεις μιας ‘’εκτεταμένης εκλογικής νοθείας’’ σ’αυτές τις ‘’μεταβαλλόμενες πολιτείες’’(swing states) , αλλά επίσης μέσω ‘’ψευδών πληροφοριών’’(fake news) που δεν ήθελαν ν’αναφέρουν τις λεπτομέρειες αυτής της νοθείας όπως το CNN, CBS και το NBC,εκτός από δευτερεύοντα τηλεοπτικά κανάλια όπως το Fox News , News Max , NTD, και το Blaze TV. Πιο σημαντικά, οι Εταιρίες Επικοινωνίας Υψηλής Τεχνολογίας(High Tech Companies), όπως το Facebook, το YouTube, το Google, το Twitter και το Amazon, επηρέασαν άμεσα τα αποτελέσματα των εκλογών ‘’διακόπτοντας’’ τις πληροφορίες για την εκλογική παραποίηση , ενώ παράλληλα διέγραφαν πολιτικά μηνύματα πολιτικών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών που υποστήριζαν πολιτικά τον Donald Trump. Η Εταιρία Twitter πολλές φορές κατέβαζε(bring down) τα μηνύματα του ίδιου του Προέδρου της Αμερικής.

Οι ‘’αντισυνταγματικές πρακτικές’’ του Μονοπωλίου των Εταιριών Πληροφόρησης, ‘’αντισυνταγματικές’’ με βάση το Πρώτο Άρθρο του Αμερικανικού Συντάγματος για την ‘’ελευθερία του λόγου’’ , αποτελούσαν τα πρώτα βήματα που θα ‘’έδιναν άφεση αμαρτιών’’ και την κάλυψη ενός μελλοντικού ‘’συνεργασιακού ολοκληρωτικού κράτους’’(corporatist totalitarian state) όπου τα Δημοκρατικά Δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών με βάση το Σύνταγμα της Αμερικής θα υποβαθμιζόντουσαν.

Αυτή η ‘’συνταγματική παραποίηση’’ επιτεύχθηκε δίχως καμία νομική παρέμβαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, των δικαστικών σωμάτων των πολιτειών και του Αρείου Πάγου της Αμερικής, επειδή όλα αυτά τα κρατικά στελέχη λειτουργούσαν σαν βασικοί συντελεστές στην Συνωμοσία των επιτελών της Παγκοσμιοποίησης.

Οι κρατικοί φορείς της Δικαστικής Εξουσίας της Αμερικής αποκαλύφτηκαν σαν ‘’μεσάζοντες’’ της Παγκοσμιοποίησης και σαν ‘’πολιτικοί προδότες’’ της πατρίδας τους. Αυτοί οι ‘’υποχθόνιοι’’ κρατικοί αξιωματούχοι λάβαιναν τις κατευθυντήριες γραμμές τους όχι από τα άρθρα του Αμερικανικού Συντάγματος και με βάση των γνώσεών τους πάνω στις νόμιμες διαδικασίες και κανόνες, αλλά από τους ‘’ πραγματικούς καθοδηγητές’’ τους που είναι οι Επικεφαλής των Μασονικών Στοών στις οποίες ανήκουν. Είναι αυτοί οι οποίοι τους καλύπτουν πολιτικά, νομικά και οικονομικά, λειτουργώντας σαν ‘’προστάτες’’ τους. Γι’αυτούς τους ‘’προδότες’’, οι κύριες πηγές οικονομικής εξαγοράς τους είναι οι διεθνικές εταιρίες και τράπεζες, και φυσικά το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας που συμπλέει οικονομικά με αυτές τις ‘’παγκόσμιες εταιρίες’’.

Στην Κίνα έχουν παραδοθεί τα μέσα και τα εργαλεία από τις προηγούμενες Αμερικανικές κυβερνήσεις για να διεισδύσουν και να επηρεάσουν κάθε άποψη των τεχνικών, οικονομικών και πολιτικών δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις Αμερικάνικες Εταιρίες Υψηλής Τεχνολογίας, μέχρι των κρατικών στελεχών διοίκησης και των πολιτικών αντιπροσώπων, όπως και των Ανωτέρων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων.

Η εμπλοκή της Κίνας και των ντόπιων υποστηρικτών της Παγκοσμιοποίησης είναι παρούσα και σε εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβάνοντας και τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης όπως και οι μεγάλες εταιρίες ψυχαγωγίας σαν την Disney και την Netflix , οι οποίες έχουν μεγάλα κέρδη λόγω της μεγάλης Κινέζικης αγοράς καταναλωτών. Επίσης αυτή η οικονομική αλλά και πολιτιστική διείσδυση της Κίνας αφορά και τα επαγγελματικά αθλήματα της Αμερικής όπως το basketball και το baseball, όπου οι ομάδες τους χρηματοδοτούνται από Αμερικανικές εταιρίες που παράγουν αθλητικά εξαρτήματα στην Κίνα σαν την Nike, εξαρτήματα που έχουν μεγάλη κατανάλωση και στην Κίνα.

Για να διαλευκάνουμε πως ολόκληρο το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών έχει παραποιηθεί , θα εξετάσουμε συγκεκριμένα ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις Αμερικανικές Προεδρικές εκλογές το 2020.

Πρώτα απ’όλα , το άτομο που έχει εκλεγεί ‘’συνωμοτικά’’ και ‘’αντισυνταγματικά’’ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών , τον Joe Biden, είναι ένας Δημοκρατικός πολιτικός, πρώην αντι-Πρόεδρος του Obama, που πάσχει από ‘’γεροντική άνοια’’, είναι 78 χρονών, και έχει κατηγορηθεί έμμεσα για οικονομικές συναλλαγές με την Κίνα όταν αυτός εκτελούσε τα καθήκοντα του αντι-Προέδρου της Αμερικής, κατηγορία που εμπλέκει επίσης και τον γιό του, τον Hunter Biden.

Ένας από τους πιο κρίσιμους δείκτες που φανερώνει πως ο Biden και ο γιός του εμπλέκονται σε παράνομες οικονομικές συναλλαγές με την Κίνα ή το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας βρίσκεται στα δεδομένα που εμπεριέχει το ‘’laptop’’ του Hunter Biden που ο ίδιος είχε εγκαταλείψει πριν περίπου 1 χρόνο, σε μαγαζί ηλεκτρονικών για επισκευές. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μετά από μερικούς μήνες παρέδωσε αυτή την συσκευή στον Ruddi Guiliani για ασφάλεια. Ο Guiliani είναι ο προσωπικός δικηγόρος του Donald Trump και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Στην συνέχεια, ο Guiliani παρέδωσε το ‘’laptop’’ στο FBI αφού πρώτα αυτός έκανε μια αντιγραφή των ηλεκτρονικών δεδομένων του σε δικό του υπολογιστή. Ο Ruddi Guiliani διαπίστωσε πως σ’αυτή την ηλεκτρονική συσκευή υπήρχαν εκατοντάδες έγγραφα και ηλεκτρονικά μηνύματα που αποκάλυπταν ‘’παράνομες’’ οικονομικές συμφωνίες που είχαν κάνει ο Biden και ο γιός του με εταιρίες στην Κίνα, στην Ρωσία και στην Ουκρανία, συμφωνίες που είχαν επίσης σχέση με το ‘’ξέπλυμα χρήματος’’ και με το ‘’σωματεμπόριο’’. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αμερικής όπως και οι υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας ποτέ δεν αποκάλυψαν το περιεχόμενο αυτής της συσκευής για να προστατέψουν την οικογένεια Biden και το Δημοκρατικό Κόμμα.

Σαν συνέπεια , ο Ruddi Guiliani αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο του ‘’laptop’’ του Hunter Biden στην εφημερίδα New York Post , την τέταρτη μεγαλύτερη εφημερίδα της Αμερικής, με ιδιοκτήτη τον Αυστραλό μεγαλο-επιχειρηματία, τον Rupert Murdoch, που είναι και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Wall Street Journal και του τηλεοπτικού καναλιού Fox News.
Όταν μέρος των στοιχείων της συσκευής δημοσιεύτηκαν στην New York Post, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής κατήγγειλαν πως αυτό αποτελούσε ‘’Ρωσική παραπληροφόρηση’’ , ενώ τα κείμενα που ανέβασε η εφημερίδα στην πλατφόρμα της στο Facebook , η εταιρία αυτή τα διέγραψε, όπως επίσης και διέγραψε και κείμενα από χρήστες της που αναφερόντουσαν στο σκάνδαλο Hunter Biden.

Έχουμε λοιπόν τον επόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών τον Joe Biden, ένα άτομο με ‘’γεροντική άνοια’’ , με πελατειακές σχέσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, και ο οποίος το μεγαλύτερο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού του. Παρ’όλα αυτά , ο Biden έλαβε 80 εκατομμύρια ψήφους, 15 εκατομμύρια περισσότερους ψήφους από τον Obama στην επανεκλογή του, και ο οποίος ήταν ένας νέος χαρισματικός πολιτικός , πολύ δραστήριος και δυναμικός στην προεκλογική του εκστρατεία. Πως μπορεί κάτι τέτοιο να εξηγηθεί εκτός από μια ‘’απέραντη εκλογική νοθεία’’ όπου διαπράχτηκαν μια σωρεία από ‘’παράνομες παρεμβάσεις’’ στις διαδικασίες και στους συνταγματικούς κανόνες που καθορίζουν την ψηφοφορία.

Το επόμενο ‘’ζημιογόνο δεδομένο’’ σχετικά με την αξιοπιστία και την νομιμότητα των Αμερικανικών Προεδρικών Εκλογών του 2020, έχει να κάνει με τις διαδικασίες της ψηφοφορίας στις Μεταβαλλόμενες Πολιτείες(Swing States) των Georgia, Wisconsin,Pennsylvania, Arizona, Nevada και Michigan , πολιτείες με εκλογικά προγνωστικά που έδειχναν μια σχεδόν ίση αναμέτρηση. Σ’αυτές τις πολιτείες, οι κυβερνήτες και τα δικαστικά τους σώματα, κάποια ελεγχόμενα από πληρωμένους Ρεπουμπλικανούς ‘’προδότες’’ , άλλαξαν τους κανόνες των διαδικασιών της ψηφοφορίας μερικούς μήνες πριν τις εκλογές, που συνταγματικά έπρεπε να εφαρμοστεί από τα ‘’νομοθετικά σώματα’’ των πολιτειών που τα περισσότερα ελεγχόντουσαν από τους Ρεπουμπλικάνους. Η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε γι’αυτά τα ‘’δραστικά μέτρα’’ ήταν η προστασία της υγείας των ψηφοφόρων λόγω της Πανδημίας Covid.

Σαν αποτέλεσμα, επέτρεψαν την διανομή εκατομμυρίων ‘’ταχυδρομικών ψηφοδελτίων’’ σχεδόν στους πάντες , μια διαδικασία που διέθετε λίγα μέτρα ασφαλείας , όπως η πιστοποίηση υπογραφής, η πιστοποίηση διεύθυνσης, η πιστοποίηση μόνιμης κατοικίας και επίσης πιστοποίηση αν ο ψηφοφόρος ήταν ‘’εν ζωή’’. Δηλαδή ήταν μια πολιτική κατάσταση μιας ‘’χώρας μπανανίας’’!
Για παράδειγμα στην πολιτεία της Pennsylvania , υπήρχαν 250,000 ‘’ταχυδρομικά ψηφοδέλτια’’(mail-in-ballots) που έφτασαν στα εκλογικά κέντρα μετά το κλείσιμο των καλπών. Με αίτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος , ο Αρειοπαγήτης Samuel Alito, διέταξε τους υπεύθυνους για την καταμέτρηση να βάλουν στην άκρη αυτά τα ψηφοδέλτια που με βάση τον νόμο ήταν άκυρα και να μην τα καταμετρήσουν. Παρ’όλα αυτά , οι κρατικοί υπάλληλοι αγνόησαν αυτή την διαταγή και τα καταμέτρησαν με τ’άλλα ψηφοδέλτια. Μια παράνομη πράξη , όπως επίσης και στην ίδια πολιτεία , υπήρχαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως χιλιάδες ψηφοδέλτια είχαν μεταφερθεί με ιδιωτικές εταιρίες από συνοριακές πολιτείες την ημέρα των εκλογών.

Στην πολιτεία της Arizona συμπληρώθηκαν εκατοντάδες ‘’ένορκες καταθέσεις’’(affidavits) πολιτών που ήταν υπεύθυνοι για την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων , ελεγκτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος , όπως και απλοί πολίτες ψηφοφόρων που ήταν μάρτυρες των ‘’ανωμαλιών’’ στις διαδικασίες ψηφοφορίας και καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Στα εκλογικά κέντρα της πολιτείας του Michigan , δεν επέτρεψαν σε αντιπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να συμμετέχουν στις διαδικασίες πιστοποίησης της εγκυρότητας των ψηφοδελτίων ή στην καταμέτρησή τους. Οι υπεύθυνοι στα εκλογικά κέντρα τοποθέτησαν ξύλινα χωρίσματα μπροστά από τα τζάμια των εκλογικών κέντρων έτσι να μην μπορεί κάποιος να ελέγξει τις όλες διαδικασίες.

Σ’αυτές τις Μεταβαλλόμενες Πολιτείες(swing states) , χρησιμοποίησαν συγκεκριμένες ηλεκτρονικές μηχανές καταμέτρησης , τις Dominion , κινέζικης τεχνολογίας, όπου διαπιστώθηκε πως η αναγνώριση της ακρίβειας της υπογραφής πάνω στο ψηφοδέλτιο είχαν προγραμματιστεί στο κατώτερο όριο αναγνώρισης, με αποτέλεσμα ο αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων να είναι πολύ χαμηλότερος σχετικά με προηγούμενες εκλογές.

Θα μπορούσα ν’αναφερθώ σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις ανωμαλιών των διαδικασιών της ψηφοφορίας σ’αυτές τις συγκεκριμένες 6 πολιτείες που διατυπώθηκαν σε εκατοντάδες ‘’ένορκες καταθέσεις’’ μαρτύρων , όπως και τεχνικών που εντόπισαν ηλεκτρονικές παρεμβάσεις στα προγράμματα καταμέτρησης των μηχανών Dominion. Εδώ θα θέλουμε να σημειώσουμε πως στις 4 από τις 6 Μεταβαλλόμενες Πολιτείες, όταν μετά τις 8 μ.μ που άρχισε η καταμέτρηση , και σταδιακά φαινόταν πως ο Trump βρισκόταν πολύ πιο μπροστά από τον Biden σε ψήφους, η καταμέτρηση ξαφνικά διακόπηκε στις 11:30 μ.μ . Το επόμενο πρωί όταν ξεκίνησε η διαδικασία καταμέτρησης , ο Biden εμφανίστηκε σύντομα πολύ πιο μπροστά από τον Trump σε ψήφους.

Στην συνέχεια, έγιναν νομικές καταγγελίες από ομάδα δικηγόρων που αντιπροσώπευαν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα όσον αφορά τις ανωμαλίες στις διαδικασίες ψηφοφορίας και της καταμέτρησης ψήφων. Αυτές οι καταγγελίες παρουσιάστηκαν επίσημα στα δικαστικά σώματα και στους κυβερνήτες των πολιτειών ,όπως επίσης και στον Άρειο Πάγο της Αμερικής. Αυτές οι νομικές καταγγελίες απορρίφτηκαν μέσω ‘’τεχνικών νομικών κριτηρίων’’ δίχως να υπάρξει καμία ανάλυση των στοιχείων των καταγγελιών. Παράλληλα, το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θέλησαν ν’αναμιχθούν στην εξακρίβωση των καταγγελιών και ν’αποδώσουν ποινικές ευθύνες στους δημόσιους και πολιτικούς αντιπροσώπους που είχαν ενεργήσει ‘’παράνομα’’ και ‘’αντισυνταγματικά’’ στις διαδικασίες των εκλογών.

Η όλη εικόνα των Προεδρικών Εκλογών της Αμερικής του 2020, περιέγραφε ένα ‘’απέραντο πολιτικό μπουρδέλο’’ ή μια ‘’απέραντη οργάνωση εγκλήματος’’ των Νονών της Παγκοσμιοποίησης όπως τον George Soros , τον Bill Gates και τον Πάπα του Βατικανού.

Το σύνολο των κρατικών και πολιτικών παραγόντων , τα κύρια μέσα ενημέρωσης και οι εταιρίες υψηλής τεχνολογίας επικοινωνίας ήταν ‘’ενεργοί συμμέτοχοι’’ στην συνωμοσία να εκλεγεί ο Joe Biden Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και ταυτόχρονα να ‘’κατακερματιστεί’’ το Αμερικανικό Σύνταγμα και το Δημοκρατικό Κράτος.

Σαν ‘’πολιτικοί προδότες’’ και ‘’πολιτικοί συνωμότες’’ σκοπός τους ήταν να καταρρακώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά, έτσι ώστε οι αρχηγοί της Παγκοσμιοποίησης να καταφέρουν να θεμελιώσουν ένα ‘’μονοκομματικό πολιτικό σύστημα’’ με το Δημοκρατικό Κόμμα και με αρχηγό τους τον Πρόεδρο Joe Biden. Ήθελαν να εγκαταστήσουν μια ‘’συνεργιακή ολοκληρωτική κυβέρνηση’’ που θα εξυπηρετούσε και θα ταυτιζόταν με την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα πάντα θα ελέγχονταν από ισχυρές Υπερεθνικές Εταιρίες και Κεντρικές Τράπεζες, πάντα με την άμεση συμβολή της Κίνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Trump
Ο Πρόεδρος Donald Trump   Ένας Αμερικανός Πατριώτης
O Γιατρός Faucci             Ένας Αμερικανός Προδότης