Προσωπικά σχόλια και Προσωπικές εντυπώσεις (E)

Το  Κοινωνικό Χάος  Σήμερα

α  –Προσωπικά ρητά εμπνευσμένα  από το κοινωνικό χάος που βλέπουμε  σήμερα παγκοσμίως

1 –Δεν γνωρίζεις τι είναι η ζωή γιατί κανείς δεν σε πληροφόρησε.

2  –Μπορεί να κρατάς όλα τα χαρτιά, αλλά εγώ έχω τον τελευταίο λόγο.

3 –Σχετικά με την πανδημία του Covid 19, ποτέ δεν θα πίστευα πόσο κουτοί και ευκολόπιστοι είναι οι άνθρωποι.

4 –Γιατί συνεχίζεις να παραπονιέσαι πως κανείς δεν σε κατανοεί ;;;

5 —Το κοινωνικό κατεστημένο προσπαθεί μόνιμα να μας πείσει ότι εμείς δεν μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας.

6 – Την στιγμή που χρησιμοποιούμε το I-phone μας για να πείσουμε τον εαυτό μας πως βιώνουμε μια ομαλή κοινωνική ζωή ,τόσο το κενό της ύπαρξής μας θα μεγαλώνει.

7 – Στην δική σου εικονική πραγματικότητα δεν αντέχεις την καθημερινή πραγματικότητα και τις  καθημερινές αλήθειες.

8 –Γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι σας  είστε εθισμένοι στα λεφτά και στις καθημερινές σας ρουτίνες, αλλά αυτά είναι που σας  έχουν τρελάνει.

9 –Ξέρεις προς τα που πηγαίνεις και τι ακριβώς θέλεις ;;;

10 –Βάζω στοίχημα πως ποτέ δεν  θα  είστε ικανοποιημένοι με την ζωή, λοιπόν γιατί τόση ένταση;;;

11 –Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου , αλλά ως πότε;;;

12 –Γιατί εγκατέλειψες  το παιδί μέσα σου;;;

13 –Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή στο διάστημα, αλλά είναι το άπειρο πνευματικά.

14 –Βιώνουμε την ζωή μας με ψέμματα, και κατακερματίζουμε την ζωή μας με ψέμματα!!!

15 –Έχεις  πεθάνει , αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

16 –Πως μπορείς και παίρνεις στα σοβαρά τα ‘’καραγκιοζλίκια’’ που σου περνάνε τα μέσα ενημέρωσης;;;

17 – Παράτα με με την κινδυνολογία σου για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

18 –Δεν σου αρέσουν οι αντικειμενικές  αλήθειες  γιατί αναιρούν την εικονική σου πραγματικότητα.

19 –Για το καλό σου είναι καιρός , ν’αντιμετωπίσεις την δική σου ζοφερή πραγματικότητα.

20 –Είμαι στο επίκεντρο της ζωής και του σύμπαντος,  γιατί είμαι ελεύθερος.

21 –Λες πως όλα είναι μια χαρά, πως και έτσι;;;

22 –Θέλω ν’ακούσω λίγη αυτοκριτική!!!

 

Η  Νεά Παγκόσμια Τάξη  — ένα  εγκληματικό συνδικάτο Χαζάρων Εβραίων που ελέγχει την Δύση

 

Ζούμε σε μια μεταφυσική ιστορική διάσταση όπου τα πάντα είναι στημένα από σκοτεινές δυνάμεις που επιδιώκουν να διαμελίσουν μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και να εξουσιάσουν απόλυτα όλες τις χώρες.

Δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση όσον αφορά την έκταση και την ταχύτητα όπου τα τελευταία 150 χρόνια και περισσότερο, οι πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης έχουν καταφέρει να αναστείλουν ή και να υπονομεύσουν την όποια ομαλή διαβίωση των διαφόρων κοινωνιών. Αυτό είναι ιστορικά πρωτοφανές και γι’αυτό τον λόγο θα επιχειρήσω την ανάλυσή μου λίγο ανορθόδοξα.

Οι ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης που είναι στην πλειοψηφία τους Χαζάροι Εβραίοι, όχι Σημίτες Εβραίοι, έχουν πετύχει να μεταλλάξουν και να ελέγξουν την πολιτική, την κουλτούρα, την οικονομία και την πληροφόρηση παγκοσμίως, με σκοπό να προωθήσουν τα σατανικά μονοπωλιακά τους συμφέροντα σε βάρος των ελευθεριών και της γενικής πρόνοιας των ανθρώπων. Το έχουν καταφέρει ειδικά στην Δύση , εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις εκείνων των ατόμων που ασκούν στρατηγικές θέσεις επιτελείας ή μέσω εκβιασμών σε σχέση με την προσωπική τους ζωή.

Η  συνταγή τους είναι ή θα συμβιβαστείς με το πρόγραμμά τους ή  θ’αποκλειστείς από την κοινωνία.

Ένα καλό ιστορικό παράδειγμα αυτής της ηγεμονικής συνωμοτικής στρατηγικής είναι η εγκαθίδρυση της  Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν περίπου 40 χρόνια, όπου αυτή έχει εξελιχθεί σε πυρήνα της παγκοσμιοποίησης εγκαθιστώντας σταδιακά ένα ολοκληρωτικό συνεργειακό κυβερνητικό σχήμα, επιβάλλοντας μη εκλεγμένους φορείς σε θέσεις αποφάσεων μέσω των Ευρωπαϊκών Επιτροπών, υπερβαίνοντας τις δικαιοδοσίες των εθνικών κυβερνήσεων.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το ιδεολογικό περιεχόμενο της  Νέας  Παγκόσμιας  Τάξης  και τον διεθνή μέντορά της, την Οικονομική Επιτροπή του Davos, θα πρέπει ν’ανιχνεύσουμε σε βάθος τον ‘’μεταφυσικό’’ προσανατολισμό των Χαζάρων Εβραίων της  Ευρώπης που δεν κατάγονται από την Μέση Ανατολή ή την Βόρειο Αφρική.

Η υπαρξιακή τους φιλοσοφία δεν έχει καμία σχέση με πνευματικότητα, το ανθρώπινο ενσυναίσθημα, την κουλτούρα γενικότερα, και τις κοινωνικές προτεραιότητες ή την καθημερινή πρόνοια των ανθρώπων. Η  υπαρξιακή τους φιλοσοφία δεν έχει σχέση με πολιτιστικές αρχές ή με κάποιο συγκεκριμένο πολιτισμό. Το ιδεολογικό τους αρχέτυπο είναι ο Σατανάς και οι αρχεγονικές σκοτεινές δυνάμεις  του Σύμπαντος, ξεκινώντας με την Εδέμ και την θεϊκή εκτόπιση του Διαβόλου από τον Παράδεισο και τον θεϊκό διορισμό του σαν απόλυτος ηγέτης πάνω στην γη ή σαν ο κοσμοκράτορας.

Κύρια προτεραιότητα της θρησκευτικής λατρείας των Χαζάρων Εβραίων για εκατοντάδες χρόνια είναι η ανθρωποθυσία, ειδικά η θυσία παιδιών. Σημείο αναφοράς είναι η δοξασία τους, η συσσώρευση πλούτου και η απόκτηση πολιτικής  ισχύος, ακόμη και σε βάρος των ομοθρήσκων τους στην Ευρώπη.

Έχουν θυσιάσει εκατομμύρια Εβραίων Ευρωπαίων, στηρίζοντας και προωθώντας έμμεσα Εβραϊκά ’’πογκρόμ’’, ξεκινώντας από τον Μεσαίωνα.

Συνεργαζόμενες οικονομικά με Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κατάφεραν να διαλύσουν ολόκληρες  Ευρωπαϊκές Εβραϊκές κοινότητες που είχαν ταυτιστεί με τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό μετά από εκατοντάδες χρόνια παραμονής τους σε χώρες σαν την Πολωνία,  Γερμανία, την Γαλλία και την Ισπανία. Όλες αυτές οι Ευρωπαϊκές Εβραϊκές κοινότητες ευδοκίμησαν μέσα από αυτή την πολιτική και πολιτιστική αφομοίωση.

Οι  Ευρωπαίοι Εβραίοι που είχαν ενσωματωθεί  στην  Ευρωπαϊκή κουλτούρα δεν ήταν διατεθειμένοι να προσαρμοστούν ή να ταυτιστούν με την πολιτιστική αποκλειστικότητα των  Εβραίων Χαζάρων και απέρριψαν τις πολιτικές διατάξεις τους για την εγκαθίδρυση μιας  Εβραϊκής πατρίδας  στην Παλαιστίνη, ξεκινώντας από τα μέσα του 19 ου αιώνα.

Ευρωπαίοι Χαζάριοι όπως οι φατρίες των Rothschild  και των  Schiff, μέσα από την οικονομική τους ισχύ σαν διεθνείς τραπεζίτες, μπορούσαν να επηρεάσουν πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην διάρκεια του 19ου και 20ου αιώνα. Είχαν τις  δυνατότητες  να καθορίζουν κυβερνητικές πολιτικές που πίεζαν εκείνους τους  Ευρωπαίους  Εβραίους που στήριζαν την αφομοίωσή τους στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Είχαν την επιλογή ή να ταυτιστούν με το συλλογικό τους πρόγραμμα ή να εξοστρακιστούν κοινωνικά ή και ακόμη να εξοντωθούν. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που εξελίχθηκε ιστορικά με τα ‘’πογκρόμ’’ των Εβραίων στην Ευρώπη και με το μεγάλο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα κάτω από την διακυβέρνηση των Ναζί στην Ευρώπη.

Με τους Χαζάριους Εβραίους αυτό που έχει σημασία είναι ο τελικός στόχος μακροπρόθεσμα  και θα χρησιμοποιήσουν κάθε άποψη της ανθρώπινης εμπειρίας και της πολιτικής συνωμοσίας  για να αποσταθεροποιήσουν την ανθρωπότητα με σημείο αναφοράς της ηγεμονία τους πάνω από και τον έλεγχο της Λευκής φυλής στην Δύση.

Οι ίδιοι πιστεύουν σε μια συλλογική πρωτοβουλία τοποθετώντας  τους  δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά στους τομείς της  οικονομίας, της επικοινωνίας, της πολιτικής και του ακαδημαϊκού χώρου.

Στοχεύουν στην υπονόμευση της  ‘’κουλτούρας ‘’ των λευκών , επαναπροσδιορίζοντας τις γνώσεις έτσι ώστε να καθορίσουν πιο αποτελεσματικά το ιστορικό πεπρωμένο της  Λευκής φυλής . Επιβλέποντας τα μέσα ενημέρωσης , τους ακαδημαϊκούς φορείς  και τα κέντρα ψυχαγωγίας διαθέτουν τα εργαλεία να διαλύσουν τους βασικούς κοινωνικούς  συντελεστές που συντηρούν την κοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική συγκρότηση και την κοινωνική σταθερότητα.

Για παράδειγμα  επιδιώκουν να εξαλείψουν την διδασκαλία των κλασσικών σπουδών στην ανώτερη εκπαίδευση, που αποτελούν τα βασικά θεμέλια της  Δυτικής πολιτικής κουλτούρας και του Δυτικού πολιτισμού για χιλιάδες χρόνια.

Το τελευταίο τρόπαιο αυτής της  συνωμοσίας εκατοντάδων και χιλιάδων  χρόνων, είναι ο κατακερματισμός του ηθικού ιστού της κοινωνίας, επικεντρώνοντας στην Λευκή Φυλή της Δύσης. Εμπεδώνοντας στην κοινωνία οικονομικές δυσλειτουργίες όπως την Μεγάλη Αναδιάρθρωση(Great Reset) και την  Νέα Πράσινη Συμφωνία(Green New Deal) που θα περιορίσει σημαντικά την χρήση ορυκτών καυσίμων για ενεργειακή κατανάλωση ενώ παράλληλα θα διαθέτουν τα κοινωνικά εργαλεία με τα οποία θα επιβλέπουν και θα ρυθμίζουν κάθε άποψη της οικονομίας διασφαλίζοντας τις παγκόσμιες ηγεμονικές τους φιλοδοξίες.

Ένα καλό παράδειγμα τέτοιου είδους συνωμοσίας  είναι η κυβερνητική επιβολή εμβολίων για τον ιό Covid 19 παγκοσμίως. Αυτή η διεθνής πρωτοβουλία από εγκληματικούς οργανισμούς όπως ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη έχει αυξήσει τα κέρδη των Διεθνών Φαρμακευτικών Εταιριών κατακόρυφα, εταιρίες όπως η  Phizer, Moderna και  Johnson and Johnson, των οποίων οι ιδιοκτήτες  είναι Χαζάριοι Εβραίοι. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα εμβόλια γενικότερα, και ειδικά το πειραματικό εμβόλιο για το Covid 19, αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Αυτοί οι εγκληματίες Χαζάριοι Εβραίοι επιδιώκουν την αριθμητική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, και το Παγκόσμιο Οικονομικό Συμβούλιο(World Economic Forum) και ο Bill Gates της Microsoft το έχουν προαναγγείλει μέσω των επίσημων ανακοινώσεών τους.

Όταν  μελετάω τις  προσωπικότητες  των πρωταγωνιστών της  Παγκοσμιοποίησης, που οι περισσότεροι εξ αυτών είναι Χαζάριοι Εβραίοι, όπως των ιδιοκτητών διεθνών τραπεζών, των περισσοτέρων επενδυτικών και ασφαλιστικών εταιριών και φυσικά των περισσοτέρων διεθνών εταιριών επικοινωνίας, διαισθάνομαι τις  Σατανικές αποχρώσεις των ψυχών τους, την στιγμή που οι πρακτικές τους, οι στρατηγικές τους και οι διεθνείς συνωμοσίες τους  , φανερώνουν  πως δεν σέβονται την ανθρώπινη  ψυχή και την ιερότητα της  ζωής γενικότερα!

Ένας από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους τους Παγκόσμιου Συμβουλίου του Davos, και βοηθός του Claus Schwab , πρόεδρος του Συμβουλίου, ο Dr Noah Harari , έχει τον τελευταίο καιρό δώσει μια σειρά από επίσημες διαλέξεις όπου προσπαθεί να πείσει το πλατύ κοινό, χρησιμοποιώντας ‘’πλασματικά επιστημονικά κριτήρια’’ ότι η ανθρώπινη ψυχή είναι ένα ένα θρησκευτικό κατασκεύασμα, και πως ο άνθρωπος  είναι μόνο μια εξελιγμένη ύλη  της φύσης !

Οι ηγέτες της  Παγκοσμιοποίησης νοιώθουν μια απέχθεια για τα παιδιά, όπως ακριβώς οι αρχές του  Εβραϊκού Ταλμούδ, ένα από τα θρησκευτικά ιερά βιβλία των των Εβραίων. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί είναι εμπλεγμένοι στο εμπόριο των παιδιών παγκοσμίως, που τους αποδίδει τεράστια κέρδη μέσα από την σεξουαλική εκμετάλλευσή τους και με την συγκομιδή των οργάνων τους.

Επίσης αυτός είναι και ο λόγος που η δικαιοσύνη στην Δύση είναι χαλαρή γι’αυτά τα αδικήματα, προωθώντας την παιδεραστία και την αλλαγή φύλων.

Επίσης λειτουργεί ένα πολύ κερδοφόρο εμπόριο του πολύτιμου ελιξίριου αίματος, του ‘’endenochrome’’, που προέρχεται από μικρά παιδιά που είναι σωματικά και σεξουαλικά βιασμένα έτσι ώστε να υποστούν ακραίες συνθήκες έντασης όπου στην συνέχεια αποβάλλεται αυτή η συγκεκριμένη ουσία στο κυκλοφοριακό τους σύστημα.

Η παιδεραστία αντιπροσωπεύει μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση, εξυπηρετώντας τις ψυχασθενικές ανάγκες και εμμονές ισχυρών προσωπικοτήτων σε όλη την υφήλιο. Οι περισσότερες προσωπικότητες που έχουν αναγνωριστεί σαν οργανωτές και υποστηρικτές της  παιδεραστίας σε μεγάλη κλίμακα  είναι Χαζάριοι Εβραίοι  όπως  η Gislaine Maxwell, ο  Jeffrey Epstein και o Harvey Wiestein, που αυτοπαρουσιάζονται στο πλατύ κοινό σαν νόμιμοι και πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Πιστεύω πως η μεταφυσική διάσταση της ιδεολογίας τους και η υπαρξιακή τους φιλοσοφία είναι το πιο κρίσιμο και ισχυρό στοιχείο το βίου τους. Βλέπουμε την θυσία των παιδιών, την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και την διάλυση της ανθρώπινης πνευματικότητας, σε όλες τις κουλτούρες μέσω των εκπαιδευτικών θεσμών, των εκπομπών αναψυχής και των μαζικών μέσων ενημέρωσης.

Αυτοί είναι οι κρίσιμοι κοινωνικοί  παράγοντες που θεμελιώνουν την κοινωνικοί τους θέση μέσα στα ‘’σατανικά περιθώρια’’ μιας μεταφυσικής πραγματικότητας.

“μωρό που θυσιάζεται στον Moloch, μια Εβραϊκή θεότητα”