Ομερτά — Μάτια πλατιά κλειστά ( η εποχή των Κανιβάλων)

Αγαπητή  Laura  Ingraham      Ιανουάριος 2022

Αυτό είναι το έκτο γράμμα που σου στέλνω, ενώ τα προηγούμενα δύο γράμματα τα ανέβασα  στην  ιστοσελίδα μου meta-morphosis.gr , όπως θα κάνω και μ’αυτό. Τα  κείμενα ή τα γράμματα που σου στέλνω , μια διάσημη δημοσιογράφο , μου δίνουν την  ευκαιρία να προβάλλω μια αναδρομή των τελευταίων γεγονότων και πληροφοριών που τα θεωρώ κρίσιμα σε σχέση με το κοινωνικό χάος που σήμερα όλοι βιώνουμε.

Τις περισσότερες φορές  αυτά τα δεδομένα σκόπιμα δεν αναφέρονται  από τα κύρια μέσα ενημέρωσης  όπως η εταιρία πληροφοριών στην οποία εργάζεσαι, την Fox  News.

Μέσα από αυτή την επιστολή θέλω να προσεγγίσω και να εκθέσω θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των Αμερικανών, που είναι σχεδόν τα ίδια που αποσταθεροποιούν και κατακερματίζουν τις κοινωνίες της Δύσης. Όλοι εκείνοι που προσποιούνται πως αυτά τα συμβάντα δεν συμβαίνουν απλά υποκρίνονται , γιατί βιώνουν μια ‘’εικονική πραγματικότητα’’.

Όλοι μας βιώνουμε μια ‘’παγκόσμια συνωμοσία’’  από ισχυρές κοινωνικές  ομάδες που στηρίζουν και προωθούν της  Παγκοσμιοποίηση. Σκοπός τους είναι να ελέγξουν , να υποδουλώσουν και ν’αποστειρώσουν τον ανθρωπισμό όλων των ανθρώπων οικουμενικά, μέσα από κυβερνητικές πολιτικές και πολιτική προπαγάνδα που διαδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης του Δυτικού κόσμου.

Αυτά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης  ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από προσωπικότητες που ανήκουν στην φυλή των Χαζάρων Εβραίων , όχι  αυθεντικοί  Σημίτες Εβραίοι  που κατάγονται από την Μέση Ανατολή και την Παλαιστίνη. Αυτοί είναι οι ‘’πραγματικοί εχθροί’’ όλων των κοινωνιών.

Νομίζω πως το τελευταίο κείμενο που σου έστειλα και το οποίο και ανέβασα στην ιστοσελίδα μου είχε τον τίτλο ‘’Αμερική προς πώληση ‘’ , κάτι που συμβαίνει σήμερα με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι θήτες είναι όλοι εκείνοι οι κοινωνικοί παράγοντες που αποτελούν το πολιτικό και κυβερνητικό κατεστημένο, τους  υγειονομικούς και ακαδημαϊκούς φορείς, ειδικά τα μέσα πληροφοριών και επικοινωνιών. Όλοι αυτοί  οι κοινωνικοί παίκτες θέλουν ‘’κομμάτι της πίτας’’ , που αποτελείται από οικονομικές δολοπλοκίες, εγκληματικές πρακτικές  και προσωπικά συμφέροντα.

Θα  μπορούσαμε να πούμε πως όλοι αυτοί οι σκοτεινοί κοινωνικοί παράγοντες ‘’εκπορνεύονται’’ και ‘’κανιβαλίζουν’’ την γενική πρόνοια των λαών. Σαν συνέπεια, ζούμε σε μια κοινωνία ‘’πορνών’’ και ‘’κανίβαλων’’ όπως  είναι ο κυβερνητικός  αξιωματούχος, ο δικαστικός ή ο γιατρός, που δωροδοκείται για να εξυπηρετήσει ή για να επιτρέψει παράνομες και εγκληματικές πράξεις ιδιωτικών ομάδων μεγάλης ισχύος. Για παράδειγμα των διεθνών εταιριών φαρμάκων  που παράγουν τα πειραματικά εμβόλια για το ιό Covid 19  ή  τα άτομα που παρέχουν εσωτερικές πληροφορίες για τις  κινήσεις μετοχών των χρηματιστηρίων προς όφελος  μεγάλων πιστωτικών και ασφαλιστικών εταιριών.

Όλο αυτό το απέραντο κοινωνικό συγκρότημα ατόμων που εκπορνεύεται για προσωπικά συμφέροντα πηγάζει και έχει θεμελιωθεί από διεφθαρμένους και κακόβουλους θεσμούς που λειτουργούν για να υπονομεύσουν  την πολιτική ακεραιότητα του κοινού και τις ηθικές αρχές του. Όλα στηρίζονται σε προσωπικά κίνητρα και επιδιώξεις  που ταυτίζονται με το υλικό κέρδος, την αυταρέσκεια και τον ναρκισσισμό.

Όλη  αυτή η διεφθαρμένη κοινωνική συμπεριφορά  ισχύει για να δοξαστεί το όνομα του θεού  Μπαάλ , η  αρχαία θεότητα των Εβραίων, το μεταφυσικό σύμβολο του χρυσού και της θυσίας παιδιών, ο εχθρός της ζωής και της ανθρώπινης ελευθερίας.

Θα περιγράψουμε τώρα κάποια τελευταία γεγονότα που επιδεικνύουν  το ‘’σατανικό’’ και το ‘’ζοφερό’’ που έχουν καταβάλλει την καθημερινή ζωή των  Αμερικανών, αλλά που έχουν εσωτερικευθεί στην ψυχοσύνθεσή τους σαν φυσιολογικό , σαν κομμάτι του συλλογικού τους ασυνείδητου.

Το πρώτο συμβάν αφορά την απαγωγή και την δολοφονία της  Gabby Petito, 22 χρονών , μάλλον από τον αρραβωνιαστικό της , τον  Brian Laundrie, 23 χρονών, που βρέθηκε νεκρός δύο μήνες αργότερα. Την χρονική περίοδο μεταξύ του Σεπτέμβρη 2021 και του Οκτώβρη 2021, και οι δύο βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικές τοποθεσίες , εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη. Το σώμα της Gabby Petito  ανακαλύφτηκε στην Αμερικανική πολιτεία του Wyoming , ενώ το νεκρό σώμα του Brian Laundrie βρέθηκε στην πολιτεία της  Florida.

Οι  αστυνομικές υπηρεσίες  ανακοίνωσαν ότι ο  Brian Laundrie  είχε πεθάνει από αυτοπυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του , παράξενο σημείο για αυτοπυροβολισμό.

Πιστεύω πως αυτοί οι θάνατοι ήταν έργο σατανικών ιεροτελετών, όπου η  Gabby Petito, μια πολύ δημοφιλής χρήστης της  επικοινωνιακής της πλατφόρμας με 1.3  εκατομμύρια οπαδούς , έπρεπε να σιωπηθεί διότι αντανακλούσε μια ελκυστική και χαρισματική προσωπικότητα , ένα κοινωνικό πρότυπο νέου ατόμου που έπρεπε να εξαλειφθεί, ακριβώς όπως η  πριγκίπισσα Dianna της  Αγγλίας πριν περίπου 20 χρόνια.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο  Brian Laudrie  ήταν ο  εκτελεστής της , ενώ ο ίδιος εκτελέστηκε από τους επιτελάρχες  της σατανικής  οργάνωσής  του, για να μην  αποκαλύψει τις  σχέσεις του με αυτούς.

Επίσης πιστεύω ότι το  ίδιο σενάριο παίχτηκε με τον ‘’τυχαίο πυροβολισμό’’ από τον  διάσημο ηθοποιό- παραγωγό, τον Alec Baldwin, σκοτώνοντας την τεχνικό του στο κινηματογραφικό στούντιο όπου γύριζε την ταινία του ‘’Rust’’. Αυτή η ‘’ατυχής  δολοφονία’’ είχε όλα τα σημεία μιας ‘’σατανικής ιεροτελεστίας’’, που αντανακλά  στοιχεία  της μασονίας και του δουλεμπορίου .

Το πρώτο στοιχείο σχετίζεται με το  γεγονός ότι η τεχνικός του  Alec Baldwin, προερχόμενη από την Κεντρική Ευρώπη, είχε προγραμματίσει να γυρίσει ένα ‘’ντοκυμεντέρ’’ με θέμα την διακίνηση ανηλίκων.

Το δεύτερο στοιχείο γι’αυτή την ‘’σατανική εκτέλεση’’ αφορά τις διασυνδέσεις του ηθοποιού με μασονικές στοές, όπου η θανατική εκτέλεση  ενός κλειστού συνεργάτη ή ενός συγγενή, προσφέρει σ’αυτόν την δυνατότητα ν’ανέβει στην ιεραρχία της μασονικής στοάς του Hollywood , στην οποία ανήκει.

Στο άμεσο παρελθόν έχουμε διαπιστώσει παρόμοιες δολοφονίες  με υψηλά ιστάμενες προσωπικότητες.

Έχουμε την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου John F. Kennedy το 1963, όπου φέρεται να εμπλέκεται  ο αντι-πρόεδρός του , ο  Lyndon Johnson. Επίσης έχουμε το θανατηφόρο ‘’ αεροπορικό δυστύχημα’’ που σκότωσε τον γιό του John F. Kennedy, όπου υπάρχουν ενδείξεις πως είχε προσχεδιαστεί από την φατρία των Kennedy. Η αιτία είναι ότι ο  John F. Kennedy junior, είχε παγώσει τις σχέσεις του με την φατρία του, κάνοντας σκληρή κριτική σε αυτούς μέσω του περιοδικού του ‘’George’’, δημοσιοποιώντας τις πολιτικές τους αμαρτίες.

Πιστεύω πως οι περισσότερες  μασονικές στοές  και τα κέντρα σατανικής λατρείας  κυριαρχούν στα υποστρώματα του δημόσιου βίου των Αμερικανών, αν λάβουμε υπόψη  το μέγεθος του δουλεμπορίου που διεξάγεται σήμερα, ειδικά εκείνο που αφορά τα νέα άτομα και παιδιά, με τα υπερκέρδη να καταλήγουν στα  κρυφά ταμεία τους.

Αυτές οι μασονικές στοές και παράνομες οργανώσεις είναι συνδεδεμένες με το δουλεμπόριο νέων ατόμων και παιδιών  για μαστροπεία και για την συγκομιδή ανθρώπινων οργάνων , ειδικά την ενισχυτική ουσία πλάσματος ή το ελιξήριο πλάσματος ‘’adrenochrome’’. Αυτή η ουσία πλάσματος απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος των παιδιών όταν αυτά τεμαχίζονται σε σατανικές τελετές.

Πολλές ισχυρές προσωπικότητες της  άρχουσας τάξης της Αμερικής, είτε αυτοί ανήκουν στην πολιτική, στην βιομηχανία του θεάματος  ή  στον επιχειρηματικό κόσμο, όλοι τους είναι εθισμένοι σ’αυτή την ελιξίρια  ουσία.

Καθιερωμένοι  Αμερικανικοί θεσμοί όπως το Hollywood, οι κρατικοί οργανισμοί ασφαλείας όπως το FBI, την  CIA και τις αστυνομικές διοικήσεις, είναι όλοι εμπλεγμένοι σ’αυτό το πολύ κερδοφόρο εμπόριο, ειδικά μέσα στα κονκλάβια των ανώτερων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Καλά παραδείγματα ισχυρών κοινωνικά προσωπικοτήτων που εμπλέκονται στο δουλεμπόριο και στην απάνθρωπη μεταχείριση νέων ατόμων είναι οι τώρα διάσημοι εγκληματίες, ο Harvey Weinstein, ο Jeffrey Epstein και η   Guislane Maxwell. Είναι όλοι τους  Χαζάριοι  Εβραίοι  και  μέρος  της  Αμερικανικής άρχουσας τάξης, της οικονομικής, της πολιτιστικής και της πολιτικής.

Για να  τεκμηριώσουμε την κοινωνική τους  επιρροή , θα ξεκινήσουμε με την σεξουαλική εκμετάλλευση νέων γυναικών ηθοποιών από τον  Harvey Weinstein, πρώην ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης  ιδιωτικής  κινηματογραφικής εταιρίας, την  Miramax, όπου ο ίδιος  συμπεριφερόταν σαν σεξουαλικό αρπακτικό νέων γυναικών ηθοποιών για περισσότερο από 20 χρόνια, μέχρι την στιγμή της σύλληψής του και της καταδίκης του σε ισόβια φυλάκιση τον περασμένο χρόνο.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε την ίδια προνομιακή μεταχείριση από το Αμερικανικό κατεστημένο και την δικαιοσύνη της  Αμερικής όσον αφορά την δίκη της  Guislane Maxwell που μόλις έχει ολοκληρωθεί , όπου το δικαστήριο δεν έχει κάνει επίσημη αναφορά για τις εγκληματικές πρακτικές της όπου εξέδιδε άπορα κορίτσια.

Η  Guislane Maxwell εκπαίδευε αυτά τα άπορα κορίτσια να εξελιχθούν σε πόρνες που θα εξυπηρετούσαν ισχυρές κοινωνικά προσωπικότητες όπως τον Bill Gates, τον Bill Clinton, τον πρίγκιπα Andrew  της Αγγλίας, και τον Richard Branson, ιδιοκτήτη της αεροπορικής εταιρίας Virgin Airlines. Οι εγκληματικές πρακτικές της με τον αποθανόντα σύντροφό της Jeffrey Epstein, διήρκησαν για περισσότερο από 25 χρόνια, δίχως ν’αντιμετωπίσουν δικαστικά αντίποινα.

Τώρα θ’αναφερθώ στον  Hunter Biden ,γιο του Αμερικανού προέδρου  Joe Biden, ο οποίος για πολλά χρόνια εμπλεκόταν σε διεθνείς παράνομες οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές ,ειδικά την εποχή όταν ο πατέρας του ήταν αντι-πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με πρόεδρο τον Barrack Obama.

Από ό,τι οι πληροφορίες αποκαλύπτουν , ο  Hunter Biden, ένας ναρκομανής, εργαζόταν για τον πατέρα του , τον ‘’Νονό’’ της φατρίας  Biden, κανονίζοντας διάφορες ‘’σκοτεινές’’ οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες με ξένες εταιρίες που λειτουργούσαν στην  Ουκρανία, στην Κίνα, στην Βουλγαρία και στην Νότιο Αμερική.

Οι περισσότερες  από αυτές τις  μυστικές  οικονομικές συμφωνίες  είναι αποθηκευμένες σε e-mails μέσα στο  laptop του  Hunter Biden, το οποίο και το άφησε σ’ενα μαγαζί ηλεκτρονικών στην  Νέα Υόρκη για επισκευές, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε  να το  παραλάβει. Το FBI έχει αυτό το laptop του  Hunter Biden εδώ και 2  χρόνια το οποίο και το έλαβε από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Ο  ίδιος όμως πριν το παραδώσει στo  FBI, έδωσε μια ‘’κόπια’’ στον  Rudy Guilianni , πρώην δήμαρχο της  Νέας Υόρκης και νομικό σύμβουλο του Donald Trump.

To  FBI  δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το περιεχόμενο του laptop, αλλά ο Rudi Guilianni το έφερε στην δημοσιότητα, δίνοντάς το στην εφημερίδα ‘’New York Post’’, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αμερικής. Στην συνέχεια η ίδια εφημερίδα  δημοσίευσε κομάτια των δεδομένων για τους αναγνώστες της.

Έχω την υποψία ότι ο Hunter Biden σκόπιμα εγκατέλειψε το laptop στο μαγαζί ηλεκτρονικών , ενώ επίσης είχε υπογράψει την απόδειξη παραλαβής για να εκθέσει  τις  εγκληματικές πρακτικές του πατέρα του.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο ίδιος ο  Joe Biden ανάγκασε τον γιό του να λειτουργεί σαν μεσάζοντας για τις ‘’βρώμικες δουλειές’’ του στο εξωτερικό, ενώ ο ίδιος πλούτιζε. Το μεγαλύτερο μέρος του ‘’χαρατσιού’’ , ‘’ το 10%  ήταν για τον Μεγάλο(the Big Guy)’’ , όπως αναφέρεται στα e-mail του  laptop.

Επίσης υποπτεύομαι πως  ο  Joe Biden που φέρεται να είναι ‘’παιδεραστής’’ όπως πολλές διασημότητες παγκοσμίως, από την δημόσια συμπεριφορά του όταν βρίσκεται κοντά σε παιδιά, αγγίζοντάς τα σε παράξενα σημεία και μυρίζοντας τα μαλλιά τους, θα πρέπει να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τον γιό του από νεαρή ηλικία.

Παράλληλα πιστεύω πως αυτή η ανώμαλη σχέση συνεχίστηκε και μετέπειτα. Δεν χρειάζεται παρά να παρατηρήσεις το πως  ο   Joe Biden  συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται κοντά στον γιό του, την σωματική οικειότητα και την έκφραση των προσώπων τους, είναι σαν να βλέπεις την εικόνα ‘’δύο ερωμένων’’.

Τελευταία υπήρχαν επίσης  πληροφορίες σχετικά με την νέα κόρη του Joe Biden, την   Ashley Biden, η οποία και αυτή σκόπιμα παρέδωσε το ημερολόγιό της σε εφημερίδα, όπου περιγράφει τις σχέσεις της με τον πατέρα της, περιγράφοντας την ανώμαλη συμπεριφορά του με αυτήν όταν αυτή  ήταν ακόμη παιδί. Το πως την ανάγκαζε να παίρνει λουτρά μαζί του και να την  χαϊδεύει άπρεπα σε διάφορα σημεία του σώματός.

Ο  Joe Biden  είναι ψυχοπαθής και συμπεριφέρεται σαν ‘’σεξουαλικό αρπακτικό’’(sexual predator), όπως ο  Weinstein , ο  Epstein και η  Guislane Maxwell. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα ποτέ δεν έχουν αποκαλυφτεί από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης, διότι αυτά ελέγχονται από  Χαζάριους Εβραίους  που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση και την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αν αυτοί έκθεταν την ‘’αμαρτωλή ζωή’’ του  Joe Biden, δηλαδή το τσιράκι τους ή  την ‘’πουτάνα’’ τους, αυτός ποτέ δεν θα εκλεγόταν Πρόεδρος  των Ηνωμένων Πολιτειών το 2019.

Σαν συνέπεια, διαπιστώνουμε ότι το γενικό κοινωνικό περιβάλλον των  Ηνωμένων Πολιτειών  είναι καταρρακωμένο από ανηθικότητα και ανομία, και που αγγίζει όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλες τις φυλές.

Αυτή είναι η λαϊκή κουλτούρα που δημιουργήθηκε από το Hollywood  στις αρχές του 20ου αιώνα όταν Χαζάριοι Εβραίοι μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Κεντρική Ευρώπη. Βασική τους ατζέντα σαν αντιπρόσωποι του Διεθνές Cabal  ήταν ο κατακερματισμός της παραδοσιακής κουλτούρας της Αμερικής και των παραδοσιακών κοινωνικών αρχών της. Επεδίωξαν να ελέγξουν την Αμερική πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά. Τελικά το κατάφεραν.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απόδειξη. Με λιγότερο από το 2%  του πληθυσμού της χώρας, οι Αμερικανοί Εβραίοι που στην πλειοψηφία τους είναι Χαζάριοι, τώρα ελέγχουν τα περισσότερα οικονομικά, πολιτικά και ακαδημαϊκά κατεστημένα της χώρας. Με αυτή την μακροπρόθεσμη στρατηγική έχουν υπονομεύσει τον πλουραλισμό και τις φιλελεύθερες αρχές, την ισονομία και την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, που θα περιόριζαν μια φυλή, ειδικά μια φυλετική μειονότητα να εξουσιάζει την  χώρα.

Κανένα μαζικό μέσο ενημέρωσης  δεν θέτει προς αμφισβήτηση την κοινωνική ισχύ των Αμερικανών Χαζάρων Εβραίων , συμπεριλαμβάνοντας την εταιρία πληροφοριών στην οποία εργάζεσαι, την Fox News, και της οποίας ο ιδιοκτήτης, ο Rupert Murdoch, είναι στο ήμισυ Χαζάριος Εβραίος από την μεριά της μητέρας του.

Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι τα περισσότερα μαζικά μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από Χαζάριους Εβραίους ιδιοκτήτες, χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τις  μεγάλες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες όπως την  Phizer, την Moderna και την  Johnson και  Johnson , των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι Χαζάριοι Εβραίοι .

Αυτές είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες που σήμερα παράγουν τα εμβόλια για τον Covid 19, με αποτέλεσμα να έχουν αυξήσει τα κέρδη τους για το 2020-2021 αστρονομικά, εδώ μιλάμε για σχεδόν 70 με 80 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η ατζέντα με την άνομη και μονοπωλιακή εκμετάλλευση φαρμάκων παγκοσμίως έχει μπει σε λειτουργία εδώ και εκατό χρόνια, ξεκινώντας με το Ίδρυμα Rockefeller στις αρχές του 20ου αιώνα.

Τελικά θέλω ν’αναφέρω ότι ο Αμερικανός γιατρός  Toni Fauci, αυτός που εισήγαγε παγκοσμίως το ‘’βιολογικό όπλο’’ του Covid 19  με την βοήθεια της κυβέρνησης της Κίνας, και που είναι ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της κυβέρνησης της Αμερικής, και αυτός είναι από την μεριά της μητέρας του Χαζάριος Εβραίος, που το επίθετό της είναι Cohen. Τελικά πόσες οι συμπτώσεις !!!

Υ.Γ. – Σήμερα ο καθημερινός  βίος του Joe Biden είναι σκέτη κόλαση. Θεϊκή δικαιοσύνη για την διεφθαρμένη και αμαρτωλή ζωή του.

 

Joe Biden    Hunter Biden
“Οι δύο ερωμένοι από την κόλαση”