Δυστοπία – ‘Ενας κόσμος σε σύγχυση

Έννοιες  όρων  — lexico.com – μετάφραση στα ελληνικά

Δυστοπία (dystopia)  — ένα φαντασιακό κράτος  ή μια  φαντασιακή κοινωνία  όπου υπάρχει πολύ δυστυχία  ή αδικία, τυπικά , ένα καθεστώς  ολοκληρωτικό και μετα-αποκαλυπτικό

Ουτοπία (utopia)  — ένας φαντασιακός τόπος ή μια κοινωνική κατάσταση όπου τα πάντα είναι τέλεια

Καταχθόνιο (infernal)  — που σχετίζεται ή χαρακτηρίζει την κόλαση ή τον κάτω κόσμο

Σατανικό (satanic)  — υπερβολικά κακό ή καταχθόνιο

Ψυχοπαθής (psychopath)   — ένα  άτομο που πάσχει  από μόνιμη ψυχολογική διαταραχή και  που εκδηλώνει μια αφύσικη και βιαία κοινωνική συμπεριφορά

 

Σήμερα σε όλη την  υφήλιο παρατηρούμε μια  εξαιρετική και ιστορική  συνωμοσία από διεθνικές εταιρίες , από παγκοσμοιοποιημένες  κυβερνήσεις, από κεντρικές τράπεζες  και παγκοσμιοποιημένους διεθνείς οργανισμούς  όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Κέντρο Υγείας, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το ΝΑΤΟ, να επιδιώκουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα ένα ‘’ολοκληρωτικό συνεργιακό’’ πολιτικό σύστημα που θα ελέγχει την καθημερινή ζωή του κάθε ατόμου, εκτός αυτών που διαθέτουν πολιτική και οικονομική ισχύ.

Μερικές από τις κυβερνήσεις που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση και που είναι ενεργοί συμμέτοχοι σ’αυτή την διεθνή συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας είναι τα πολιτικά κατεστημένα της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, των  Ηνωμένων Πολιτειών, της Κίνας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Καναδά .

Όλες αυτές οι κυβερνήσεις προάγουν την παγκοσμιοποίηση για να στηρίξουν πολιτικά την ‘’οικονομική ελίτ’’ της υφηλίου σε βάρος των λαών, που τους θεωρούν ‘’κουτορνίθια’’ ή κοπάδια προβάτων που μπορούν εύκολα να  εκμεταλλευτούν, να εμπαίξουν ή και ακόμη να θυσιάσουν,  για χάρη της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης  των προνομιούχων ομάδων της κοινωνίας.

Σ’αυτό το παγκοσμιοποιημένο κοινωνικο-πολιτικό οικοδόμημα του κόσμου, οι βασικές κινητήριες προϋποθέσεις είναι να μην υπάρχουν ανεξάρτητα έθνη-κράτη, ότι η κάθε άποψη της  οικονομικής ζωής των ανθρώπων θα πρέπει να καθορίζεται από διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς σαν τις κεντρικές τράπεζες των κρατών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους διεθνικούς χρηματοπιστωτικούς  παίκτες σαν την  City Bank, την  Deutsche Bank , την Goldman Sachs, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, την  Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα και την  Κεντρική Τράπεζα της  Κίνας.

Σ’αυτή την  ολοκληρωτική δυστοπία , η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων θα βιώνουν μ’ένα σταθερό εισόδημα, που δεν  θα προσδιορίζεται από την ποιότητα της εργασίας τους ή από το επάγγελμα  που εξασκούν , αλλά από τα οικονομικά πρωτόκολλα των κυβερνήσεών τους που θα ταυτίζονται με τα εντάλματα των κεντρικών και παγκοσμιοποιημένων χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Ένα άλλο εργαλείο των ηγετών της  Παγκοσμιοποίησης είναι το δουλεμπόριο παιδιών για σεξ και για την συγκομιδή οργάνων, που σήμερα αποτελεί περισσότερα κέρδη στα διεθνή  καρτέλ παρά το εμπόριο όπλων ή ναρκωτικών. Αυτή είναι μια ‘’πρακτική συνταγή’’ για τους ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης για την συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων μη-φορολογούμενου πλούτου ενώ παράλληλα και  ελέγχουν και αποστειρώνουν τα ανθρώπινα στοιχεία της νέας γενιάς  και  διαμελίζουν την συνοχή και την σταθερότητα της κοινωνίας.

Το ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα που οι ηγέτες  της  Παγκοσμιοποίησης  θέλουν να εγκαταστήσουν έχουν χρησιμοποιήσει την πανδημία του Covid 19 που έχει εισαχθεί παντού σαν βιολογικό όπλο. Αυτό το βιολογικό  όπλο δημιουργήθηκε στα εργαστήρια στην περιοχή Wuhan της Κίνας, σε συνεργασία με τον  Διεθνή Οργανισμό Υγείας και τις κυβερνήσεις που στηρίζουν την  Παγκοσμιοποίηση και την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Με την συναίνεση των διαφόρων γραφειοκρατιών τους  όπως τις υγειονομικές υπηρεσίες και το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων  που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διεθνικών φαρμακευτικών εταιριών σαν την Phizer, την  Moderna και την  Johnson και Johnson, οι κυβερνήσεις έχουν πετύχει να εφαρμόσουν αποτελεσματικά την γενοκτονική πολιτική τους.

Βασική προϋπόθεση είναι ότι  το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων παγκοσμίως  να έχει εξελιχθεί σε παθητικούς  συμμέτοχους μέσα από το συναίσθημα του φόβου και τις ψευδείς πληροφορίες που διανέμουν οι διεθνικές εταιρίες πληροφοριών, και  που είναι ενεργοί παίκτες σ’αυτή την εγκληματική συνωμοσία.

Την κύρια ευθύνη αυτής της  ‘’παγκόσμιας δυστοπίας’’ την επιβαρύνεται περισσότερο ο λαός και όχι ιδιαίτερα οι κοινωνικές ομάδες των  προνομιούχων και των διεθνών κέντρων εξουσίας, είτε αυτά είναι πολιτικά ή οικονομικά. Η  μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων  έχει αποδεχθεί να κάνει τα στραβά μάτια στα ‘’μεγάλα ψέματα’’ γιατί οι ίδιοι είναι διεφθαρμένοι και ανήθικοι στην καθημερινή τους ζωή, εκμεταλλεύοντας και εμπαίζοντας τα άτομα γύρω τους που είναι λιγότερο ισχυρά και εξαρτημένα σ’αυτά ψυχολογικά και οικονομικά, όπως είναι με την  σχέση μεταξύ  γονέων και  παιδιών .

Δεκάδες εκατομμύρια παιδιά εμπορεύονται για σεξ και για την συγκομιδή των οργάνων τους επειδή οι περισσότεροι γονείς το εγκρίνουν για προσωπικές χρηματικές απολαβές. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως για εκατοντάδες χρόνια  Χριστιανοί ιερείς  έχουν βιάσει το σώμα και την ψυχή παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, δίχως να υπάρχει κοινωνική κατακραυγή ή  να υπάρχουν ποινικές επιπτώσεις από την δικαιοσύνη.

Οι κοινότητες, οι ενορίες και ακόμα και οι γονείς  αποδεχόντουσαν αυτές τις  φρικαλέες πρακτικές  για να προστατέψουν  την προσωπική τους κοινωνική θέση απέναντι στον πιο ισχυρό θεσμό της κοινωνίας, οικονομικά και πολιτικά, που είναι η Εκκλησία και οι θεσμοφύλακές της σε όλους τους  τομείς της κοινωνικής υποδομής.

Στην Ναζιστική Γερμανία , στην Κομμουνιστική Ρωσία και στην Κομμουνιστική Κίνα, η πλειοψηφία των πολιτών  γνώριζαν καλά την  βίαιη πολιτική καταστολή και την γενοκτονία των πολιτικών αντιφρονούντων με την επίσημη εντολή των κυβερνήσεών τους. Παρ’όλα αυτά λίγοι αντέδρασαν σ’αυτές τις  εγκληματικές πρακτικές που αφορούσαν τις ζωές των συμπολιτών τους, των γειτόνων τους και των συγγενών τους. Όλοι τους επέλεγαν να είναι ‘’πολιτικά σωστοί’’ και ‘’κοινωνικά ασφαλείς’’ , συνεχίζοντας την καθημερινή τους ζωή και τις ρουτίνες τους, προσποιούμενοι πως είναι νομοταγείς πολίτες.

Διαπιστώνουμε το ίδιο ανήθικο κοινωνικό περιβάλλον στην Δύση σήμερα, όπου τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον  Covid 19, κατηγορούνται σαν εγκληματίες από τον κυβερνητικό μηχανισμό και ταλαιπωρούνται σωματικά και ψυχολογικά από τις δυνάμεις ασφαλείας, διότι θεωρητικά αυτοί μεταδίδουν τον ιό στον υπόλοιπο πληθυσμό. Αυτή η βίαιη προσωπική επίθεση κατά των μη-εμβολιασμένων επίσης προέρχεται και από την πλειοψηφία των εμβολιασμένων, ακριβώς  όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με τους ‘’νομοταγείς πολίτες’’   στις  ολοκληρωτικές κυβερνήσεις του 20ου αιώνα.

Το παράλογο σε όλη αυτή την υπόθεση των εμβολιασμών είναι το γεγονός ότι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί δεν θα έπρεπε ν’ασθενούν από τον ιό , παρ’όλα αυτά σήμερα  μεγάλο ποσοστό των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό και έχουν αρρωστήσει είναι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, που σημαίνει πως  το εμβόλιο δεν σε προστατεύει!!!

Ιατρικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί  στο Ισραήλ, έχουν δείξει πως τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό  Covid 19, έχουν αποκτήσει φυσική άμυνα  που  είναι σχεδόν 25  φορές  πιο αποτελεσματική από το εμβόλιο, και όμως  οι ‘’εγκληματικές κυβερνήσεις’’ του Ισραήλ , της Μεγάλης Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας και της Γαλλίας, προσπαθούν να επιβάλλουν το εμβόλιο και σ’αυτά τα άτομα.

Σαν συνέπεια, εγώ πιστεύω πως τα εμβόλια δεν  χρησιμοποιούνται για να προστατέψουν τα άτομα από τον ιό , αλλά για να καταστρέψουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα  μακροπρόθεσμα και τελικά να τους ‘’ξεπαστρέψουν’’!!!

Στην Ναζιστική Γερμανία, στην Σοβιετική Ένωση και στην Κομμουνιστική Κίνα, εκατομμύρια άτομα στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου και δολοφονήθηκαν  γιατί δεν  ήταν πολιτικά ‘’υποταγείς’’ και  ‘’υπάκουοι’’ προς τις κυβερνήσεις τους.

Τελικά, μετά την ήττα του καθεστώτος των Ναζί το 1945, και την διάλυση της  Σοβιετικής Ένωσης  το 1998, σχεδόν όλου οι κρατικοί αξιωματούχοι που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή αυτών των ‘’απάνθρωπων’’ και  ‘’γενοκτονικών’’ κυβερνητικών διατάξεων , προσποιήθηκαν πως οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι  λειτουργούσαν κέντρα συγκέντρωσης και κέντρα ανθρώπινης εξόντωσης στην επικράτειά τους.

Οι  Ευρωπαϊκές χώρες που είχαν τεθεί κάτω από τον πολιτικό έλεγχο των Ναζί  μεταξύ του 1939 και του 1945,όπως η  Πολωνία, η  Τσεχοσλοβακία, η  Ουγγαρία και η  Γαλλία, οι περισσότεροι των πολιτών τους  δεν  ήθελαν ν’αναγνωρίσουν τον βαθμό της πολιτικής καταστολής και των εγκληματικών πράξεων της πολιτικής ηγεσίας. Η  ανήθικη κοινωνική στάση τους  ήταν μια αντανάκλαση των κοινωνικών αξιών που είχαν λάβει στα σπίτια τους και από το κοινωνικό περιβάλλον τους .

Η  ηθική που υπερτερεί σήμερα παγκοσμίως, στις περισσότερες κοινωνίες και στα περισσότερα έθνη, δεν είναι η ανθρώπινη συνεργασία και το ανθρώπινο ενσυναίσθημα, αλλά ο εγωισμός , η αυτοσυντήρηση και ο ανταγωνισμός. Είναι ‘’ο καθένας για το τομάρι του’’ και τίποτα για τον άλλο.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σήμερα στην Αυστραλία κάτω από ακραίες κοινωνικές συνθήκες, και αυτό συμβαίνει σε μια χώρα που αυτοαποκαλείται Φιλελεύθερη Δημοκρατία με  αντιπροσωπευτική κυβέρνηση. Η  κυβέρνηση της χώρας που στηρίζει την Παγκοσμιοποίηση έχει αποφασίσει επίσημα πως τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί και που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ,θα πρέπει ν’απομονωθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έτσι ώστε ο υπόλοιπος πληθυσμός να προστατευθεί.

Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών της χώρας έχει αποδεχθεί χαλαρά αυτό το Φασιστικό Πολιτικό Κατεστημένο και μέχρι τώρα δεν έχει αντιδράσει δυναμικά, είτε είναι ο  απλός ο κόσμος είτε οι πολιτικοί αντιπρόσωποί τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε το φαινόμενο ότι απέναντι στην ‘’παράνομη’’ και ‘’δικτατορική’’ πολιτική της κυβέρνησης της  Αυστραλίας μόνο το 50% των πολιτών έχει εμβολιαστεί . Αυτό σημαίνει πως  οι πολίτες της  Αυστραλίας δεν συμμορφώνονται , και έχουν επιλέξει την ελευθερία τους παρά την  πολιτική υπακοή!!

Όλα τα σημερινά δεδομένα  αντανακλούν μια υπονόμευση ανθρωπισμού και του  κράτους δικαίου. Αυτή είναι η πραγματική σημασία της  ‘’δυστοπίας’’, και οι περισσότεροι άνθρωποι είτε ισχυροί είτε μη ισχυροί είναι σε μεγάλο βαθμό συμμέτοχοι σ’αυτή την παγκόσμια ‘’γενοκτονική συνωμοσία’’. Στην πράξη όλοι αυτοί είναι ‘’ανήθικοι’’ και ‘’απάνθρωποι’’, ενώ μπορεί τελικά η ανθρωπότητα να πρέπει να εξαλειφθεί πριν καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη, την στιγμή που  οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν σέβονται και δεν εκτιμούν την ίδια τους την ύπαρξη!!

Αμνοί προς θυσία, Σατανικοί Παντοκράτορες  και μια αυτοκαταστροφική ανθρώπινη φύση, είναι εκείνα τα ανθρώπινα συστατικά της ανθρωπότητας και του ανθρώπινου πεπρωμένου από την έναρξη του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θυσιάστηκαν για να δοξαστεί ο  Σατανάς και οι ‘’σκοτεινές  δυνάμεις’’ του  Σύμπαντος.

Δεν βλέπω μια άλλη ‘’πρακτική εξήγηση’’  όταν αναλύσουμε την ιστορία μέσα από μια ‘’μεταφυσική διάσταση’’ και όχι με την λογική ή διαλεκτικά, εφόσον δεν υπάρχει καμία λογική στις περισσότερες εμπειρίες και πρακτικές των σύγχρονων ανθρώπων.

Σαν συνέπεια , θ’αποδείξουμε αυτή την  ‘’αυτοκαταστροφική  μεταφυσική ψύχωση’’ μέσα από τις σημερινές ανθρώπινες πράξεις και πρωτοβουλίες.

Τώρα θα εξετάσουμε μια σειρά από κοινωνικούς παράγοντες που έχουν προκαλέσει τις σημερινές καθημερινές συνθήκες ‘’δυστοπίας’’ που είναι συνέπεια συνωμοσιών μερικών χιλιάδων πολύ ισχυρών ‘’διεθνών κακοποιών’’ για να διαμορφώσουν  και για να ελέγξουν τις ζωές των ανθρώπων σε όλη την οικουμένη. Είναι τόσο απλό!!!

Θα ξεκινήσουμε με την πιο κρίσιμη συνωμοσία που είναι η Παγκοσμιοποίηση, μια κοινωνικο-πολιτική διαδικασία που  επιδιώκει την εγκατάσταση μιας παγκόσμιας υποδομής που θα περικλείει κάθε φάσμα του ανθρώπινου βίου, οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά και οικολογικά.

Σήμερα η ανθρωπότητα βιώνει μια μοναδική ‘’μη ιστορική εποχή’’ , γεγονότα που δεν συμβαίνουν μέσα από την διαλεκτική του χρόνου, αλλά μέσα από κατευθυντήριες γραμμές προερχόμενες από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και ισχύος που θα τα ονομάσουμε στο σύνολό τους Cabal. Η έννοια αυτού του όρου με βάση του λεξικού lexico.com είναι σε ελληνική μετάφραση ‘’…μια μυστική πολιτική κλίκα ή φατρία…’’.

Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε παρόμοια υπερεξουσία από μια διεθνή συνεργιακή ομάδα ανθρώπων που να μπορεί να διαμορφώνει και να ελέγχει το πεπρωμένο όλου του κόσμου. Η κινητήρια δύναμη αυτής της διεθνής συνεργιακής ομάδας ισχυρών ‘’ψυχοπαθών’’ , είναι η  απόλυτη κυριαρχία πάνω σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό το κοινωνικό φαινόμενο το παρομοιάζω με μια ‘’εξωγήινη εισβολή’’ του πλανήτη μας.

Μερικοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές της  Cabal  των συνωμοτών είναι οι ιδιοκτήτες των πολυεθνικών εταιριών, των διεθνικών τραπεζών, των διεθνών μέσων ενημέρωσης, των επικεφαλής διεθνών των Ηνωμένων Εθνών , του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του Διεθνές Οργανισμού Υγείας, του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας , και του πολιτικού κατεστημένου ισχυρών κρατών όπως των Ηνωμένων Πολιτειών, των κρατών μελών της  Ευρωπαϊκής ένωσης, της Κίνας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και άλλων σημαντικών χωρών.

Το δυναμικό που κρατάει αυτά τα ισχυρά άτομα ενωμένα είναι η κοινή πολιτική τους ‘’ατζέντα’’  που είναι ο συνεργιακός τους έλεγχος της κάθε άποψης ανθρώπινης δραστηριότητας , έτσι ώστε  να εξασφαλίσουν τις προσωπικές τους ανάγκες και τα προσωπικά τους συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά. Είναι σαν όλοι ν’ανήκουν σε μια γιγαντιαία ‘’Διεθνή Μασονική Στοά’’.

Η  διεθνή συνωμοσία για  Παγκοσμιοποίηση  έχει πρωτοστατήσει εδώ και εκατοντάδες χρόνια, φυσικά κάτω από τον συντονισμό μασονικών στοών όλης της υφηλίου, μικρές  και μεγάλες,  όπου ο ηγετικός ρόλος των  Εβραίων είναι καθοριστικός. Αυτή είναι και η αιτία που οι περισσότεροι πλέον ισχυροί ηγέτες της  Παγκοσμιοποίησης  είναι  Εβραϊκής Χαζαριανής καταγωγής(Καυκάσιοι) όπως οι οικογένειες των  Rothschild , Rockefeller,  Lazar,  Harriman , Schwab, κλπ.

Ουσιαστικά, το πολιτικο-οικονομικό κίνημα της Παγκοσμιοποίησης  ξεκίνησε από την Καθολική Εκκλησία και πιο συγκεκριμένα από το Καθολικό Τάγμα των Ιησουιτών πριν εκατοντάδες χρόνια , πάντα με την σκιώδη συνεργασία και στήριξη των διεθνών κέντρων Εβραϊκής ισχύς, όπως και των σημαντικότερων μασονικών στοών παγκοσμίως.

Αν κάποιο άτομο στην Δύση θέλει να πετύχει επαγγελματικά είτε στα δημοσιονομικά, στην πολιτική, στον επιχειρηματικό τομέα, ή ακόμη και στις τέχνες, θα πρέπει να προσχωρήσει  σαν μέλος σε μια μασονική στοά ισοβίως. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πιο ισχυρά άτομα της Παγκοσμιοποιημένης οικονομίας ανήκουν στις οικογένεια των Rothschild ενώ οι πρωτεύοντες εκκλησιαστικοί παράγοντες της Παγκοσμιοποίησης είναι οι Ιησουίτες της Καθολικής Εκκλησίας , ενώ ο σημερινός Πάπας , ο Φραγκίσκος, είναι ο πρώτος Ιησουίτης Πάπας στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας.  Ο Πάπας  Φραγκίσκος θεωρείτε ο πνευματικός ηγέτης της Παγκοσμιοποίησης, ο Σατανικός πνευματικός  ηγέτης  της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Πάπας Francis  επιδιώκει να συγχωνεύσει όλες τις εκκλησίες  που λειτουργούν παγκοσμίως και να εγκαταστήσει ένα ‘’μοναδικό’’ και ‘’ενιαίο’’ εκκλησιαστικό θεσμό, μια Οικουμενική Θρησκεία που θ’αποτελεί κομμάτι της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης όπου τα έθνη-κράτη , οι διάφορες κουλτούρες και θρησκείες θα πρέπει να εξαλειφτούν. Η  αφοσίωση των ανθρώπων θα πρέπει να κατευθυνθεί αποκλειστικά σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Αυτή την στιγμή είμαστε μάρτυρες της κοινωνικής ισχύς των ηγετών της Παγκοσμιοποίησης όπως αυτή σχετίζεται με  την πανδημία Covid 19, ένας ιός που δεν έχει απομονωθεί στα ειδικά εργαστήρια για να κατασκευαστεί ένα βιώσιμο εμβόλιο όπως  τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας και της φυματίωσης. Είναι ένα πειραματικό εμβόλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα σ’ένα χρόνο, από ένα μονοπώλιο διεθνικών  φαρμακευτικών εταιριών όπως των Moderna, Johnson & Johnson και  Phizer, σε σύζευξη με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, που  πραγματικό της στόχος  είναι η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και ο παγκόσμιος πολιτικο-οικονομικός έλεγχος.

Λόγω αυτής της ‘’τεχνητής’’ πανδημίας του ιού Covid 19, απέκλεισαν(lockdown) τις οικονομίες των χωρών, πάντα   με την συνοχή  των ‘’εγκληματικών συνδικάτων’’(crime syndicates) των πολιτικών και του ιατρικού κατεστημένου. Πάντα  εφαρμόζοντας τις διατάξεις των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιριών, πρωταγωνιστές στην γενοκτονία του ανθρώπινου πληθυσμού.

Ένας από τους βασικούς λόγους  του οικονομικού αποκλεισμού είναι η οικονομική διάλυση των μεσαίων τάξεων των χωρών . Αυτές οι τάξεις θεωρούνται σαν οι πιο ανεξάρτητες πολιτικά και οικονομικά, όπως και οι πιο μορφωμένες, ‘’ανάθεμα’’ για τις  φασιστικές επιδιώξεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Όταν κατανοήσουμε σε βάθος ότι οι ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης με τους συνωμότες τους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας , από τα μέσα ενημέρωσης  και τους θεσμούς της δικαιοσύνης , τις αστυνομικές δυνάμεις και το υγειονομικό κατεστημένο, από τους διεφθαρμένους πολιτικούς στους τοκογλύφους τραπεζίτες , ότι όλοι αυτοί έχουν σαν υπαρξιακό σημείο αναφοράς τον απόλυτο έλεγχο και τον διαμελισμό της ανθρωπότητας, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε πως  η ανθρωπότητα κυριαρχείτε και κυβερνάται από ‘’ψυχοπαθείς’’!!!

Όλοι αυτοί οι κοινωνικοί παράγοντες είναι τα ίδια άτομα που προωθούν την λαθραία μετακίνηση εκατομμυρίων παιδιών σε όλα τα μέρη της γης, για να τα χρησιμοποιήσουν σαν σεξουαλικά αντικείμενα στις μασονικές τελετές τους, όπως και για να εισπράξουν μεγάλες χρηματικές απολαβές για την ‘’συγκομιδή’’ των οργάνων τους. Είναι οι ίδιοι που επίσης προωθούν συστηματικά τον εμβολιασμό των νέων παιδιών μ’ένα πειραματικό εμβόλιο, παρά το γεγονός ότι αυτά τα νέα παιδιά διαθέτουν σχεδόν μια απόλυτη σωματική  ανοσία στον ιό του Covid 19.

Η σημερινή ‘’κοινωνική δυστοπία’’ κυριαρχεί επειδή το άτομο δεν έχει πλέον  πραγματική συνεισφορά στην ποιότητα της ζωής του, στην ποιότητα της ζωής των παιδιών του και στον τρόπο που η χώρα του κυβερνάται.

Αυτό που υπερέχει στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων είναι η ‘’εικονική πραγματικότητα’’ , ο ‘’ακραίος εθισμός ‘’ στην κατανάλωση , ακόμη και στην κατανάλωση του άλλου, μέσα από μια άμεση προσωπική ‘’υπαρξιακή φοβία’’ και ‘’οικονομική ανασφάλεια’’.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως όλες οι κουλτούρες έχουν καταφέρει ως ένα βαθμό να διασφαλίσουν την ενσωμάτωση της κοινωνίας , όπου το άτομο είναι ο κύριος παίκτης και συμμέτοχος, ο αποφασιστικός και δημιουργικός παράγοντας στα βασικά σκέλη της κοινωνίας. Αντιπροσωπεύει την γενική κοινωνική συναίνεση ακόμη και κάτω από ένα αυταρχικό  ή ολοκληρωτικό σύστημα , διαφορετικά το σύστημα δεν θα λειτουργούσε.

Αυτό που λοιπόν διαπιστώνουμε είναι ότι μια ‘’κουλτούρα’’ είναι ο ισορροπητικός κοινωνικός κρίκος μεταξύ του ατόμου στις καθημερινές προσδοκίες και καθημερινές κοινωνικές αξίες , σε σχέση με τα κέντρα εξουσίας που πάντα προσδοκούν να τα υπονομεύσουν  προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά τους συμφέροντα και προνόμια.

Στην διάρκεια των τελευταίων και περισσότερων χρόνων, στον Δυτικό κόσμο έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από το Cabal των ηγετών της  Παγκοσμιοποίησης , ειδικά εκείνων που ανήκουν φυλετικά στην ομάδα των Χαζάρων Εβραίων, να προσεγγίσουν το ιστορικό σημείο όπου θα μπορούν να καθορίζουν κάθε άποψη του ανθρώπινου βίου, δίχως να υπάρχουν κοινωνικές αντιστάσεις.

Οι  Χαζάροι  Εβραίοι δεν είναι Σημίτες, δηλαδή αυτοί που αποτελούν τους ιθαγενείς κατοίκους της Μέσης Ανατολής και Παλαιστίνης, αλλά  είναι Καυκάσιοι που υιοθέτησαν τον 12ο αιώνα μ.Χ., τον Ιουδαϊσμό σαν θρησκεία τους. Η όλη ιστορική τους εξέλιξη βασίζεται στην πολιτική συνωμοσία και στην οικονομική  ανατροπή.

Για να πετύχουν αυτόν τον  άθλο  της πολιτικής αναδιάρθρωσης και του οικονομικού ελέγχου, οι  Χαζάροι Εβραίοι έχουν επιδιώξει να διαμελίσουν τις παραδοσιακές κουλτούρες των περιοχών όπου έχουν μεταναστεύσει, σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο, από την Μεγάλη Βρετανία μέχρι την Ρωσία και την Ουκρανία. Αυτή είναι και η αιτία που αυτοί έχουν εκδιωχθεί από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες τα τελευταία 1,000 χρόνια.

Στην σύγχρονη ιστορία, οι  Χαζάροι Εβραίοι εφάρμοσαν το ανατρεπτικό τους πολιτικό έργο με την  Ρωσική Επανάσταση των Μπολσεβίκων και με την Κομμουνιστική Επανάσταση στην Κίνα στις  αρχές του 20ου αιώνα. Το πέτυχαν με συνωμοτικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας μια έντονη ιδεολογική προπαγάνδα μέσω των  διεθνικών μασονικών στοών που αυτοί έλεγχαν. Αποδιάρθρωσαν τις παραδοσιακές κουλτούρες της Ρωσίας και της  Κίνας με το πολιτικό πρόσχημα της  ‘’κοινωνικής δικαιοσύνης’’ , ακριβώς όπως έπραξε ο Άγιος Παύλος με το λαϊκό Χριστιανικό κίνημα υπονομεύοντας και αποδυναμώνοντας  την κυρίαρχη παραδοσιακή Ελληνική κουλτούρα στην  Ανατολική Μεσόγειο.

Πήρε 4  αιώνες για τα διεθνή Εβραϊκά κέντρα ισχύος να διεισδύσουν και να διευθύνουν τις  Χριστιανικές εκκλησίες  της  Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, αποβάλλοντας την πολιτισμική κυριαρχία της παραδοσιακής  Ελληνικής σκέψης και κουλτούρας.

Αν στρέψουμε τώρα την προσοχή μας στην  Βόρειο Αμερική, παρατηρούμε ότι στην διάρκεια του 20ου αιώνα, Χαζάροι Εβραίοι από την  Κεντρική Ευρώπη και Ρωσία, θεμελίωσαν και διαμόρφωσαν την  λαϊκή κουλτούρα των  Αμερικανών  μέσω της  βιομηχανίας ψυχαγωγίας του  Hollywood  των τεχνών . Διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα αισθητικά κριτήρια της παραδοσιακής  κουλτούρας της Αμερικής  που στηριζόντουσαν στον Ευρωπαϊκό ουμανισμό και ορθολογισμό.

Μέσα από τα κινηματογραφικά έργα του Hollywood, εισήγαγαν κοινωνικά πρότυπα και κοινωνικές  αξίες  που ήταν διχαστικές ταξικά αλλά και φυλετικά. Τα σενάρια που πρόβαλλαν στους  Αμερικανούς θεατές , αλλά και στους θεατές παγκοσμίως , αναφερόντουσαν σε μεγάλο βαθμό  στην προνομιούχα ζωή των λευκών Αμερικανών που επιβάρυνε την εργατική τάξη, ενώ όσον αφορά τις  Αμερικανικές μειονότητες, ειδικά τους  Αφρο-Αμερικανούς τους περιέγραφαν σαν κατώτερες και υπανάπτυκτες ανθρώπινες οντότητες.

Το  Cabal των ηγετών της  Παγκοσμιοποίησης συνέχισε να οξύνει αυτές τις  φυλετικές και ταξικές διαφορές των Ηνωμένων Πολιτειών, διαδίδοντας μέσα από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης που έλεγχαν , τις ανισότητες μεταξύ των Λευκών Αμερικανών και των Αφρο-Αμερικανών. Παράλληλα πρόβαλλαν το Δημοκρατικό Κόμμα  όπου κυριαρχούσαν , σαν τον πολιτικό προστάτη των Αμερικανών μειονοτήτων, ειδικά των Αφρο-Αμερικανών , παρά το γεγονός  ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ήταν αυτό που κατάργησε την δουλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Δημοκρατικό Κόμμα με τους υποστηρικτές του στα μαζικά μέσα ενημέρωσης και στον ακαδημαϊκό χώρο, έχουν χρησιμοποιήσει τους  Αφρο-Αμερικανούς ψηφοφόρους  για να εκλέξουν κυβερνήσεις  και κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενώ οι Αμερικανικές πολιτείες που κυβερνούνται από  τους  Δημοκρατικούς  και αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό Αφρο-Αμερικανών, είναι από τις πιο υπανάπτυκτες στην πλειοψηφία τους .

Οι πολιτικές αυτών των  Δημοκρατικών κυβερνήσεων έχουν ανέκαθεν συντηρήσει ένα κοινωνικό και πολιτικό κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ των  Λευκών Αμερικανών και των Αφρο-Αμερικανών.

Τελικά θα  πρέπει να σημειώσουμε πως  οι πιο ισχυρές εφημερίδες και τηλεοπτικές εταιρίες , όπως  και οι πλέον διάσημοι εκδοτικοί οίκοι των  Ηνωμένων Πολιτειών  είναι ιδιοκτησίες  Εβραίων Αμερικανών Χαζάρων. Η εφημερίδα ‘’New York Times’’ , η πιο διάσημη Αμερικανική εφημερίδα  είναι η ιδιοκτησία της  οικογένειας  Salzberger από το 1896, που ανήκουν στην Εβραϊκή φυλή των Χαζάρων.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι  Αμερικανοί Εβραίοι αποτελούν το 2% του πληθυσμού της χώρας , δηλαδή 6.5 εκατομμύρια πολίτες, περισσότερο από το 50% του Υπουργικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού Προέδρου Joe Biden είναι Εβραίοι , συμπεριλαμβάνοντας τον επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland.

 

 

Η κραυγή
Edvard Munch (1863-1944) Νορβηγός ζωγράφος

Μόνο ψόφια ψάρια πλέουν με το ρεύμα του ποταμού” — Σκανδιναβικό ρητό
Στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλά ψόφια ψάρια!!!